Заблокували гроші в Payoneer. Допоможіть розібратися чому

Всім привіт, на даний момент якийсь треш з Payoneer, вони зняли всі гроші з екаунта і типу перевіряють чи я не з Луганська чи Донецька, хоча все життя з Житомира.

Навіть вже передав їм дані підтвердження а результату нуль. Кажуть так ми перевірили все норм ви з Житомира але бабло не знаємо коли повернемо.

Хто з таким вже зустрівся ?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Допоможіть вирішити проблему з Payoneer, куди потрібно звернутись? Від клієнта був скасований платіж, пройшло більше 15 робочих днів, а кошти відправнику не повернулись. Відправник в Європі. Куди писати чи дзвонити? Служба підтримки тіль і пише що чекайте.

Рiк тому був номер пiдтримки такий 092 0221040
Взагалi в них ще форум пiдтримки.

Цей номер тільки дає посилання на сайт до підтримки. Через цю підтримку щось не дуже все вирішується. Може є інший канал, більш дієвий?

Тікайте звідти. Забирайте гроші і тікайте. Походу вони усю Україну до сірої зони додали. Ну і крутильщики теж додали жару.

Добри день! Чи вирішилось у когось питання з Payoneer? Вже два місяці мій аккаунт на «перевірці», розумію що грошей назад не отримаю, а сума велика. Також хочу надати цій проблемі розголосу, можливо хтось створював комʼюніті з постраждавшими або звертався до медіа? Я бачу нас дуже багато, а Payoneer розвернув масштабну піар кампанію в Україні за останні два-три роки. Люди повинні знати кому довіряють свої кошти

Доброго ранку. Чи вирішили ваше питання? Ситуація в мене схожа

Так, моє питання вирішилось тільки після того, як написала complaint letter на пошту менеджменту, при чому вони відповіли на протязі пʼяти днів, а на першу лінію підтримки я телефонувала/ писала два місяці і результату було 0.

Добрий день, підкажіть будь ласка, що таке complaint latter? Що саме ви там написали? Така сама ситуація.

Якщо актуально можу в особисті надіслати

Даша, привіт! Для мене дуже актуально 😭Допоможіть, будь ласка. У мене через блок піонера заблокований етсі аккаунт. Я з цих продажів жила з своїми 4 дітьми

Добрий день, мені дуже актуально, розкажіть будь-ласка

Привіт. Надішліть плз приклад комплаєнт леттер і куди надсилати

Доброго дня, підкажіть будь ласка який лист ви писали? Відмінили платіж і ні дали ніяких пояснень. Тепер не зрозуміло чи можна взагалі користуватись цим сервісомю

Мене також заблокували! не можу увійти в аккаунт — blocked!
доступу до чату і номеру телефону немає! На заявку відповідає бот що мене більше не обслуговують. На рахунку $9000

Я аж позеленів: але почитав в інтернеті що гроші повертають то чуть попустило)
пайонір це дно! виродки!

Доброго дня, як вирішилась ваша ситуація?

Сергій, привіт! Як вирішилась твоя ситуація? Що ти робив? Куди дзвонив/писав?

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, запросили верификацию, не знаю как ответить на такой вопрос :
Объяснение о связи с плательщиком
Расскажите подробнее о том, что Вас связывает с плательщиком ?Кто я плательщик или?

Ви вирішили питання? Бо проблема така сама. Прикріпила інвойс замовника, але хз чи те хотіли побачити, чи ні.

Досі не повернули гроші, спілкуюся з службою підтримки кожний місяць, і відповідь завжди одна: чекайте імейлу, повинні скоро повернути.. це вже рік пройшов, куди ще можна звернутися?

Вітаю. Вам вдалося вирішити питання?

Мені сьогодні повернули гроші☺️

Я усі данні їм відправила 15.03, телефонувала їм, вони увіряли що все оброблять, а 21.03 заблокували і зняли усі кошти((( 24.03 розблокували акаунт, але грощі так і не повернулись. Телефонувала сказали 5днів, профшло 6, вчора телефонувала сказали чекайте ще 2 доби, мол дуже багато заявок.
А до цього дівчина завіряла, що повертають грощі швидко, це ж мол вручну робиться.

Вибачте, а куди саме ви телефонували? Гаряча лінія Payoneer працює в Україні в повній мірі?

Так. Я телефонувала на номер який на сайте у них вказаний. Спілкувалась як з русс мовними так і з англомовними менеджерами.

Не знаю наскільки важливо, але я звертався до US support.
Там ще руснявий саппорт є, але мені здається вони тільки шкоди зроблять.

А Вам розблокували все, коли ви в US support заертались?

Комусь вже розблокували аккаунт і повернули гроші після такого блокування? Скільки часу це зайняло? В мене пішла дев’ята доба 🙈

10 доба, нічого не розблоковано

я в шоці від Payoneer

Чим закінчилася справа з пайонір? Розблокували? підкажіть будь ласка

3 тижні зайняло, 21.03 заблокували і 11.04 повернули гроші. Розблокували аккаунт 30.03

Женя, привіт! Будь ласка, поділись імейлом, на який ти відправляв complaint letter 🙏

Дивно.
Мені 16 написали що 21 заблокують.
Я вислав паспорт та договір оренди житла.
20го відповіли що все добре. Кошти не чіпали.
В офіційному листі написано: Delaying withdrawals will result in blocked funds, which will require you to request US government approval for their release.

Я також відсилав зразу як отримав, але не допомогло. Додзвонився на український номер пайоніру то вони сказали так, ваш аккаунт підтверджений, кошти мають повернутися, а от коли невідомо. Я думаю в них там якійсь факап з системою повертання коштів, мабудь було це в ручному режимі, а так як таких як я тисячі то вони трошки не справились :) І зараз напевно розгрібають.

Я взагалі не отримав повідомлення, що треба щось підтвердити, кошти забрали, я встиг відправити данні, та аккаунт заблокували. Кожен день пишу їм, та дзвоню, та поки безрезультатно. Кажуть, що треба чекати, все буде нормально

Ага, в мене хоч не заблоковано але бабла нема і не рекомендують надсилати. Будемо чекати.

Не підкажете за яким саме номером ви звертались?

Там на сторінці сапорту все є

Так сені сказали що повертають усе ручками. Що буде багато заявок. Я дуже сподіваюсь, що гроші повернять, бо сумма блін не маленькая((

А підкажіть ще будь ласка, пайонір прлсив прислати ще якісь документи? Сайт, рахунок-фактури, назва підприємства?
Мені вони сказали надати ще й такі документи, але я ніяких рахунків не виставляю, також і сайта в мене нема.

Вместо сайта можно ссылку на профиль на бирже, где вы работаете (когда-то давно такое просили, ещё до всей нынешней волокиты, несколько лет назад, я так понимаю, это пруфы того, что вы деньги получаете легально «за дело»)

Мені в прикладах було написано можно лінк на соц сеті я й відправила ФБ кажись🙈 А рахунок фактури я і не виставляю, мені так фіксовано платят тай все.
Я взагалі не розумію навіщо всі ці допити, якщо умови були що я не прописана в Донецьку/Луганську, я всі доки дала, все перевірили, грощі забрали і тепер мурижать мене і грощі не повертають😭😭😭

так в мене з’явилось повiдомлення в адмiнцi payoneer, що треба надати такi документи, я скинув профiль Upwork на перевiрку. Грошi ще не повернули

Підкажіть будь ласка, а що Ви писали на питання:
1) Объяснение о связи с плательщиком
Расскажите подробнее о том, что Вас связывает с плательщиком
2) Отправить счет-фактуру
Пожалуйста,предоставьте нам инвойс по данному платежу. Инвойс (или счёт-фактура)— это счёт на оплату продукции или услуг, выставленный исполнителем услуг клиенту. В релевантном инвойсе должны быть логотип компании или имя исполнителя услуг, описание сервиса, дата выставления и сумма.
3) Связь с наименованием счета
Пожалуйста, объясните, какое отношение Вы имеете к получателю

Я не можу зрозуміти, що вони від мене хочуть. Я написала, що я надаю послуги і мені за це платят грощі, що логічно. Що разунок мій особистий, я як фазична особо підприємець, я ніякі рахунки не виставляю, в мене факсована цифра кожен місяц надходить на рахунок. Їм мої відповіді не підійшли, не знаю що писати

а Ви в курсі де взяти український номер Payoneer? Я чомусь не знайшов

Підписатись на коментарі