Співбесіда англійською. Як підготуватися?

Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!

Привіт! Мене звати Віка. Я Customer Care Expert. Зі мною ти спілкуєшся, коли надсилаєш події у розділ Календар.
До речі, я завжди рада новим подіям, які ти можеш надіслати мені через форму на сайті.🔥❤️
У Календарі щодня відбувається безліч цікавих та корисних подій і можливостей. Тому я вирішила створити невеличку відео-підбірку, яка допоможе тобі improve your english.

Хочеш увійти в ІТ, але твоя англійська недостатньо хороша?🚪🏃‍♀️🏃‍♂️
Лови відео, які допоможуть тобі успішно пройти співбесіду англійською.

1.Вебінар «Як підготувати CV та профіль в LinkedIn англійською» від Intellias

Резюме — це ваш перший контакт з потенційним роботодавцем. І останній, якщо воно не справить враження на компанію.Спікерка Руслана Курносова, керівниця кар’єрного сервісу GoIT та сертифікована кар’єрна коучка розповість, яким має бути резюме, щоб вас запросили на співбесіду. Також ви дізнаєтеся, чому резюме варто підготувати англійською мовою, та що робити, щоб роботодавці самі пропонували вам вакансії.

2.Вебінар «Резюме англійською: що важливо, крім мови?» від Happy Monday

Експертка Діана Рижкова, рекрутерка та консультантка з пошуку персоналу, розкаже про структуру хорошого резюме, поширені помилки при його складанні, сервіси для красивого візуального оформлення. Словом, навчить вас, як зробити цукерочку із власного CV.

3.Вебінар «Співбесіда англійською: як підготуватись та уникнути помилок» від Happy Monday

Спікерка Юлія Кудіна, кар’єрна консультантка, Vice President of People в Refacе, розповість, до чого варто підготуватися, якщо ви пройшли перший етап відбору та отримали запрошення на співбесіду в іноземну компанію.

4.Онлайн-зустріч «Що говорити на співбесіді, якщо у тебе низький рівень англійської?» від Yalantis

Спікерка Юлія Ткаченко, English Teacher в Yalantis, яка провела безліч інтерв’ю англійською з кандидатами та кандидатками, із власного досвіду поділиться хитрощами та лайфхаками. Дізнайтеся, як звучати впевнено, маючи навіть початковий рівень володіння мовою.

5.Вебінар «Англійська для IT-спеціалістів» від Intellias

Якщо тобі все ж пощастило, і ти отримав/отримала омріяний офер, Юлія Хведчак, вчителька англійської в Intellias, сертифікована викладачка за міжнародними стандартами CELTA, TEFL, IELTS, розповість про «small talk» в ІТ. А також про те, як комунікувати із замовниками та клієнтами, також поділиться необхідною ІТ-термінологією.

Якщо зацікавила ця тема, то раджу також зазирнути сюди:

1. Як ІТ-спеціалісту заговорити англійською. Поради викладачів
  2. Типові помилки в англійській у IT-спеціалістів і як їх виправляти: поради викладачів.
  3. Англійська для IT-фахівців. 8 порад, як краще вивчати мову
  4. ІТ-співбесіда англійською: як готуватися

Поділися своїм досвідом у коментарях. Який рівень англійської ти мав/мала, коли потрапив(ла) у дивний новий світ ІТ? Чи покращився він з часом? Як проходили твої англомовні співбесіди? Можливо, ти зумів/зуміла потрапити в ІТ завдяки талантам та харизмі, володіючи лише Present Simple?

Плануєш цікаву подію, мітап, вебінар, конференцію, балачку, хакатон, змагання тощо? Напиши мені про це: [email protected] 📭💌

Який рівень англійської був у тебе, коли ти потрапив/потрапила в ІТ?

52%
43%
5%
👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному9
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Поділися своїм досвідом у коментарях. Який рівень англійської ти мав/мала, коли потрапив(ла) у дивний новий світ ІТ? Чи покращився він з часом? Як проходили твої англомовні співбесіди? Можливо, ти зумів/зуміла потрапити в ІТ завдяки талантам та харизмі, володіючи лише Present Simple? 🔥

Як підготуватися?

Да никак. Просто годами потреблять и генерировать контент на английском. Читать, слушать подкасты — в идеале те, где говорят на живом, уличном языке. Окружить себя английским, от настроек ОС до гугл карт и поиска (писать искомый термин и читать результаты на английском). Часто вижу наших бСССР мигрантов, у которых в телефоне всё на русском/украинском — это шаг назад

А там глядишь — и специально готовиться не надо, потому что твоя повседневная жизнь это уже подготовка. Не ленитесь и не ищите волшебную кнопку. Лучше, чем вы сами себя, вас никто не подготовит

Дякую, що поділилися власним досвідом і порадами.

Який рівень англійської ти мав/мала, коли потрапив(ла) у дивний новий світ ІТ?

Нулевой.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

В мене який рiвень був (Elementary/Pre-Intermediate (A1-A2)) — такий i залишився

Вам для роботи/життя достатньо цього рівня?

В роботi не користуюсь, в життi теж. Так i живемо

Який рівень англійської був у тебе, коли ти потрапив/потрапила в ІТ?

Pre-Intermediate Strong / Intermediate Low (осінь 2008 року)

А зараз як оцінюєте власний рівень знань? Отримували якийсь сертифікат можливо, чи без потреби?

C1 давно. До C2 не прагну зовсім, є інші пріоритети. Плюс третій місяць у Швейцарії, тут саме англійської більш ніж достатньо, бо вони самі не нейтіви, в пріоритет входить німецька.

німецьку, до речі, маєте бажання вивчати?

Вивчаю потроху сам. Поки що ні на кого з курсами не виходив, постійно сім п’ятниць на тижні... Плюс я маю у Львові працювати після війни.

Бажаю успіхів у вивченні)

Підписатись на коментарі