Маріуполю потрібна деблокада

Оборонці Маріуполя героїчно ведуть боротьбу та наголошують на тому що місту потрібна деблокада.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

21 коментар

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

не вистачає підпису- © Ваш КО

Не зрозуміло, у чому власне питання. Можлива чи не можлива деблокада Маріуполя наше вище військове керівництво, маючи більшу кількість оперативної інформації, знає краще за диванних експертів. Фото і статті про звірства окупантів Маріуполя і так уже декілька тижнів на перших сторінках усіх західних ЗМІ.

Хочеться понити і порозносити зраду в соцмережах чи що?

Все вірно, рішення приймає керівництво країни. Оборонці вимагають деблокади.

Свою думку я не вислювлюю, а лише поширюю інформацію.

Оч полезно, спасибо. До встречи под следующим видосом гордона, не забудьте сюда закинуть

Так і зроблю. Дуже радий що наші думки сходяться

Я не впевнений, що отут на форумі ми можемо її провести :(

Звісно! Ніхто не вимагає вас особисто йти на штурм міста.

Хлопці проводять інформаційну кампанію з метою щоб цю ситуацію не замовчували та доводили до військово-політичного керівництва країни та суспільства. Маю думку що отут на форумі ця інформація буде доречною.

Дякую!

Я не проти інформації, я радий бачити, що хлопці там живі, і так довго тримаються. Це неймовірно і викликає захоплення. В той самий час, нажаль, думаю, що якби у ЗСУ були можливості їх звідти дістати — це вже б було зроблено.

доводили до військово-політичного керівництва країни

А вони типу не знають? Чи є якась інфа, що умисно не посилають допомогу?
Чи може у вас є план як це зробити прямо зараз?

---

Далі не з метою вас якось очорнити, а просто щоб ви самі над цим задумались (написав би в приват, але він тут трохи дивний):
Ви дали лінк на відос на каналі Гордона. Ви не задумувались чому цей відос потрапив в ваш інфопростір, яким чином. Чому не з каналу того ж Азову або іншого не зашкварного джерера?

і пошук зради на рівному місці?
Тут не обговорення Гордона чи інших зашкварних ЗМІ, а тема — деблокада Маріуполя, заспокійтесь, будь ласка.
Далі не з метою вас якось очорнити

Власине пошуків зради не було, про це явно було написано в коментарі. Тепер питання вам для саморефлекції:
Чому ви цього не помітили?
Чому ви сфокусувались на менш важливій частині повідомлення?
Чому ви вирішили заспокоювати людину не знаючи чи вона знервована? :)

До чого тут взагалі, коли і як відео потрапило в той чи інший інфопростір

До того що наявність таких джерел у мене в стрічці, мене б насторожила, бо це означало б, що мій інфопростір якось дотичний до «русского міра». І можливо було б варто почистити та переосмислити ті джерела звідки я беру інформацію.

І давайте до теми:

а тема — деблокада Маріуполя,

У вас є план?

У вас є план?

Особисто я зі свого дивану бачу тільки один віддалено реалістичний план: отримати швидко від «країн-партнерів» якісь вундерваффе, які дозволили б у короткі терміни провести цю саму деблокаду. Інші варіанти, враховуючи, що часу на їх реалізацію залишається досить мало нажаль невтішні для захисників Маріуполя.

Хоча хто знає, може їм удасться протриматися ще досить довгий час, щоб ЗСУ удалося це все здійснити. Все ж у цій війні дуже багато сюрпризів.

отримати швидко від «країн-партнерів» якісь вундерваффе, які дозволили б у короткі терміни провести цю саму деблокаду.

Можна взяти таке
en.wikipedia.org/wiki/M142_HIMARS
en.wikipedia.org/wiki/MGM-140_ATACMS

Карочє, архітектурно ... стратегічно ми всьо порішали. Тепер Залужному і Резнікову лишилось просто все організувати.

Подивіться, будь ласка, інтерв’ю з Героєм України і командиром полку Азов і вам все стане зрозумілим

і вам все стане зрозумілим

То напишіть 1-2 речення, що саме має стати зрозумілим. Там описаний план деблокади?

Да, там план деблокади ще і карту показали. Що ви намагаєтеся цим питанням вирішити? Проаналізуйте ситуацію самостійно.

Що ви намагаєтеся цим питанням вирішити?

Зекономити час. Витрачати 20 хв не бачу сенсу. Подивився перші 3 хв плану не почув.
Киньте таймкод де розповідають план.

Проаналізуйте ситуацію самостійно.

По відкритих джерелах:
100-150 км по прострілюваній території. При тому, що русню сбогодні зачистили в районі Гуляйполя.

Про карту і план це жарт. Очевидно що про плани деблокади ніхто не розкаже.

Я лише поширюю інформацію. Ніяких планів та порад не даю.

Інформації від оборонців Маріуполя вдосталь щоб зробити якісь висновки, подивіться це інтерв’ю з командиром полку Азов, або знайдіть ще більше новин на офіційному каналі Азову в Телеграмі.

Именно поэтому 200 000 армию ИТшников переловят на западе Украины, мобилизуют — и бросят на деблокаду!

Підписатись на коментарі