Andersen заявляє, що припиняє роботу в росії, а сама переводить співробітників в Aston зі штаб-квартирою у москві

У Редакцію надійшов лист з проханням анонімної публікації.

Пишу Вам про компанію Andersen. 7 березня в телеграм каналі Михайла Федорова було повідомлення, що «IT-компанія Andersen припиняє роботу в РФ та розриває партнерські відносини з російськими клієнтами».

І ось яку ситуацію я побачила. Багато сорсерів та рекрутерів компанії Andersen почали переходити в компанію «Aston».

Ось сторінки компанії «Aston» на Хабр та LinkedIn.

Ось сайт компанії «Aston».

Мене здивувало, що значна кількість сорсерів та рекрутерів компанії Andersen почали переходити в одну і ту ж компанію «Aston».

Тому я почала гуглити.

Перше, що я з’ясувала, що ця компанія розташована за такою адресою: Россия, Москва, ул. Новодмитровская, д. 5А, стр. 1.

Ось скріни зі сторінки Хабр компанії «Aston». Ця компанія начебто існує з 2015 року.

Хоча якщо зайти на основний сайт компанії Aston, то можна побачити в самому кінці сторінки такі роки-2012-2022. Дивно. Значить не сім років існує компанія, а більше. Хтось помилився у розрахунках.

Жодного відгука про цю компанію немає на Хабр, що є також дуже дивно.

Потім я почала переглядати профілі співробітників компанії Aston на Хабр. І виявила таку тенденцію. Майже основна більшість спочатку працювали в Andersen, а потім всі як один з березня цього року почали працювати в компанії Aston.

Ось скріни для підтвердження.

career.habr.com/vkrytski

career.habr.com/nastya-bortnik15

career.habr.com/kaciarynaplotnikova

career.habr.com/artyomyakushev94

career.habr.com/dzesvetlana2021

career.habr.com/elizaveta-lapo

career.habr.com/timanovskaya27

career.habr.com/anastasia0406

career.habr.com/vlad-andersen

career.habr.com/m-sachanka

career.habr.com/alinagornak

career.habr.com/v-maslouskaya

career.habr.com/mchystabaeu1

Перший пост компанії Aston на LinkedIn був опублікований всього тиждень тому. Дуже дивно для компанії, яка існує уже більше семи років, правда ж?

На сторінці в LinkedIn також вказано, що штаб-квартира знаходиться у місті Москва.

Виходить, що Andersen пише гучні заяви, що припиняє роботу в РФ та розриває партнерські відносини з російськими клієнтами, а сама тихенько собі переводить співробітників в компанію Aston зі штаб-квартирою у Москві і на головній сторінці запрошує клієнтів з Росії співпрацювати з Astоn.

Ганьба, Andersen.

Дорога редакція DOU. Дуже прошу не розкривати моє ПІБ, будь-які дані про мене, і на правах анонімності опублікувати знайдену мною інформацію.

Дуже дякую.

Миру та спокою нам. Все буде Україна 🇺🇦

👍ПодобаєтьсяСподобалось16
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Странно что это кого-то удивляет.
Типичная кацапская компашка, с чего бы ей покидать кацапский рынок

Мораль двойных стандартов и сидения одной Ж на двух стульях это очень хорошая тема для разговора. Andersen это просто наглядный пример как выйти сухим из воды. Сейчас многие заявляют про прекращение сотдруничества с РФ, а по факту либо дробят компании юридически либо просят уезжать из РФ. Уезд он как отбеливатель, уехал себе такой, и политику не поддерживаешь и весь такой белый и пушистый. Идут вот эти самые «белые» сами знаете куда...

По сабжу
Просто гуглите по максимуму о работодателе. Так или иначе много информации о наймах есть в открытом доступе. И найти актуальные вакансии или те что уже были закрыты на РФных ресурсах достаточно просто, благо они сами этого не скрывают.)

Забавно потом смотреть как рекрутеры данных контор начинают выйогиваться и уходить от прямых вопросов или списывать это на политику. Только видете слово «политика», то сразу в пешее эротическое посылать.

site-overview.com/stats/andersenlab.com

Registry Registrant ID:
Registrant Name: Aleksandr I Homich
Registrant Organization: Aleksandr I Homich
Registrant Street: Gorodetskaya, 81-141
Registrant City: Moscow
Registrant Postal Code: 123333
Registrant Country: RU
Registrant Phone: +7.9262458029
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax: +7.9262458029
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: No email disclosed
Registry Admin ID:
Admin Name: Aleksandr I Homich
Admin Organization: Aleksandr I Homich
Admin Street: Gorodetskaya, 81-141
Admin City: Moscow
Admin Postal Code: 123333
Admin Country: RU
Admin Phone: +7.9262458029
Admin Phone Ext:
Admin Fax: +7.9262458029
Admin Fax Ext:
Admin Email: No email disclosed
Registry Tech ID:
Tech Name: Aleksandr I Homich
Tech Organization: Aleksandr I Homich
Tech Street: Gorodetskaya, 81-141
Tech City: Moscow
Tech Postal Code: 123333
Tech Country: RU
Tech Phone: +7.9262458029
Tech Phone Ext:
Tech Fax: +7.9262458029
Tech Fax Ext:
Tech Email: No email disclosed
Name Server: ns.mtw.ru
Name Server: ns1.mtw.ru

По-моему, сейчас есть вопросы куда серьезнее, чем мониторить компании 🤦‍♀️🤦‍♀️

Сказал(а) сотрудник Andersen & AndersenLab... Контора дно, коллеги почитайте отзывы про эту шарагу на Dou.

Надеюсь, Ваша компания «лучше»!) хорошего дня :)

По-моему, сейчас есть вопросы куда серьезнее, чем мониторить компании 🤦‍♀️🤦‍♀️

Наприклад, писати коментарі, що є справи серйозніше? :)

Зараз самий час, щоб моніторити контори, бо в час п..деця стає зрозумілою справжня культура компаній.

Те що часто люди часто змішують — це:
1) моніторити
2) робити висновки
3) приймати активні дії.

Для першого якраз час, для 2 та 3, на мій погляд, ще зарано, але у кожного своя думка.

Вони ніби відкривались у Харькові. Більше року назад спілкувалась з технічним спеціалістом з 20літнім досвідом і враження було , що спілкуюсь с шизофреніком (ні технічного рівня, ні такту). Схоже, що це «прістаніще» якогось біомусору

Andersen заявляє, що припиняє роботу в росії, а сама переводить співробітників в Aston зі штаб-квартирою у москві

Щось мені підказує, що всі аутсорс контори, що заявили про вихід, підуть за схожою схемою.

Мета всіх цих «виходів з рашки» — це просто зберегти обличчя бренду. Якщо для когось насправді принципово не співпрацювати з конторами, які працюють в рашці, то доведеться проводити бекграуд чек роботодавця (ідея для стартапу).

Ще можлива «схема Нестле», коли виводять частину брендів, і сподіваються, що ніхто не помітить, що інші бренди нарощуються.

Наша мета «пом’яти» ці обличчя

ну навіть якщо б вони перейшли не в дочірню компанію Andersen а в будь яку іншу російську компанію, яка різниця в якій компанії працювати, якщо всеодно не буде зарубіжних проектів на яких вони зможуть працювати

А чому не буде зарубіжних проектів?

Підписатись на коментарі