«Робота в тилу» створили бота, для пошуку волонтерських робіт і вакансій
Друзі, привіт!
Наша команда «Робота в тилу» створила телеграм-бот t.me/vtylu_bot, де можна підписатися на конкретні напрямки волонтерства і роботи та отримувати нові оголошення з сайту прямо в месенджер.
Чому це — крута новина, якою я особисто дуже пишаюся:
- Як рекрутеру із 9 річним досвідом, мені вдалося створити місце, де такі ж рекрутери компаній можуть публікувати свої вакансії чи запити на волонтерські роботи. І неважливо, ця потреба з IT чи агросфери — бот все розтасує і адресно розішле відповідним людям, кому це цікаво.
- Для офлайн робіт наш Бот також враховує локацію: будь-то одне чи декілька міст, ціла область чи вся Україна.
Я завжди був прихильником персоналізації. Сьогодні нам вдалося зробити перший крок у цьому напрямку. Як це працює, та які переваги бота для користувача:
— Категорії обираєш самостійно і таким чином фільтруєш запити.
— Можеш вибрати отримувати запити на «волонтерство», «оплачувану роботу» чи усе разом.
— Непотрібно постійно моніторити сайт. Достатньо підписатися раз на бота і заходити тільки коли отримуєш цікавий запит.
То ж я призиваю УСІХ рекрутерів, ейчарів, компанй, організацій публікувати свої запити у нас на платформі v-tylu.work Тут люди ЧЕКАЮТЬ І ГОТОВІ ВІДГУКАТИСЯ. Це безкоштовно!
Які наступні кроки по нашому боту:
- В подальшому ми плануємо охопити всю Європу, адже українці зараз майже усюди.
- Можливість створювати профілі кандидатів прямо з бота, щоби таким чином підвищити якість відповідності вакансія-кандидат.
Дякую усім вам за підтримку і донати! Це ви робите наш розвиток можливим!
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів