🇬🇧 Запустили продукт, який в онлайн режимі дозволяє зареєструвати компанію та відкрити бізнес рахунок в Великобританії
Всім привіт!
Ми нещодавно запустили новий продукт, який в онлайн режимі дозволяє зареєструвати компанію та відкрити бізнес рахунок в Великобританії. Деталі тут: gosolo.net/...bank-account-non-resident
Основна перевага — не потрібна ваша присутність в ЮК, не потрібно ніяких посередників — юристів. Коротка та проста реєстрація і через день буде вже компанія і рахунок а також багато різних плюшек для користувачів.
Ми працюємо над сприянням стартапам та звичайним бізнесам які хочуть працювати в ЮК. Є декілька штук які можу порекомендувати:
www.internationalfounders.co.uk
Це проект якій об’єднує багато місцевих інвесторів, представників госконтори Technation (вона займається візами) та іноземних фаундерів. Запуск завтра — 3 травня, якщо ви український фаундер — вам має бути цікаво.
youtu.be/kffA6ObNI1E — наприкінці травня я буду у Любомира Остапива на його веб каналі розповідати про переваги та особливості управлінням бізнесу в ЮК.
В мене особисто є досвід в ЮК як з стартапом GoSolo (пошук інвесторів, работа з грантами, пошук та побудова команди), так і більш традиційним ІТ бізнесом. Також знаю дещо про візи (навіть тут десь на ДОУ є моя стаття як я першим з України отримав рідкісну візу інноватора). Ну і в загалі я в ЮК вже десь 7 років, можу і на більш широки теми щось відповісти.
Якщо комусь цікави особливості та переваги володіння бізнесу в ЮК — буду радий відповісти
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів