Столкнулся с проблемой покупки техники в магазине Citrus.ua

Всем привет,

Спешу поделиться очень грустной новостью. Я сделал предоплату в цитрусе на покупку техники еще в Ноябре 2021 года. Технику обещали доставить к новому году.

На сегодняшний день технику не доставили.

Я попросил возврат денег в марте.
Заяву на возврат получилось заполнить 6 апреля в связи с ситуацией в стране.

На сегодняшний день уже май месяц.

Техники нету и денег не возвращают тоже.
Каждый день звоню в цитрус поддержку.
Говорят что у них сложности с бухгалтерией.

Для меня странно слышать что у такого гиганта по продажам техники есть какие-то проблемы. Похоже на то что ребята не хотят возвращать деньги.

Прошу помочь и распространить данную информацию.
Заранее благодарю)

Может кому-то еще поможет эта информация.
Ни в коем случае не делайте предоплату в цитрусе и не покупайте подарочные карты. Можете остаться без денег как это происходит со мной.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Судись. Война не на один день, и с точки зрения твоего заказа — не является форс-мажором. Тем более по срокам. Про «сложности с бухгалтерией» пущай расскажут судье.

Не хотiлося б доводити до такого. Дуже надiявся що висвiтлення теми допоможе перш за все. Та й iншим дасть iнформацiю що до схожих ситуацiй

В наших реалиях делать предоплату = подарить деньги.
У Цитруса и так репутация не очень была + там война собственников.

На момент предоплаты я не знал, что у них война собственников( Но и в тоже время, разве проблемы такого характеры не должны локализироваться и решаться внутри, а не выноситься наружу? От этого страдает их репутация в первую очередь и лояльность клиентов во вторых.

я не знал, что у них война собственников(

Ой, заради б-га, це закономірний жабно-гадючний танок специфічних «дєльцов», а от вже про спєцифічність таки мали б знати, бо зашквари були регулярні:
www.epravda.com.ua/...​ations/2018/03/26/635373
retailers.ua/...​telya-meizu-radi-skandala
www.facebook.com/...​na/posts/1236535046382886

Ще, наскільки пам’ятаю, здається, був там якийсь цікавий кейс (зараз не відшукаю) коли хтось із засновників чи не публічно в морду поліз давати, коли його на якійсь конфі запитали про доведено «сірий» девайс придбаний в їх магазі. І такої трешатіни тонни, починаючи з другої половини 201*х — так точно. Взагалі х.з. як там щось можна було купувати. Я б погидував.

Ну тепер вже точно iнший магазин i нi в якому випадку цитрус) Доречi, порекомендуйте будь-ласка яким ви надаєте перевагу? Чи яким ви б магазином користувалися у разi покупки необхiдної технiки?

Зараз вже в мене політить гівно, але з Розеткою проблеми якщо і є, то статистично рідше (особливо враховуючи долю ринку).

Ну а специфічно під яблучні девайси estore.ua нарікань поки не викликав.

Взагалі, продовжуючи думку про цитруси (хуйо-мойо-комфі та хронічно чомусь раду їлду aka єлдарада, оце от все), в першу чергу слід розуміти, що там чималий таргетинг саме на оффлайн сегмент; зазвичай, в наших широтах це ознака того, що мережа може займати цілком конкретну позицію накшталт «нам на вас ваще насрать, у нас і без вас прибуток все одно капатиме від доярок та ковхозанів, які в інтернетіках не шарять, і яким на місцях в рази легше напарити чогось безпосередньо в торговій залі та ще й увіпхнуть слідом без змазки доп. сервіси та інші види ароматизованого полуничним пєрдєжом повітря в оригінальній тарі за over 9000 шекелів».
Бтв, сам факт наявності чи не силоміць напарюваних допів особисто для мене ставить пожиттєвий хрест на будь-якому рітейлері.
Корочше, досить часто в подібних магазів такий рівень, що якби ж ото вони займалися переважно онлайн продажем, їх би за такий сервіс давно вже тупо закопали б; а так, IMO, поки що сам лише передоз красивими вилизаними глянцевими IRL оффлайн салон-магазинами на кожному кроці не дає їм остаточно піти у напрямку руснявого корабля.

Дуже прикольно написали) Дякую за рекомендацiю!

Часом не PS5 купували?)

Нi, купував новий Мак на процессорi М1 по предзамовленню для роботи. Вже свiй старий почав глюкати. Подумав взяти бiльш потужнiй( Якраз у цитруса була така можливiсть. Я не очiкував що залишуся у розбитого корита(

Якщо карткою платили — chargeback через банк. Готівка — захист прав споживачів

Це дуже хороша порада. Дякую) Набрав банк, буду пробувати через банк ще раз, так як я платив карткою

Чисто заради спортивного інтересу, а що це саме за техніка була і яка сума була оплачена?

Якби то було 200 грн, статті не існувало би.

Це був Мак на процессорi М1 по предзамовленню для роботи. Предоплату робив у розмiрi 70k(це було обовязковою умовою вiд цитруса). Чеки на руках, але не впевнений що можу в коммент прикрiпити для пiдтвердження мого кейсу..

Та ні, вірю на слово)
Дуже дивно, що вони не можуть виконати це замовлення, це не є щось аж настільки унікальне чи проблемне в транспортуванні.

Можу тільки зробити припущення, що це повʼязано якимось чином із тим, як раніше техніка купувалась і розмитнювалась чи навпаки не розмитнювалась чи мутилось щось із кешбеком.
Очевидно, зараз це все робити набагато складніше.

Отже я не один такий, що наткнувся на безсовiсних продавцiв або навiть цiлих компанiй(

Підписатись на коментарі