Як особисто ви наближаєте перемогу?

В цей скрутний час більшість із нас працює на перемогу.

Хтось пішов в ЗСУ/ТрО, хтось працює і приносить в країну таку необхідну валюту, хтось волонтерить, хтось плете сітки, хтось купує аптечки військовим...

Розкажіть, як особисто ви наближаєте перемогу? Не щоб похвалитися, а щоб люди розуміли, що ще можна робити

Я для себе вирішив на час війни передавати більшу частину свого доходу на армію (через державу і волонтерів). Фактично весь заробіток за винятком витрат на їжу і комунальних. Логіка така, що якби мене мобілізували, то цих грошей не було б, ба більше — їх довелося б витрачати на мою підготовку і спорядження. Тому порівняно з мобілізацією я нічого не втрачаю в будь-якому разі. А перемога так може настати швидшке, це N+ збережених життів.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Очень переживаю, что мало делаю, что много времени (работа) уходит в пустую, хотя работа — это деньги которые могу потом перенаправлять на потребности армии и волонтеров. Уехал из родного Харькова, вывез детей, с тех пор удаленно пытаюсь помогать.
— Донаты в ВСУ и «Повернись Живий», донати на лекарства и броники волонтерам, которых лично знаю, немного в фонд Притули и Help Ukraine;
— Первое время — координация знакомых, которые выезжали, помогал с поиском транспорта, жилья, информации про кордон и выезд за рубеж;
— Отправлял батарейки и аккумуляторы, лекарства на Харьковщину;
— Помогал с поиском необходимых вещей знакомым и волонтерам;
— Пытаюсь находить время и банить вражеские телеграмм и ютуб каналы, немного dдоs атак через простые тулы;
— Петиции, комментарии под постами и на гугл картах о прекращении работы с рф, иностранным компаниям;
— Немного поучаствовал в привлечении и начислении денег нуждающимся, оставшимся без денег инвалидам и старикам.

Но это всё носит не систематичный характер, кроме донатов (до половины ЗП) и блокировки каналов в телеге, ютубе + ддос. Это более мение регулярно.

Роблю те, що вмію, відчуваю і за що відповідаю: відновила діяльність бухгалтерського аутсорсингу. Допомагаю з веденням бізнесу, підрахунком податків та вчасним їх перахуванням до бюджету.

Перевезення гуманітарних вантажів, допомога військовим різного пошибу, перевезення біженців. Та, блін, навіть мій монік зараз стоїть у військових і допомогає робити документи. Насправді, ще до війни на те підписався, бо в принципі незважаючи на те, що я писав раніше, подібний сценарій ніколи ніким не відкидався.
Якось працюю, завожу валюту. На щастя великі організації вже організували нормальну логістику і виходить працювати нормально. Це видно і по заявкам — раніше там було 100500 турнікетів, 1000 броніків, 800 касок і тепловізорів на здачу, зараз мішки, лопати, сигарети. Заявок стало на порядок менше. Моя допомога вже не потрібна настільки як в перші дні, хоча це трохи харить.
Також ще до війни намагався проходити вогневу підготовку, зараз пройшов курси з тактичної медицини, хоч взнав для цього ці турнікети. Став на військовий облік у місцевий військомат. Вояка з мене так собі, але, по можливості, закони краще виконувати, а то буде як в ордло.

Продовжую жити звичайним життям, даючи змогу іншим працювати і заробляти (перукарні, салони краси, кафе/ресторани, магазини для домашніх тварин) + донати. Для себе оцінію, що війна триватиме рік, тому треба підходити як до марафону, а не як до спринту

Що я можу крім основної фінансової роботи, внесків на армію та волонтерів:
1) надавати перевагу нашим українським компаніям. І не тільки в таких очевидних речах як Сільпо і АТБ-Маркет замість досі працюючих в раші Метро та Ашан. А й в менш очевидних, як то Uklon чи Житомирська панчішна фабрика
2) Тиснути на міжнародні бізнеси йти з раші, їх там кілька десятків великих ще залишились

Я вот доначу в армию, само собою снабжаю страну валютой регулярно высылая деньги родителям, веду информационную войну, и все-равно не покидает ощущение что делаю недостаточно.

Но вот смотря на некоторых индивидуумов:

Раз:
www.facebook.com/...​4/posts/3193190190945469
(уже поймали, машину «добровольно» пожертвовал на нужды ЗСУ)

Два:
news.obozrevatel.com/...​nnyih-foto-i-video-18.htm

понимаешь, что даже те, кто ничего не делают уже помогают. Главное не быть такими д****ебами как персонажи выше и не мешать.

Мы бесплатно проводим профориентацию для начинающих IT-специалистов без опыта работы, чтоб они могли получить свой первый опыт и развили командную работу, фокуса на целях, а не процессах. А еще мы приглашаем экспертов, чтоб они нам немного помогали.

В профориентации мы делаем разные полезные вещи для помощи ЗСУ/ТрО.

internetua.com/...​-vodiyiv-za-nomerami-avto

Если хотите подключиться — у нас открыты волонтерские вакансии:
djinni.co/...​mozhna-bez-dosvidu-u-vol
djinni.co/...​nters-kii-proekt-mozhna
djinni.co/...​r-u-volonters-kii-proekt

Вакансии в настоящее время заблокированы — к нам за неделю пришло более 300 желающих и это вызвало некоторую перенагрузку, которая вызвала разного рода глюки. Надеемся, что скоро это поправят.
В любом случае, пишите [email protected], если хотите бесплатно пройти профориентацию или быть внешним экспертом.

Наближую перемогу на годину шляхом переведення годинників на літній час.

Доначу на армию, покупаю и привожу продукты для беженцев.

Автору респект. Вы делаете правильное и нужное дело. Денег армии нужно не просто много, а очень много.

Я просто доначу. Понемногу, но регулярно.

Підписатись на коментарі