📲 Створив бота, який відправляє на Telegram нові пропозиції з Upwork

Створив бота — @UpworkToTelegram_bot (Upwork to Telegram)

Відправляє на Telegram нові пропозиції з Upwork.

Тепер не обов’язково оновлювати стрічку Upwork в браузері або додатку, всі нові відфільтровані оновлення будуть в стрічці телеграму.

P.S. Робив для себе, мені дуже допомагає, особливо корисно в конкурентних сегментах!

Сервіс безкоштовний. Зауваження та побажання приймаються!

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

где взять фид ссылку, которую надо вставить?

Привіт! Там є невеличка інструкція. «How to get URL» абл як на малюнку — camo.githubusercontent.com/...​0303f763d76322670783d2d31, а потім встановіть періодичність та тисніть на start

Привіт! Дякую за це чудо, але як можна засетити рейт? Щоб випадав тільки мій фільтр? Чи можна це кастового зробити?

Привіт! Спроуйте встановити URL як показано на малюнку — camo.githubusercontent.com/...​0303f763d76322670783d2d31, а потім встановіть період та клікніть на кнопку «start»

Там того фіду. В збереженому фільрі фідсили 10 позицій в день. Ну мати одразу повідомлення шо індуси вже побігли з дисконтними пропозиціями. Ну мабуть корисно

І всі підходять? Я ж про фільтр що якнайбільше відсіяти

Ну можна більш жорстко, але можна щось пропустити

Чим IFTTT не підійшов?

Не розглядав як варіант, навіть не чув про нього)). Крім того, якщо телеграм вже встановлений, а

IFTTT

треба встановлювати, то який сенс ставити додатквий додаток заради такої дрібниці?

Там нічого не потрібно встановлювати, в них той самий телеграм бот який буде постити фід з апворка =)

Походу что-то сломалось.
Не реагирует на команды.

А вы его на селениуме написали?
Я тоже подобный написал чисто для себя, но на bs4, так что апворк не зашел.

Но так как это персональный, там немного другая логика. Я ищу по ключевым словам
Урлы объяв добавляются в БД.
И далее идет проверка. Если такое уже есть в БД, то я его пропускаю. Если его нет, то добавляю в БД и отправляю в телегу.

Ні не селенум. Upwork офіційно віддає відфільтрований персональний фід у вигляді RSS та Atom. Скрипт просто періодично звертається до нього та відправляє нові надходження на телеграм. Дуже зручно, в мене вже пів року працює. Народ додається й зараз, тобто бот працює, чому тут у багатьох не відповідає не можу зрозуміти поки що.

В цілому нічим. Залежить більше від смаку, юзер-експіріенс, популярності rss клієнта та можливостей надсилати push повідомлення при нових надходженнях

Ну якщо читати як новини то можна й так. Але якщо спеціально чекаєш jobs в конкрентному сегменті, а щось нове з’являється раз в 10-15 хвилин, то маєш можливість першим подати заявку.

Зайшов проблему, зараз має почати відповідати на команди!

Application filters new jobs on Upwork and send them to Telegram. For activate service you should:
1) Add Upwork Url — /add_url, you can to lean “how to get Upwork URL” here — /how_to_get_url
2) Set period — /set_period — period for checking nyew updates on Upwork
3) Start service — /start — activating of servce

If your servce already activeted, you can stop it — /stop

можна список команд? чи як його мучати? бо дурограмом я якось не користувався, а стандартні /help /settings нічого не дають...

так, і стартонув його. Далі нічого

Клавіатуру tg відкрийте, вона у вас мабуть закрита, праворуч від пля де вводите текст

спробував іншого бота — меню бота вилазить. Спробував вашого — нема ніякого меню.

Application filters new jobs on Upwork and send them to Telegram. For activate service you should:
1) Add Upwork Url — /add_url, you can to lean “how to get Upwork URL” here — /how_to_get_url
2) Set period — /set_period — period for checking nyew updates on Upwork
3) Start service — /start — activating of servce

If your servce already activeted, you can stop it — /stop

/how_to_get_url

в мене нічного не дає — просто відправляется як чат повідомлення і ніяких меню, ніякої відповіді.

Можете скрін надіслати, бо поки не знаю в чому справа — [email protected]

Підписатись на коментарі