Допоможіть обрати ПО для обліку та фінансів у ІТ компанії

Доброго дня! Порекомендуйте, будь ласка, ПО для обліку та фінансів у ІТ компанії (20 осіб).

Типові операції: підготовка інвойсів, контроль оплати, розрахунки з субпідрядниками, облік матеріальних цінностей (ноутбуки), формувння P&L, CF та балансу

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Використовую безкоштовний Oracle APEX в Oracle Cloud. Автоматична, щоденне бекапування, 20 гіг місця, 100 користувачів одночасно. Платити не треба, кастомізуватитможна як завгодно, треба знати SQL

Я, як власниця сервісу FinProsto, рада представити вам нашу унікальну платформу, яка створена для ведення обліку фінансів у вашому бізнесі. Однією з основних переваг сервісу FinProsto є широкий вибір готових шаблонів для різних аспектів фінансового обліку.

Ми запрошуємо вас відвідати наш веб-сайт та ознайомитися з більш детальною інформацією

Доброї ночі, готові якщо я у вас куплю готову таблицю я зможу її скинути на флешку щоб користуватись офлайн ... чи тільки з гугл диску?

zippy.com.ua если расейское одноце не хотите
там даже есть модуль управления проектами простенький

Я використовую odoo — odoo.com
фірми у США, Великобританії та в Естонії.
Безкоштовна версія(мінімальні зміни вносив сам) із додатковими опенсорс модулями:

base_account_budget
base_accounting_kit
hr_contract_types
hr_payroll_account_community
hr_payroll_community
knowledge

Веду облік сам, ніби все зі списку є. Ось звіти з модуля обліку:

Profit and Loss
Balance Sheet
Cash Flow Statement
Bank Book
Cash Book
Day Book
Aged Partner Balance
Partner Reports
Partner Ledger
Invoice Analysis
Budgets
Assets
General Ledger
Trial Balance
Tax Report
Journals Audit

Этого уже не хватает. Использую Google Sheets, поэтому и вопрос. Может есть отраслевые решения

Спасибо. А ценовая политика тут какая?

Підписатись на коментарі