Мобільний додаток, де зібрані основні символи нашої ідентичності

Кожний народ має свою історію, свої історичні святині — герб, прапор, гімн. Символіка України дає уявлення про соціальні цінності державного ладу, формує уяву про боротьбу за самовизначення українського народу. Це — історичне надбання народу, частка його етнокультури.

Національним символом неподільної, унітарної та суверенної України є прапор який складається з двох рівновеликих горизонтальних смуг синього й жовтого кольорів.

Мені прийшла ідея зробити окремий додаток на телефон, в якому я зібрав основні символи нашої ідентичності — прапор, герб та гімн України. Можливо воно не буде користуватися великою популярністю але я вважаю, що цей додаток має бути в Google Play.

Я вірю, що є немало багів, буду правити. Також хочу додати казки для дітей 💙💛

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Містить рекламу

Нема реклами у додатку, то тільки лейба у Гугл плей

А чему б не зробити щось корисне? Додаток для пошуку роботи чи волонтерства, наприклад?

Згоден з вами! Давайте робити разом, чому б вам не взяти на себе фронт енд, бек енд, серверну частину та технічну документацію з дизайном я беру на себе, бо за фахом я дизайнер.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Держа́вний пра́пор Украї́ни — сучасний прапор України, стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього й жовтого кольорів. А не блакитно-жовте полотнище.

Так, це дуже доречно. Відредагував 👍

Підписатись на коментарі