Pluralsight — дно, яке визнає фейкові республіки?

Нещодавно відновив підписку на Pluralsight. Чомусь мобільна аппка видавала «Login error». Після спілкування з їх саппортом виявилося, що аппка не працює в Україні взагалі. Більш того, саппорт відмітив фейкові республіки днр/лнр

Може хтось має важелі впливу на позицію компанії? Щоб хоч саппорт не розповсюджував назви фейкових республік?

Переписка з саппортом:

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можу порадити додати власників на миротворець у нас так зазвичай прийнято.
А краще додати туди Garrett R. )

Оплата не проходить:
An error occurred while trying to checkout!
Cannot find country: ukraine

При реєстрації обрана Україна. При оплаті теж.
Сапорт бот взагалі тупий як рос валінок.

Оплата з моно не проходить.

Обирав при реєстрації Україну. І при оплаті теж...

An error occurred while trying to checkout!
Cannot find country: ukraine

Вони заблокували будь-яку оплату з України. Не захотіли розбиратись.

плюралсайт купив aclouguru яке купило linux academy

Яка чухня. А як ще їм описати окуповані території ОРДЛО?

Так і описати — temporarily occupied territories. Без ніякої згадки днр/лнр

Стусана за клікбейтний заголовок.

Та не знаю, наче все вірно. Саппорт чітко виокремив днр/лнр. Тобто офіційна позиція компанії визнавати ці фейкові республіки.
Не думаю що це позиція конкретної людини з саппорту

Ну я бачу що написано «in Ukraine» в усіх трьох випадках. Тобто, люди не піддають сумніву належність цих територій до України. Але треба ж їх якось позначити. Donetsk/Lugansk region — не підходить бо включає контрольовані території. ОРДЛО — ну то якось складнувато навіть для нас, не кажучи вже про іноземців. Якось так, не бачу я там визнання «республік» і зради взагалі.

Скільки людей, стільки і думок...
Вони могли б написати «temporarily occupied territories», але написали днр/лнр

Написали як могли. До санкцій претензії є?

Не зовсім зрозумів яких саме санкцій...
Але загалом, якщо моб аппка не доступна по всій країні в умовах війни — не є добре

Це проблема формулювання, але вони спираються на санкції — тому питання як це прописали в текстах санкцій.

З того що читав в українській вікі, у Мінській угоді ніде не визнаються днр/лнр.

Цитата — Текст угоди не передбачає будь-якого визнання Донецької і Луганської «народних республік», а лише закріплює за підконтрольними проросійським бойовикам територіями двох областей «особливий статус» у складі України

Мова не про мінські угоди а про те як держдеп США прописав текст санкцій

З того що знайшов, США називає ці території дослівно «so-called DNR or LNR regions of Ukraine». Але стаття датована 21.02.22, до початку війни.

www.whitehouse.gov/...​uhansk-peoples-republics

Найголовніше тут, що це є позиція іноземців... не очікував що стільки українців підтримують невірне формулювання

Українці не підтримують невірне формулювання, просто не бачать в помилці формулювання від PluralSight підтримку террорестичних псевдореспублік.

Харе зраду розганяти.

Тобто те, що mobile app не робить на ВСІЙ теріторії України, Ви вважаєте нормальним?

Вони пишуть unfotrunately, не виглядає що це зроблено навмисне (тим більше що тоді вже мабуть і сайт би заблокували).

Але можете їм написати і перепитати чому саме воно не працює — тоді можна буде зробити конкретні висновки. Бо наразі розганяється зрада про ніби-то якесь визнання дірявих, якого немає.

Я їм написав. Не відповідають вже більше 24 год.
До речі, з УСІЄЇ теріторії України не можно зареєструвати новий аккаунт на Pluralsight. І ще багато чого не доступно...

А не з України можна? Може в них просто реєстрація поламана. В саппорт писали?

Я зайшов під VPN-ном ніби з Індії — не можу зарегатись на free trial через сайт, видає помлику «Still loading checkout service — please click again in a few seconds, or refresh the page.

If this message remains even after refreshing the page, something is wrong! Please let us know at [email protected]

Написав в саппорт — чекаю що буде.

Але так чи інакше, я не бачу як це пов’язано з «визнанням псевдореспублік».

Я зареєструвався, але довелось написати в саппорт і вони зареєстрували мене вручну.

“This is likely happening due to your location in Ukraine.

I have gone ahead and created an account for your and added three free months to your subscription.”

Запитав чому не йде автоматом реєстрація з України — чекаю що відпишуть.

Підписатись на коментарі