Andersen заявляє, що припиняє роботу в росії, а сама переводить співробітників в Aston зі штаб-квартирою у москві
У Редакцію надійшов лист з проханням анонімної публікації.
Пишу Вам про компанію Andersen. 7 березня в телеграм каналі Михайла Федорова було повідомлення, що «IT-компанія Andersen припиняє роботу в РФ та розриває партнерські відносини з російськими клієнтами».
І ось яку ситуацію я побачила. Багато сорсерів та рекрутерів компанії Andersen почали переходити в компанію «Aston».
Ось сторінки компанії «Aston» на Хабр та LinkedIn.
Ось сайт компанії «Aston».
Мене здивувало, що значна кількість сорсерів та рекрутерів компанії Andersen почали переходити в одну і ту ж компанію «Aston».
Тому я почала гуглити.
Перше, що я з’ясувала, що ця компанія розташована за такою адресою: Россия, Москва, ул. Новодмитровская, д. 5А, стр. 1.
Ось скріни зі сторінки Хабр компанії «Aston». Ця компанія начебто існує з 2015 року.
Хоча якщо зайти на основний сайт компанії Aston, то можна побачити в самому кінці сторінки такі роки-2012-2022. Дивно. Значить не сім років існує компанія, а більше. Хтось помилився у розрахунках.
Жодного відгука про цю компанію немає на Хабр, що є також дуже дивно.
Потім я почала переглядати профілі співробітників компанії Aston на Хабр. І виявила таку тенденцію. Майже основна більшість спочатку працювали в Andersen, а потім всі як один з березня цього року почали працювати в компанії Aston.
Ось скріни для підтвердження.
career.habr.com/nastya-bortnik15
career.habr.com/kaciarynaplotnikova
career.habr.com/artyomyakushev94
career.habr.com/dzesvetlana2021
career.habr.com/elizaveta-lapo
career.habr.com/timanovskaya27
Перший пост компанії Aston на LinkedIn був опублікований всього тиждень тому. Дуже дивно для компанії, яка існує уже більше семи років, правда ж?
На сторінці в LinkedIn також вказано, що штаб-квартира знаходиться у місті Москва.
Виходить, що Andersen пише гучні заяви, що припиняє роботу в РФ та розриває партнерські відносини з російськими клієнтами, а сама тихенько собі переводить співробітників в компанію Aston зі штаб-квартирою у Москві і на головній сторінці запрошує клієнтів з Росії співпрацювати з Astоn.
Ганьба, Andersen.
Дорога редакція DOU. Дуже прошу не розкривати моє ПІБ, будь-які дані про мене, і на правах анонімності опублікувати знайдену мною інформацію.
Дуже дякую.
Миру та спокою нам. Все буде Україна 🇺🇦
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів