Петиція щодо припинення блокування акаунтів в Linkedin

Створення петиції навіяно цими темами:

LinkedIn і війна. Надсилайте кейси, коли вас забанили за проукраїнські пости

LinkedIn поддерживает русскую агрессию !

Багато хто втратив аккаунт там просто за пости, де люди писали правду про війну. Чи навіть пости про відмову працювати з росіянами.

Власне, у петиції висвітлене саме блокування акаунтів українців і закриття модераторами очей на явні порушення з боку росіян, на російську пропаганду.

Підписуйте, поширюйте :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Це правда що у лінкедін техпідтримка росіяни?

А ви знали що LinkedIn офіційно не підтримує Українську мову? Якщо ви зробите рекламу на українській мові, її відходять. Not nice!
Тобто реклама має бути на російській чи англійській мовах. WTF!

Пропоную зробити простіше і починати слать до бісової матері рекрутерів, які намагаються захайрити через лінкедін.

Той бордель вже жодна перестановка ліжок не врятує. В того ж мерзенного ФБ завжди була можливість подати апеляцію на відхилену скаргу, є навіть щось накшталт вибіркового re-review другого рівня, де без додаткових дій з боку користувача одноразово подана скарга може через якийсь час змінити статус з «відхилено» на «вдоволено, вибачте, спочатку провтикали».

В лінкедіні ж нічого подібного нема, при тому, що репорти на відверто вже гівняні висери охуївших руснявих виблядків відправляються пачками.
Як приклад трешатіни, яка на думку гівно-сапорту цієї всратої соціалки — цілком нормас та нічо не порушує — ibb.co/WGj8XwX

Пропоную зробити простіше і починати слать до бісової матері рекрутерів, які намагаються захайрити через лінкедін.

Лінкедін не тільки про пошуки роботи. (Я взагалі не знаю, що там можна знайти, спамлять як правило вакансіями, куди йти ніхто не хоче. А от цікаві проекти знаходяться в інших місцях).
Лінкедін — це ще й про коннекти з-за кордону, які спочатку війни пишуть українцям і питають, як вони можуть допомогти. Ну поки акаунти цих українців не заблочені, звісно.
Це ще й про інформаційну війну, яку лінкедін старанно допомогає росіянам виграти.

Як приклад трешатіни, яка на думку гівно-сапорту цієї всратої соціалки

От таких би прикладів і побільше під петицією:) Щоб було масштабно і з пруфами.

Я ж не сказав — зовсім піти. Сам кілька тижнів тому після 3-місячного саспенду таки реанімував акк. Але мету свого там перебування багатьом точно не завадило б переосмислити.

Лінкедін не тільки про пошуки роботи. (Я взагалі не знаю, що там можна знайти, спамлять як правило вакансіями, куди йти ніхто не хоче. А от цікаві проекти знаходяться в інших місцях).

Екзеклі!
Тим паче, привід використати як +1 маркерогенеруючий засіб :)
Просто я за себе скажу: вестиму таки хоча б в голові список контор, чиї рекрутери от в цей час активно намагаються хайритити через сабж, щоб потім або слати їх взагалі, якщо вийдуть на контакт десь іншим чином, або відсувати в самий кінець списку.

І випереджаючи можливі питання про «чого це галєри мають відповідати за місця нересту своїх рекрутерів?», давайте на чистоту: якби ще й самі галєри, з числа тих, в кого там сотні тисяч фоловерів, виступили з офіційною позицією накшталт «мєлкомягкі, шозанахєр?!» (зрештою, це також в інтересах багатьох з них, з точки зору саме найму) толку було б помітно більше, ніж від петицій на сайті, де вони не будучи підписаними чимось накшталт ЕЦП мають вкрай сумнівну юридичну силу; але контори, як раз ті, які могли б зробити погоду, знову змовчать, і тільки десь хтось із опосередковано причетних не забуде вскукарікнути про універсальну індульгенцію для обісравшихся галєр у вигляді «вони такі хальосі, їм треба мєдаль дати, вони профітогенеруюче м’ясо від війни рятували допомагали співробітникам евакуюватися».

Соррі, якщо камент здався надто не в тему. Але хто пойняв, той пойняв ©... еге ж, ЕПАМ?

Підписатись на коментарі