Як змінилось ваше ставлення до Зеленського за останній місяць?
Всім привіт!
Не буду приховувати — коли Зеленський виграв у Порошенка в 2019, я був шокований. З 2014 року — за часів Порошенка — у країні відбулось багато позитивних змін, але помилки у нього теж були. Не можу назвати себе ідеалістом, помилятись це нормально. Тому особисто я хотів, щоб Порошенко продовжив свою роботу в сторону ЄС.
Але тут прийшов Зеленський з «новими» обличчями і більшість ініціатив його команди у мене викликали здивування, ніж підтримку. Я не вважав його людей достатньо про-українськими і боявся, що вони дадуть задню. Повернуться в сторону північного сусіда замість того, щоб йти в ЄС.
Сьогодні один місяць з моменту нападу Росії.
Моє особисте ставлення до Зеленського змінилось на 180 градусів. Я бачу, що він робить і говорить правильні речі. Його промови вражають. Він виглядає справжнім патріотом та ставить Україну понад усе. Складається враження, що Зеленський став національний героєм не тільки вдома, а і у всьому цивілізованому світі (приклад).
Може я чогось не знаю чи помиляюсь. Тому і створив цю тему, щоб дізнатись — як змінилось ваше ставлення до Зеленського з 24 лютого?
Найкращі коментарі пропустити