Запустили платформу для безкоштовних консультацій з лікарями

Наша компанія хоче допомогти людям, яким потрібна медична допомога на час війни, але які не мають можливості прийти до лікарні або не мають контактів лікарів. Для цього ми створили платформу doctors4ua — сервіс для безкоштовних консультацій з лікарями для українців.

Проект підійде кожному українцю, хто сидить у бомбосховищі, блокаді, хто виїхав у зв’язку з війною закордон чи просто тому, хто не має можливості вийти на прийом до поліклініки чи лікарні.

Будь ласка, якомога більше поширюйте інформацію про сервіс і, можливо, вже зараз ми разом зможемо комусь допомогти у вирішенні питань, пов’язаних зі здоров’ям.

doctors4ua.com

Слава Україні!

👍ПодобаєтьсяСподобалось15
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чому так коротко? Прийшов піаритись — то вже піарся. Що за платформа, як працює, із ким працює, і що саме робить у мирний час.

Можу натякнути про ринок: Польща та інші країни, які прийняли біженців. Там і так складно із медициною, а за відсутності громадянства та знання мови — для більшості то лотерея. Епідемій, до речі, ніхто не відміняв. Як і звичайних речей на кшталт вагітності та «дитячих» хвороб.

У Китаї зараз грандіозний шухер із блокуванням цілих міст, я впевнений, через просту корону такого б не робили, найвірогідніше США застосували більш смертоносний штамм (вважайте мене параноїком).

Тому пиши повноцінну статтю, що й до чого. Хочете вистрілити під час змін у суспільстві — то гарний час.

PS. Запускайте волонтерську програму для медиків та студентів медичних вузів. Вони можуть допомогти. АЛЕ жодної анонімності для лікарів, країна має знати своїх героїв. Так само, як і захистити себе від можливих диверсій, так само як і шарлатанів. Крім того, лікарям зараз не завадить зайва сторіночка у резюме.

PPS. А чому, doctors4ua, а не likari4ua — чому не скористатися благозвучністю української? Краще навіть у польському домені взяти, likari4ua.pl щоб піаритись вже там. Бо крім біженців ще є заробітчани, їх мільйони, і це ринкова ніша.

Ну тоді і я посилання залишу, можливо також для нового сайту diahnoz.info пару рекомендацій цікавих прилетить, крім дизайну))

Підписатись на коментарі