Амазон вікрив декілька позицій в Канаді для українских IT рекрутерів
Звертаюся до моїх українських колег в ІТ рекрутингу. Будь ласка, поширюйте:
Амазон активно продовжує збирати допомогу Україні всілякими методами (тільки за допомогою GiveHub 15тис. амазонців з 48 країн світу зібрали більше 5,5mln$ за останні тижні, й це тільки один з проектів й тільки початок), й моя організація OpsTech розпочала новую ініціативу для допомоги українським біженцям.
Амазон відкрив декілька унікальних рекрутинг позицій з релокацією в Канаду — Ванкувер, Алберта або/та Торонто. Це крута можливість попрацювати на одну з найбільших топових компаній в світі, отримати незабутній досвід роботи з міжнародними ринками, продовжувати допомагати український економіці та разом йти до перемоги й завершення війни в Україні, яку розпочала РФ. Також можливе працевлаштування в наших європейських офісах. Я буду особисто проводити співбесіди й допоможу з Mock Interview в Амазон максимально.
Будь ласка, пошируйте цей пост, щоб якумога більше талановитих рекрутерів побачило цю можливість. Якщо у вас будут питання або потрібна допомога з прохожденням співбесіди в FAANG — звертайтесь на адресу мого робочого email: [email protected]
Слава Україні!
Kind regards,
Anastasia Myseliuk
Senior Tech Sourcing Lead at Amazon OpsTech
Open reqs:
lnkd.in/gEuDenea
lnkd.in/g4B793Z2
#amazon #amazonrecruiting #helpukraine #робота #techrecruiting #hiringtechrecruiters #ukraine #україна #роботавканаді #амазон
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів