Українська компанія набирає ремоут, але не з України. Аргумент — тут небезпечно
Я їм кажу що я в повній безпеці, хоч і на території України. Але вони не можуть продовжити спілкування. Абідна, але що робити, це їх бізнес, хто я такий щоб вказувати. Пишу тут, щоб розробники з України, які, от біда, знаходяться в Україні не витрачали свій час.
В связи с ситуацией в Украине, компания Streamlabs рассматривает кандидатов, которые находятся в безопасности — вне зоны боевых действий и не на территории Украины. Поэтому пока не можем продолжить общение. Пожалуйста извините нас. Оставайтесь в безопасности.
Мы свяжемся с Вами если будет изменение ситуации.
Це політика їх клєнта , а вони самі
INDIGO — найбільш результативна та харизматична IT-рекрутингова агенція на просторах колишнього СНД.
Україна, до речі, ніколи не була членом СНГ
п.с. упустив сказати що це на джіні, це важливо
п.п.с у відповід на коменти
Ніхто ніде не може бути в повній безпеці, де є автобуси.
Я поясню про що цей топік — про дискримінацію. Так само жінок не беруть за те, що вони можуть завагітнити, або африканців, за те що наркоти, або геїв за те що...
Ця компанія (та деяки інши) дискрімінує всю нашу країну, ну і смокчить, ті, кому це нормально.
Напроти, після цього спілкувався з іншою іноземною компанією, в яких я питаю — ви розумієте, що берете на себе ризики, вони кажуть, так, ми всіляко підтримуємо Україну... Є різниця? Звичайно, я буду працювати в таких.
Якщо про проблему не казати, і не боротися з нею, вона стає нормою.
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів