«Мені написала у Slack HR з питанням, чи я на зв’язку. Я відповіла, що так, і через хвилину мій акаунт відключили». Звільнення тестувальниці з Overonix technologies під час війни
Анастасія Веременко, тестувальниця в продуктовій компанії Overonix technologies, розповіла свою історію звільнення під час війни. В Linkedin дівчина зазначила, що з початком війни взяла відпустку за власний рахунок на два тижні, щоб вивезти сім’ю до Швеції. Саме під час відпустки Анастасію звільнили.
«Компанія ще до початку війни дала можливість виїхати співробітникам до западу України, або закордон. В мене дві кішки, тому я займалася документами для них та виїхати закордон не встигла до початку війни», — зазначає тестувальниця.
В перші тижні війни Анастасія панікувала і переймалася за свою сім’ю та близьких. Взяла відпустку, щоб прийти до тями, взяти себе в руки та вивезти рідних в безпечне місце.
Планувала тестувальниця вийти на роботу 21 березня, але «17.03 мені написала у Slack HR з питанням чи я на зв’язку. Я відповіла що так і через хвилину мій аккаунт відключили звідусіль. І тиша», — розповіла Анастасія.
Про те, що її звільнено тестувальниці повідомив PM у Telegram.
«Після цього був зум дзвінок на якому мені повідомили, що мене звільнили, так як я довго не виходила на зв’язок, на мене неможливо покластися і команді із-за цього дуже важко», — пише тестувальниця.
Чи може бути ситуація Анастасії приводом для звільнення? Обговорюємо в коментарях.
Анастасії не надали можливості попрощатися з командою. І повідомили, що має повернути робочий ноутбук.
UPD
Подібна ситуація зі звільненням одним днем сталася з Ігорем Скоропудом, Front-end розробником в Overonix technologies. Айтівець працював в компанії з моменту її заснування.
Про це він повідомив в Linkedin в коментарях під постом Анастасії.
Також, про звільнення, ще трьох співробітників написала в коментарях Марина Нагорна, офіс-менеджер компанії.
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів