LinkedIn поддерживает русскую агрессию !

Всем привет!

Недавно меня (и не только) заблокировали в социальной сети LinkedIn. Формальной причиной была проверка личности плюс «нарушение мною норм сообщества».

Я постил материалы про агрессию россии против Украины и ссылки по которым зарубежные компании и физ. лица могут пожертвовать денег на ВСУ.

После прохождения верефикации LinkedIn обязал меня «> You can appeal this restriction by replying to this email with your explicit consent that you will abide by the LinkedIn User Agreement and Professional Community Policies. »

Признать что я был не прав. А я признаю что не прав Linkedin и своими мягкотелыми политикам пособничает оккупантам !

Пожалуйста репост и лайк! Я требую от Microsoft & Linkedin ИЗМЕНИТЬ свои политики либо их ждет коллосальный позор в регионе.

У меня все.

👍ПодобаєтьсяСподобалось28
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Да. Вчера получил аналогичный ответ, что они поддерживают убийство украинцев и защищают хуйлостанцев. Я им это написал, но они проигнорили, и теперь надо поднимать бучу, писать везде, что б все узнали, что майкрософт ебнулись головой

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаво, чи був якийсь результат по ЛінкедІн? Чи вдалося змінити бачення платформи щодо русскіх та українських дописів?

Щаз. І це більше вже не до них, а до усіх тих, хто досі там має акаунти, але на кожному розі репетує про Україну.

Про те, що ЛінкедІн підтримує агресію русні, я дізналася лишень з цього допису, коли шукала причини того, чом там забанили мене.

Аналогичная ситуация, залочили акаунт. Я даже не постил, отписывал кацапским маразматикам.

Меня забанили второй раз, после того как я признал что не прав. И то попался в комментариях на провокаторов рюских, мне поддержка написала постоянный бан, я правильно понял можно забыть про учётку ?

Схоже що так. Там ще й індуси у сапорті, які цілком на боці кацапів. Непробиваємо. Та петіція до (_|_) Це хіба шо, хоча б усі україньці позакривали там акаунти, але ж таке неможливо навіть уявити ))

А чи є якась петиція, або звернення, щоб додали українську мову в Лінкедіні, а то руснява є, а нашої немає, не гаразд

Петиція щодо Linkedin створена.
Підпишіть, будь ласка

За три місяці і досі 1000 голосів не назбиралося. Або це нікому не портібно, або усі погодилися з кацапнею.

Линкедин одно время был завален политикой. Лучше в фейсбуке постить.

О, і мене забанили:)
Спочатку тимчасово через скарги. Потім, хоча акаунт вже був заблокований (і щось робити в ньому я не могла технічно), повторно звинуватили в порушенні правил і забанили назавжди.

Питання тільки в тому, чи є якась петиція про те, щоб заборонити LinkedIn тримати користувачів з рф. Бо по суті таким чином LinkedIn з його преміум акаунтами для росіян економічно підтримує росію у війні з Україною.
А якщо петиції немає, може хтось порадить сервіс, на якому її краще створити?

Alex Bornyakov пише:

Увага тим, хто стикнувся з цензурою на LinkedIn: сьогодні займаюсь проблемами з блокуванням українців в LinkedIn, тому прошу в коментарях накидати скріншоти причин блокування та посилання на профілі
Microsoft погодилися приділити увагу цьому кейсу, зважаючи на ситуацію з війною. Також, ми працюємо з ними над тим, щоб вони відключали на росії більше сервісів і в решті решт взагалі пішли.
Дякую усім!

www.facebook.com/...​v/posts/10227273200599792

Немає фейсбуку тому залишу тут

www.linkedin.com/...​-6914585062738931712-7R3
Буду вдячний якщо докинете туди

Мене також заблокували в Linkedin.
1. За коментар !іншої людини! під моїм постом про те що він ненавидить росіян й що вони гірше тварин.
2. За скріншот-пост людини з Казахстану яка просила не пускати росіян, що тікають від санкцій.
3. За коментар у 2021му році, про те що росіяни настільки умілі в IT, що їхній роскомнадзор сам себе заблокував намагаючись сповільнити твітер через regex.

Але я так зрозумів, за те що бикував на пости про «історіческую спарведливость»

Как быть тем, кто залогинен на ДОУ через линкедин если забанят на линкедине?

мабуть достатньо перевірити щоб були прив`язки до інших аккаунтів (це можна подивитися в налаштуваннях профайлу)

Чи є хоча б натяк на якийсь аналог лінку?

Також давно помітив дивну поведінку лінкедіну — не блокує явно хейт спічі россіян, але блокує мої пости

ibb.co/5LXG9R4
Thanks for reporting Ivan Brovkin’s comment. A member of our Trust & Safety Team reviewed the comment and found it does not go against our Professional Community Policies.

жесть. Можна тільки видалиитсь з linkedIn

www.facebook.com/paulfabretti
Communications Director at Microsoft
Атакуем ребята

dou.ua/...​rums/topic/37110/#2367165 — посилання на мій випадок

Наразі не можу сказати, за який саме допис мене забанили, чи як вони кажуть — обмежили доступ, бо дуже багато англійською мовою писав.

Hi Denis,

Thanks for reaching out. Your account has been restricted for multiple violations of our Professional Community Policies. Sharing unprofessional content that harasses or bullies others goes against our policies.

• User Agreement: www.linkedin.com/legal/user-agreement
• Professional Community Policies: www.linkedin.com/...​sional-community-policies

You can appeal this restriction by replying to this email with your explicit consent that you will abide by the LinkedIn User Agreement and Professional Community Policies.

If you have any questions regarding your appeal you can reply to this email. Thank you for being part of the LinkedIn community.

Mentioning ’Professional Community’ one more time doesn’t even bring it
closer to anything professional even though you are trying to sell it.
It used to be but not anymore.
Bullying, harassment and henocide is what your beloved russia does to
Ukraine.
And this platform is swarming with bots and lie-spreaders.
It’s weird this thread is named after account recovery, how come it’s
„recovery”?
I demand account *deletion* so I will never be a part of this and you won’t
hold my data.
Deletion, not restriction.
Hi Denis,

Thanks for your reply.

We understand your aggravation and are providing the opportunity for you to recover your account, for that we would like for you to reply to this email stating that you will state your explicit consent and abide by the LinkedIn User Agreement and Professional Community Policies going forward. Once you provide your consent you will be able to login to profile & have access to your profile to close and/or delete your data as well on your own as well.

I look forward to hearing from you.

Коли в нас в країні війна: самоцензура — це останнє що мене цікавить.

Тем временем меня снова забанили :D
возможно за публикацию этого трека

за такий відос я б тебе сам забанив :D
p.s. подивився раз 15-ть, а потім забанив — така робота )))

!!! ВНИМАНИЕ !!!
Пишу петицию — скидывайте сюда примеры экстремистских постов буду включать ссылку на тред в петицию

я вже небачу цей пост — бо скаржився (поширення неправдивої інформації), і отримав відповідь що порушень нема. Там посто чо більшіст міст України + територія — не належать Україні. Заклики на кшталт — Харків рузьке місто! і карта «правильна»
відкрийте льго чувака (Jean-Paul OPIERO) хтось і дайте посилання на цей пост

www.linkedin.com/...​jean-paul-opiero-20a9a07b
---
We reviewed your report. Here’s the result.
Thanks for reporting Jean-Paul OPIERO’s post. A member of our Trust & Safety Team reviewed the post and found it does not go against our Professional Community Policies.

Хм. Я пожаловался на ряд постов, теперь этот

Jean-Paul OPIERO

у меня 404. Вот только я боюсь, что только у меня, т.е. его заблокировали только для меня.

я думаю нужно найти его поиском, открыть его активити, найти этот пост и в (...) сделать Copy link to post

Первую жалобу линкедин съел, на второй жалобе он сказал как-то обтекаемо, мол мы полностью изолируем его от тебя. Теперь ни в поиске, ни линки на его посты у меня больше не работают.

у меня он тоже 404

LinkedIn взагалі не підтримує цілісність України. З останнього, зарепортив комент якогось поляка з UK до поста як misinformation:

Lviv need to be a Polish city like previously. Ukraine was created by politics 31 years ago. Ukraine roots are in Poland.

І півгодини не пройшло, як перевірка комента «проблем не виявила».

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Владислав Фурдак - 100 % підтримую що це питання важливе і треба продовжувати їм займатись.
Що є фактично - політики дуже абстрактні, модерація дуже субъективна.
Мій кейс - росіянин написав про свято рф - дату приеднання Криму до рф. На мою скаргу LI відповідає що немає порушень політики, хоча це якраз 100 відсотків пропаганда порушення міжнародного законодавства і акту агресії.
В той же час, думаю зрозуміло, що скарги звичайних користувачів нічого не дадуть. Це як з постами проти МЕТРО, Ашану, Нестле, ЛеруаМерлен - їм ці всі пости до сраки.
Тому я думаю едине як це можна зрушити - шукати впливових осіб і компаній які мають хоч якусь вагу. Ідеально якусь статтю в американьску прессу, народ США та сенатори здебільша за Україну і можуть налякати LI.
Наша вимога - зміна локації модераторів LI, більш конкретні політики соц.мережі, можливість апеляції.
---------
Можу допомогти - організувати\сорутвати\оформулявати документарний контекст для подальшого використання. Тобто що від емоцій перейти ближче до доказів.
Від інших треба source/evidence та прямі контакти впливових людей.

Підтримую ініціативу. Можу надати evidence — репортив комент «лови ракету из русской спецоперации на Украине». Комент не порушує правила, коли звернувся до сапорту з цього приводу і питанням чи вони підтримують російську агресію, мені відповіли що люди мають право висловлювати свою думку і розбіжність у поглядах не є причиною для того, щоб репортити комент. Також є ще дві відмови у блокуванні проросійських коментарів. За потребою надам скріншоти.

-

Колеги, в цій темі нижче я закликав писати людей, яких забанили.
Разом зі мною, нас назбиралось аж троє) Само собою, що забанених більше, але меседж не дійшов, тому листа я не написав, троє людей це не серйозно.

Написав лише приватне повідомлення Федорову на ФБ, але воно очікувано не прочитане, мабуть, там йде такий потік меседжів, що відповісти всім нереально.

Станом на зараз, мій аккаунт на лінці все ще заблокований, апеляція з верифікацією документів була написана на настпуний день після блоку, два тижні тому.

Важко знайти теми. Полистав коментарі, не бачу інформації про блокування Сергія Бабича www.linkedin.com/...​medium=member_desktop_web

Така сама історія. Після повторного блокування написали, що мій акаунт заблоковано назавжди.

Знайомтесь - це наш колега, з майстерністю спілкування з людьми 80-го рівня: dou.ua/…​ey-karnyushin/activities

www.linkedin.com/…​5568,6910693842572689408

Працює в Єпамі станом на дату 2 тижні тому: www.linkedin.com/…​medium=member_desktop_web

Невдала спроба піару - школа Лілії Дмитренко www.linkedin.com/…​0912,6904699757496000512

www.linkedin.com/…​1761,6906302669032673281 - зарепортав комент, але 99% що відповідь лінкедіну буде, що комент doesn't go against our professional community guidelines.
Як і його попередній коментарій.
UPD: Так і є ibb.co/r4FDf8L

Щось з ним відверто не так.

Зарепортил комент как деструктивный. Посмотрим на реакцию ДОУ.

that you will abide

My abideлись. ©

Ну и аквафреш с ними. Линкедин легко можно игнорировать, и жить без них тоже норм.

Профиль на гитхабе ценнее, и если его захлопнут (по паспорту), то ёпт.

почав бачити зміни!
LI
спочатку каже що мої репорти — фігня, а потім надсилається повторний ревью — і там вхе блочать камент.

Поки що алгоритм — якщо явно захерили — відправляти на птовторний ревью.

готова приєднатися до ініціативи на вищому рівні.

але ) один момент, на якому накололася я сама і думаю, що в нашому теперішньому стані це може статися з іншими.

перш ніж писати щось в соцмережах, варто подумати про impact. як буде сприйнятий мій пост моїми читачами? І не важливо, наск справедливий текст, не важливо, ск болю орки нам приносять, якщо ми не зможемо знайти двері до світу наших європейських та америк колег. А вони зовсім не такі, як ми...

1) Напр, німці із їхнім «росіяни звільнили нас від нацистів» та «ми маємо компенсувати нашу шкоду росії». З їхнім міфом про бандерівців (так-так, вони в нього вірять і бачать нас як колаборантів).

2) Загалом віра європейців про те, що з усіма можна домовитися про все. І вони щиро не розуміють, ну як ми не можемо домовитися з росіянами.

Кожен наш хоч мінімально агресивний пост — лише відштовзує такий тим людей. Але нам якраз важливо зараз отримати їхнє розуміння, і крок за кроком донести їм правду про реальний світ.

Що краще?
— розповіді про жорстокість росіян
— перепост (перевіреної та переконливої!) статистики про настрої рашистів та їхню підтримку війни
— наші особисті історії про те, як рашисти знищували наш рід... (причому доходити до бандерівців варто під кінець історії, починати з того, з чим вони погоджуються)
— фото рашистів «на Берлін» і тд
— страшилки про ядерку їх лише відштовхують (також перевірено))

Так, ми маємо право на агресію. Більше того, це мабуть найкраща реакція зараз — адже вона спрямовує нас до дії. Але з європою треба спілкуватися дещо по-іншому.

готова приєднатися до ініціативи на вищому рівні.

Асоціація правників готова допомогти безкоштовно. Працюємо виключно з юрособами.

нельзя договориться с тем, чьи действия оценены ООН как «геноцид». Я про русских. Европа еще просто не поняла.

а я про європейців) з вашим твердженням згодна

То нехай приїжджають десь в Бучу, чи навіть в Чорнобиль.
Можна в Маріуполь , де щохвилини щось скидають.
Журналісти іноземні вже спробували задокументувати як «домовляються» - і де зараз ті журналісти.

Європейці здебільшого беззубі, маю на увазі стару Європу. В мене відчуття , що вони самі себе позбавили права на сильні емоції , як позитивні та і негативні. Навіть не можуть розлютитися як слід, самоцензура та відчуття суворої вчительки що покарає.
Але незабаром почнуть згадувати як це.
Дуже довго вони заплющували очі на зародження диявола на сході, та на настрої русні. Бо не позитивно та не ванільно - краще відвернути очі та не дивитися.

Це як рекрутерка - мила та приязна. Але як на неї хтось вистрибне з кущів і почне лізти - хай нарікає на себе , як отримає спреєм по очах.
Вона непрофесійна і токсична? Ні.
Її варто остерігатись? Ні, б***ь! Не варто.
Не варто чинити насилля і не вистрибувати з кущів - і все буде добре: вона буде приязною, с теплою посмішкою та допоможе з роботою.

Європейцям це не зрозуміти.
Право на відсіч - вони не розуміють що це таке.
Твої пункти що їм писати про жорсткость русні та ядерну загрозу - досить валідні.
Я міцно висловлююсь в лінкедині і надалі буду, якщо хтось буде писати тупу фігню.
Як не подобається - нехай не наймають: все одно рейти в них не дуже.
І це мені же треба дожити до наймів, може найближчим часом заберуть на війну, може ні.
І якщо переживу - не будуть наймати тих, хто брав в руки зброю і вбивав погань русняву, бо «токсичний»?
Та й хай йдуть в дупу і малюють квітки на площі крейдою і пишуть «мені не страшно» - як не дійде вже тоді до них, то з ними краще не працювати, є ще інші професії та інші замовники.
В селі гусі ненагодовані, якщо що.

Кидайте пока сюда пруфы.

1. Скриншот поста где явно антиУкраинская позиция.
2 Скриншот ответа с ссылкой на репорт от линкэдина.

Мы их додавим.

В djinni багато рекрутерів компаній з Америки та Эвропи писали напряму в 2021. Тобто для них пул українських айтівців — не новина. Може команді DOU та Djinni настав час зайняти нішу upwork та linkedin роблячи ставку саме на цей факт?

LinkedIn же заблочен в рашке уже давно.

Там всі пасуться через ВПН, представників рашки МОРЕ, як і вакансій на рашку.

ось поки можна щось розповісти їм на сторінці у фейсбуці www.facebook.com/LinkedIn

Мав дуже схожий експіренс.
Суть справи, сторонній рекрутер звертався до мене від імені компанії, яка кидає на гроші, та не виплатили мені особисто ЗП за останні два тижні. Я йому про це написав, та порадив тікати звідти, поки його самого не кинули. Наступного дня моя сторніка лінкедін була заблокована, а на емейл прийшло повідомлення що мені потрібно пройти веріфікацію та надати ії телефон і паспорт. Після довгих розмов з підтримкою, виявилось, що це створіння пожалілось на мою неприпустиму поведінку, бо бачте кидать людей на гроші та брехати в лінкедіні можна, а казати про це правду — зась. Гівнюки вони, разом з Майкрософт , що володіє ціє помийкою.

Да. Вчера получил аналогичный ответ, что они поддерживают убийство украинцев и защищают хуйлостанцев. Я им это написал, но они проигнорили, и теперь надо поднимать бучу, писать везде, что б все узнали, что майкрософт ебнулись головой

Коментар для координації дій.
Колеги, ЗАВТРА напишу меседж до міністра Федорова та Борнякова, виглядає так, що вони мають інформаційний вплив і зможуть нам допомогти.
Пропоную сьогодні шарити цю інфу між вашими знайомими аби на завтра ми мали більше підписантів між колективним листом.
Листа перед відправкою опублікую тут.

Пропоную під цим коментарем, якщо вас, як і мене, забанили на лінці або ваші антивоєнні(Антиросійські) пости коменти видалялись.
Пишіть в такому форматі:
1. Ваше імʼя як на лінкедін, бажано із посиланням на сторінку.
2. Коментарі чи пости за яких вас забанили. Цю інформацію можна отримати із листа який прийшов вам на пошту від лінки.
3. Номер вашого кейсу, є в листі

Приклад:
1. Denys Yuvzhenko
www.linkedin.com/in/dyuvzhenko
2.
7 Mar 2022
«Andrii Boiko If someone does not resist evil, he becomes an accomplice through his inaction. That is why 100% of Russians are now to blame for the war, whether they support Putin or not.»

7 Mar 2022
«No, they are accomplices in the crime. Where were the „good“ russians when russia started the war in Georgia? Where were the „good“ russians when russia annexed Ukrainian Crimea? No my friend, there are no good russians, only citizens of a country-terrorist, and they should take this responsibility. Absolutely the same as german people after WW2.»

6 Mar 2022
«Катится российский Рубль прямо в ад,
Путинским уёбкам Надираем зад.
Чистит наше небо Украинский МиГ.
Кровью захлебнулся Карлика „блицкриг“.
Скину я зарплату ВСУ на счёт:
Лишним там не будет Плюс гранатомёт.
Не пожрут в Париже Орки круассан:
Из Москвы на отдых Только в Магадан.
Широчайный нынче В мире резонанс:
Рашку отключает Даже онлифанс.
Вместо бри с прошутто, Мерсов, Шевроле
Будет „лада гранта“, С брюквой на столе.»

3. [Case: 220307-011811]

CONSUMER_LOGIN:9067e72c-3ea7-4429-97eb-aff95a1a7b54
Oleksandr Dubyna
Забанили на вечно за 1 пост типа убить хуйло.

фейсбук тоже забанил. просто так. даже без мата, без желаний смерти, вобще ничего. а потом такой, если не согласны, перейдите по ссылке, переходишь, извините, вы не можете отправь сообщение потому что забанены. гандоны б***ь

Лист писати швидко, 10-15 хв, а от даними більше ніхто не ділиться(
Якщо виявиться, що нас забанених всього десяток людей, то не бачу особливого сенсу піднімати бучу.

Ruslan Vdovychenko
www.linkedin.com/in/ruslan-vdovychenko
Забанили 2 березня за заклик до Kaggle перекрити виплати призових росіянам і за те, що назвав дії рф військовим тероризмом.
Досі не розбанили і не відповіли на appeal.

Проблема многих такие призывов - это wording. Нужно мягче заходить. Мы для них ничем от Хрущова в ООН не отличаемся: www.youtube.com/watch?v=hre3KEHwCxM - точно также стучим ложкой по столу, ботинком по трибуне. Когда начинается "call names" - это сразу классифицируется как insulting.

мої пости також видаляють, а от пости росіян залишаються. вирішив, що якщо ще раз мої пости приберуть — то я видалю лінкедин. і мені не потрібні ті 20+ тисяч контактів, а іншим для пошуку роботи вже достатньо інструментів DOU, djinni, та інші джоб портали.

Мене також забанили, давай колективно щось придумаємо краще ніж пост тут, в мене наразі ідей не багато як повпливати на них, тому відкритий то пропозицій.

Надо давить на Microsoft. Можно через твиттер или фб ?

Может Фёдорову написать, чтобы он на своём уровне связался с LinkedIn ?

А ось це вже хороша ідея, спробую сьогодні оформити меседж до нього.

О супер, может попробуем через связи Влада как-то до Федорова быстро протолкнуть наш месседж

У меня тоже там было такое.
Но в целом — там вполне много материалов от наших, на трех языках. В сравнении с фейсбуком — никаких правил.

Так что просто чуть вежливей оформляйте текст, и без остро шокирующих фото, и будет ок

Я хочу прогнуть их политики чтобы они поддерживали нас и не вые?ывались.

они банят на вечно. у них нет никакой обратной свйзи. просто бан и все. на фейсбуку хоть показывает за что, и на сколько. там пару месяцев подождать. а тут за 1 пост перманентный бан. они охуели, причем хуйлостанцев не банят и не удаляют, а должны были тупо всех грохнуть нахер с сети своей сраной

Забанили и меня. Навечно? Да и ладно, я так и не понял какая польза от линкеда.

рекомендації, підтверджений досвід роботи, клієнти з-за кордону, аудиторія що читала пости по технології.

Ну не знаю, в ФБ я з початку війни чого тільки не постив шокуючого. Жодного блоку (була одна авто-спроба, але відбився). В ЛІ за 2 дні війни — 3 страйки і вічний бан.

их ждет коллосальный позор в регионе.

Колоссальный позор — это симметричный ответ на глубокую озабоченность. Ну не пробъёшь ты западное общество этим — там «бизнес вне палитике». А вот чего реально добиться — это того, что для украинцев будут устраивать усиленный behavioral test :( и нужно быть к нему готовым, особенно, если в компании есть уже русские. Это уже было после 2014 и никуда не денется.

никак.
Я писал уже во все поддержки.
они реально каменті от рашистов оставляют , даже если там пропаганда, а Украинские — сносят.

А можно примеры рашистских комментов и пропаганды? Можно попробовать сделать их действительно аполитичными.

We reviewed your report. Here's the result.

Thanks for reporting Alexander Ryzhov's comment. A member of our Trust & Safety Team reviewed the comment and found it does not go against our Professional Community Policies.

We understand this is not the outcome you expected and want to share some additional options that can help ensure a safer experience on LinkedIn. ©

Вот и весь результат.

Можно добиваться официальной позиции от Microsoft Ukraine. Пускай отдуваются.

Microsoft Ukraine. Пускай отдуваются.

Ну это как прийти в магазин рошен в районном центре и требовать отмены поставок канхветок в Беларусь. В самом лучшем случае внимательно выслушают.

1. Добиваемся ответа официального
2. Берем его под раскрутку
3. Руиним бренд

можно написать бил гейтсу, в твитере сенаторов сша добавить

Або як прийти на концерт Вечірнього кварталу і вимагати припинити прокат в Росії серіалу Свати та інших виробів студій Зеленського.
Ще б гарно на тому ж концерті попрохати студії Зеленського не знімати фільми в Росіїї за гроші російського бюджету.

потому что укр сегмент модерится орками в москве, как и фейсбук и другие сервисы.

потому что укр сегмент модерится орками в москве

Линкедин забанен в раше официально. Зачем им делать модерацию в маскве o_O ?

у всех вендоров исторически так сложилось, что офис отвечающий за EMEA — сидит у грязной реки, если в стране нет локального

что значит делать. почти все сервисы мира держат модеров в москве для стран бывшего ссср.

если в компании есть уже русские.

однозначный red flag, исключение, если этот русский уехал из террорашки до 2014 включительно

Ну 99% компаний тогда можно исключить с красным флажком. Какие дальнейшие действия?

створити свою компанію?

Где будут из коробки дискриминировать по национальному признаку? С большой вероятностью клиенты у такой компании будут тоже свои, местные.

чомусь фашисти дуже часто таке пишуть (вибачте — «рашисти» і їхні поціновувачі), про «національну» ознаку. Але громадянство і національність, а там паче «рашизм», різні речі, хіба ні?

Але громадянство і національність, а там паче «рашизм», різні речі, хіба ні?

Я не собираюсь с тобой спорить. Малейшие признаки дискриминации по любому признаку — и такая компания окажется в изоляции в западном мире. А там можешь хоть до усрачки доказывать что это разные вещи, никто слушать не будет.

Ну смотри: русскэх нахер. А с остальными людьми работать.
Мы ж отменили уже россею.

Ну вот типичная ситуация, аутсорсинговая компания в Украине, где рашистов нет в принципе, приходит жирный клиент, у которого есть подразделения в раше или как это происходит сейчас — целые компании с сотрудниками уже сидят в Турции, Грузии, арабских странах, но суть та же — временно релоцированные рашистские компании. Второй вариант — с аутсорсиновой компанией на стороне заказчика будут работать некоторое количество из тех 100К рашистов, что сейчас уехали. Какая линия поведения про обнаружении этого факта должна быть у украинской аутсорсинговой компании?

Малейшие признаки дискриминации по любому признаку

Дискриминация по гражданству — это можно, например, каждый день в аэропортах такое происходит. Так почему нельзя банить обладателей рашко-паспортов?

тоесть? Ты новости не читаешь? папа римский и швейцария даже уже в политике и против хуйлостанцев. все компании мира кроме ебаной майкрософта отказались и забанили на*** всех орков.

Ты новости не читаешь? папа римский и швейцария даже уже в политике

Опять мешаешь в кучу бизнес и политику.

все компании мира кроме ебаной майкрософта отказались и забанили на*** всех орков.

Какой смысл жить в манямирке?
www.linkedin.com/...​ds=nvidia&location=Russia
www.linkedin.com/...​rds=intel&location=Russia

Да таких примеров сотни и сотни.

поэтому нужно удалить всех, кто как либо связан с хуйлостаном

И будет КНДР.

Нарешті побачив дорослу людину в цьому треді.

ваши предложения как преломить ситуацию с линком ?

Ігнорувати і не користуватися. Інакше це боротьба з вітряними млинами, краще робіть що-небуть руками та допомагайте своїм.
Мені особливо сподобалася історія про те як там хтось когось кинув на гроші, а потерпілий написав про це на лінкед. Потрібно розуміти, що лінкед це не суд і розбиратися хто там правий, а то може звинувачення безпідставні, ніхто не буде. І дозволяти перетворити свою платформу на місце для агітації і срачив теж ніхто не дасть. Бо це для нас ці події є особистою боротьбою і особистою трагедією, а для ситого американського бізнеса це лише «ай-ай як погано, бідні люди» у стрічці новин бо у світі постійно хтось з кимось воює. Я зараз не виправдовую їх, а допомагаю зрозуміти мотивацію щоб не було неадекватних очікувань.

Игнорирование ничего не изменит. А нужно изменить политику модерации там.

Пробиваются они другим образом и очень эффективно. Но нужны юристы.
Если будет хоть намек на нарушение ими американского законодательства относительно санкций, поддержки агрессии и т.д. и бумага будет выдержана в стиле «настоящим уведомляем, что в случае отсутствия реакции все материалы будут немедленно переданы в OFAC как прямая поддержка лиц из SDN». Тогда этот запрос пулей пролетит через ряды смуглых друзей из поддержки и прилетит к юристам в головном офисе, которые скорее всего даже не вникая в суть (ибо правила и запреты по этому законодательству крайне сложные и постоянно меняются в США, а риски гигантские) выдадут наотмашь по кудрявой головушке всем вниз по цепочке.
Если же таковых юристов у нас нет (что скорее всего), то дергать Федорова чтобы сходил или написал в американскую торговую палату. После их запроса результат будет похожий на первый.

Я бы вообще не стал писать эти предупреждения и т.п. вещи. OFAC — это не их парафия, скорее тогда уже FCC: www.fcc.gov/about-fcc/what-we-do , их страничка в linkedin: www.linkedin.com/...​ommunications-commission . Нужно тупо брать и писать. Массово. Либо через сенаторов.

Підписатись на коментарі