Санкції від Байдена на Луганську та Донецькій області. Не можу отримати ЗП

Проблема виникла раптово, тепер на можу отримати ЗП на рахунок:

www.wiley.law/...​uhansk-Regions-of-Ukraine

На пошті зайшло спочатку таке від Payoneer та бан по SWIFT:

Your account has been flagged as potentially being connected to the Donetsk or Luhansk region of Ukraine, which has recently come under sanctions by the EU and US Department of Treasury.

Зараз не працюють SWIFT перекази з EU та US, кажуть бан по прописці.

Може хто підкаже, що можна зробити у такому випадку.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Змінити прописку варіант зараз?

зовсім ніяк, реєстри закриті, навіть квартиру не купити )

крипта очевидно. Правда как у вас там с выводом вопрос конечно.

крипту быстро банки арестуют и заберут...

как у вас банки это делают? Просто блокируют средства, если пополнение счёта карты (с помощью того же бинанса) было выполнено способом конвертации условных usdt в $?

арестовывают счёт по подозрению в отмывании средств, незаконных операциях и всё... потом попробуй докажи в суде, что не верблюд ))

ну так и думал в общем. Да, печаль

Каким образом банки могут арестовать и забрать крипту??

зачем крипту, когда ты завёл в банк, тогда и хлопнут

Те, що буде нижче, це теорія. Практично в мене проблема та сама і донецька прописка псує життя дедалі більше. Ходити по державним інституціям за якимось незрозумілими довідками у власній країні для мене принизливо, тому я все це досі не зробив а дарма.

Який твій податковий статус?
Якщо ти ФОП, то треба перереєструвати свій ФОП на «білій» частині країни, потім з новими документами піти до банка і внести зміни чи перевідкрити рахунок таким чином щоб ця довбана донецька прописка там більше ніде не існувала. Для вибору нової юридичної адреси треба мати певні документальні підстави. Такою підставою може бути так звана «довідка переселенця».
Якщо ти звичайна фізособа, то приблизно те саме тільки одразу в банк, без необхідності окремо займатися ФОПом.
Окреме питання як вся ця державна бюрократія працює зараз з урахуванням воєнного стану.

В фоп нельзя сейчас внести изменения и новый открыть тоже.

В пайонере только пруфать смену места жительства.

В банке сказали «сделать дополнение к договору» с компанией, в нем указать новый «нормальный» адрес в реквизитах и по этим реквизитам делать отправку денег. Типа даже в банке и фопе ниче менять не нужно, пока не попробовал ещё — жду ответов от компании про допдоговор.

В пайонере только пруфать смену места жительства.

Ну це відносно нескладно. В пайонері в мене це питання вирішено за допомогою рахунка від провайдера на моє ім’я, там же вказана і адреса. Це проходить як utility bill.
Якщо що — раджу контактувати з російськомовним сапортом, вони притомні, на відміну від англомовних індусів.

Що до відносин з банком. Я сильно сумніваюся у тому що додаткова угода вплине на адресу, яку по системі SWIFT банк передає як BENEFICIARY бо технічно це дані з твого рахунку. Тому зусилля на укладання додаткової угоди можуть виявитися марними.

ну да, хотелось в принципе изменить банковские реквизиты, собственно, в банке. А там сказали делать вот так

адресу, яку по системі SWIFT банк передає як BENEFICIARY

так це вказує відправник, тому все вірно, в угоді міняємо адресу і відправник коштів має вказати нову адресу отримувача

Підкажіть, спрацювало доповнення до договору? Чи якось іншим способом вдалося вирішити проблему?

зараз йду по такому шляху: довідка переселенця -> зміна адреси на фактичну по всіх банках.

Довідку ВПО отримав, скинув до Моно в чат, кажуть за добу все запрацює.... у Приваті треба йти з довідкою на відділення на розмову з менеджером )

Сработало даже без дополнения к договору, просто на новые реквизиты (с норм адресом) — получилось

А чим підтвердили нову адресу? Міняли реєстрацію, надавали договір оренди, просто «ліва» адреса чи що?

Ничем не подтверждал, просто поменял в моно — ничего не просило (Я про фоп сейчас и Свифт платежи, которые зависали и возвращались из-за прописки)

В пионере у знакомого приняли бронь букинга как пруф

Тобто прописка у вас таки на нормальній території?

Прописка Луганская, в моно поддержке сказали менять через «профиль-документы» и там где адрес регистрации прямо новый писать в полях, так и сделал, потом использовал реквизиты уже с этим новым адресом

В мене там адресу реєстрації можна змінити лише сфотографувавши паспорт. А у паспорті в мене звісно стара реєстрація. Не бачу де там можна адресу ввести вручну...

Я вообще менял адрес, тыкая по кнопке загран..из других коментов тут же на доу я так понял, что так поменять можно, если документы загруженные были с ID или загран с биометрией

Зрозуміло. В мене паспорт-книжечка й нічого не тикається. :-(

Треба пояснювальну бригаду ))

Александр писав:

поменять можно, если документы загруженные были с ID или загран с биометрией

В мене був завантажений паспорт-книжечка (старого зразка) й виходить, що адресу я змінити не можу, бо в мене тап по паспорту у додатку Моно нічого не активує.

По довідці ВПО у чаті Моно вони змінять адресу на фактичну.

Вообще у меня тоже паспорт-книжка, НО я только недавно установил моно и регался там путём подтягивания из дии еДокумента — а оно там загран подхватило, может можно как-то так обновить данные?

скорее всего это новая фишка, когда только начинали делать счета на Моно, принимали как раз паспорта — книжечки...

как это, «просто поменял в Моно»??? там нет такого пункта, поменять реквизиты....

Смотрите ответ выше, там есть возможность сменить адрес

там есть возможность подать какие — либо иные документы, именно пункта сменить адрес я не нашел...

Все вирішили з довідкою ВПО, у Приваті зробив актуалізацію у відділенні, у Моно скинув фотку довідки у саппорт чат.

Підписатись на коментарі