Які воєнні навички ви опанували з моменту повномасштабного вторгнення росії?

Які нові навики ви здобули з початку війни (або готуючись до неї)?

Обговорюємо в коментарях.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Скажу одразу — я більше диванний теоретик, ніж реальний практик, тому до серйозної практики може й не дійти, але поки що почав вивчати теорію у двох напрямках: снайперська справа та керування квадрокоптером (для розвідки, збору фото- відео-доказів злочинів, доставки малих, але критичних вантажів (до 0.5 кг) тощо).

З дроном, в принципі, все просто — він у мене ще з весни 2021, тому просто підтримую навички керування у польоті, зйомки фото/відео, та дивлюся відеоогляди на те, які зараз актуальні моделі виходять і думаю, на що замінити свій, бо у мене якийсь китайський ноунейм, а не щось серйозне.

Щодо снайпінгу — дивлюся огляди на зброю та оптичні приціли, читаю про способи маскування, встановив на смартфон балістичний калькулятор для розрахунку поправок при стрільбі на різні дистанції і коли війна закінчиться, можливо таки дійдуть руки до оформлення дозволу на зброю, придбання та практику десь у тирі/на полігоні.

Чи стане це у нагоді у разі наступної війни — я не знаю, але як мінімум мене ці 2 напрями цікавлять у якості хоббі.

Підписатись на коментарі