Допоможіть розібратися, де в Україні замовити навушники?

Всім привіт, постало питання замовлення навушників, але тут на форумі багато чорного повилізало про мейнстрімові компанії які продають таке. Не буду вказувати пальцем.

Власне, розбиратися де по справжньому кинули на ЗП, де не доставили товар, а де просто фейки дуже складно, враховуючи що інформації різної повно на форумі\лінкедін\фейсбук\на сайтах новин. Якщо хтось це вже робив — підкажіть де краще замовляти комп’ютерне обладнання?

Так можна «забити» і просто замовити з першого ліпшого магазину, але ми вже бачили до чого таке відношення приводить...

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Смотря какие наушники. Одно дело затычки за 10 баксов, другое — хай-энд за несколько тысяч долларов.

з гарним мікрофоном, в діапазоні $100-300

Зараз, із звичайних магазинів, працюю з CAN, та, звичайно ж, Розеткою (дивлюсь, щоб продавець товару був саме Розетка). Проблем із достакою не було, все досить швидко, працюю від ТОВ.

А де купити ноут, зараз все, що підходить моїм вимогам немає в наявності?

Soundmag — гарний сервіс, чемний персонал, можна прийти в салон і спокійно потестити товар, над душою ніхто не стоятиме. Купляв там навушники разів зо 5 за останні 5 років, на якість жодних нарікань не було, весь товар оригінальний, ніяких підробок.

Навушники то дрібниця як на мене. Так їх теж нелегко вибрати та чекати коли підтвердять замовлення на ту саму модель а не запропонують щось інше. У мене є «свій біль»
Нещодавно, перед війною, мені потрібно було новий ноутбук собі придбати бо той що є вже не спроможній. Ноутбук не для ігор або усіляких майнингів а для роботи
Тобто 32GB опертиви, Ryzen 7 /9 (не Інтел бо то викинуті гроші) , 16 — 18 екран.
Придивився собі Леново Легіон. Так це ігровий пристрій як його позиціонують але характеристики мені підходили майже повністю.
Дуже гарний як по опису та відгуках у тех блогерів.
Але!
Навіть у офіційному магазину Леново його вже не було попри те що він офіційно представлений у країні. Усе що знайшов на Hotline — сірий або напівсірий імпорт із Польщі. Без гарантії від Леново а тільки «гарантия ат магазина 6 −12 мьесяцев».
Тобто як я вважаю — усі ці ноутбуки були завезені мимо офф представника фірми як чорно-сірий імпорт та виставлені на агрегатору без усіляких сумнівів. І найцікавіше трапилось би тоді коли я його придбав би а там раптом щось зламалося і зовсім не факт що без офіційної гарантії мені б не прийшлося звертатися до суду щоб його поміняти на інший. Бо по гарантії мені б було напевно потрібно їхати до Польщі щоб його замінити чи магазин його туди відправив би і чекав я на заміну вічно. Нажаль так і не зміг собі придбати нового " робочого коника".
Потім війна, і мабуть, вже після перемоги подивлюсь ще раз.

Щодо «сірості», то це легко фікситься оплатою карткою через термінал. Тобто податки точно будуть сплачені.
Я так робив з PC Shop та bigmag
Всі товари, які там купляв, купляв через оплату терміналом

Макбук про 16 2021 брав в кредит у PC Shop з моно-розстрочкою на 6 місяців за ~88 000 грн(30 грудня 2021). Десь так він і коштував у офіціалів, але його в них не було. Точніше, їх не було за межами Києва. Бо єдиний раз я бачив у продажу мак на Хрещатику в АЛЛО, який лише в магазі і продавався)
Попередній Макбук про 13 2015 б/у брав в кредит у bigmag в лютому 2017. Він і зараз працює, батареї срака приходить, але пару годин ще тримає)))

Тож якщо переживаєш за «сірість» — почитай про способи оплати

Особисто замовляю для себе уже років 15 у одного ФОП, ціни приємні, консультація, жодних проблем, допомога по гарантійному обслуговуванні.

На хотлайні більш меньш надійні магазини. Хоча можна і в відомому магазині втрапити на неприєму історію.

Замовив ноут на Rozetka у середині березня, за тиждень десь прийшов на НП

Самий неприємний момент : менеджер вам передзвонить. Другий чи працює нова пошта повноцінно в потрібній локаціі

Не просто замовлення як на амазоні

Підписатись на коментарі