Прошу спільноту допомогти зібрати кошти на протез

Привіт, доу!
Я не знаю як починати такі пости і хотів би ніколи не знати, але нажаль зараз я вимушений звернутися до вас по допомогу.
Минулого тижня мого друга Микиту, який захищав нашу країну в рядах ТРО, було важко поранено у боях під Лисичанськом. Зараз він знаходиться у госпіталі в Дніпрі. Найтяжчим є те, шо він втратив праву руку.

З такими пораненнями його було госпіталізовано у Лисичанську.

Його медична карта з реанімації у госпіталі в Дніпрі.

Пару днів тому його перевели з реанімації до звичайної палати, але попереду ще довге та тяжке відновлення.

Ми, його сім’я та друзі, збираємо кошти на його реабілітацію та сучасний біонічний протез. Кошторис стартує від $35 000, і хоча у Микити не бракує друзів, таку велику суму нам не здужати. Тому я вирішив звернутися до спільнот, які я знаю, і хочу попросити вас про допомогу, щоб мій добрий друг міг повернутися до свого сина як справжній герой-термінатор.

Кошти ми збираємо на рахунок його дружини Вікторії. З ії згоди я залишаю тут номер мобільного +38 066 97 80 889 та реквізити:

БАБУРКІНА ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

5375411415027718 — Monobank

4149499990917427 — PrivatBank

IBAN: UA273054820000026204000711351 — АТ «Ощадбанк» (Дніпровська філія)
ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА БАБУРКІНА
ЄДРПОУ: 3552100844

Instagram дружини — www.instagram.com/phoenix.b.custom

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не знаю чи це ще актуально, але зараз роблятть безкоштовне имплантування всім військовим та пораненим у США. www.instagram.com/...​m_source=ig_web_copy_link

+
Але чи є допомога від держави.... хоча би якась? чи як завжди?

Поки лікується виплати від міноборони 100к на місяць — www.mil.gov.ua/...​oranen-postanova-kabminu
Що далі поки не зрозуміло

Микита просив мене передати, що він дуже вдячний усій спільноті за допомогу!
Він починає одужувати, вже дістали практично всі уламки (ті, що залишилися, можливо, діставати не будуть).

Вже думає про те, щоб з осені знов починати вчити програмування — він до війни розбирався з шарпами (але війна вдруге поламала всі плани, коли він пішов, як і в 14-му, захищати батьківщину). Хоча з шарпами мені здається то здебільшого були муки вибору (ну ви знаєте, коли на початку не можешь визначитися і шукаєш яка мова крутіше) і швидш за все він піде моїм шляхом в PHP, якщо я не зможу його вмовити вчити JS :)

Оновлення: дружина Микити, Вікторія, каже, вдалося зібрати вже близько $10 000 з $35 000 необхідних, звіти публікує у своєму інстаграмі www.instagram.com/phoenix.b.custom

Дуже дякуємо спільноті за допомогу!

+++

Але його жінка каже що ходила до воєнкомату — ті нічого не чули, в обласному також тиша.

Якщо це так, то в плані цінності людського життя, гуманності держава Україна мало від рашкі відрізняється...

Хлопець герой! Але... такі кошти збирвти, з людей ЗАРАЗ, в такий період — на біонічний протез за 35тис долл ? Вибачте, звраз краще їх задонвтити напряму на армію. Це збереже комусь реально ще одне життя.

Почекайте хоч до якоїсь перемоги. Загрози життю немає. Добре що живий лишився. Одна рука ще є — і це дуже добре (ви не вказали ким праював).

Зберегти більше життів — це не пріоритет ? Справити кошти на нагальні потреби армії ? Одна рука — це не приговор, зможе працювати програмістом, куа. І ще багато ким. Наскільки зрозумів з опису — загрози життю немає. Я (нове дно дегуманізації) навіть вчора скинув! І скину ще (на Подібні потреби) коли закінчиться активна фаза війни.

а які ще питання «не на часі»?
наприклад, допомагати тваринам в притулках теж не треба (кому треба ті тварини, тут люди помирають)?
донатити дітям-сиротам чи хворим на рак (вони ж можливо і до перемоги не доживуть)?
переказувати гроші/одяг/харчі переселенцям і тим, хто лишився без домівок (хай поки переб’ються, тим що є)?
відбудовувати будинки (все одно знов ракета прилетить)?

кожен сам вирішує, куди йому витрачати гроші. може взагалі не донатити, у нас вільна країна.

Ты из бэклога таски берёшь тоже те которые больше нравятся а не те которые в приоритете?

не поверишь, беру те, что в приоритете, но периодически переключаюсь на неприоритетные, но более легкие/приятные. и это неплохо так повышает эффективность.

Як ще багато таких хлопців буде на нашій землі, мусимо пам’ятати, яку ціну вони заплатили за нас. Тримайтеся, герою.

Зрозуміло, допоможемо, але невже Міністерство оборони не допомагає із протезом та реабілітацією?

Міноборони має виплачувати 100к гривень на місяць на час лікування та реабілітації у медичних закладах, судячи с цієї новини www.mil.gov.ua/...​oranen-postanova-kabminu ,як я розумію.
Але його жінка каже що ходила до воєнкомату — ті нічого не чули, в обласному також тиша. Так що поки що під питанням.

Крім цих виплат ніякої додаткової підтримки я не знаходив (ну якщо не брати до уваги ті програми, що працювали і до початку війни — скоріш за все якийсь косметичний протез мають дати), загалом все через волонтерські організації (народ радить звернутися
до prostheticsforukrainians — його жінка мала подати заяву, при нагоді спитаю про результат) чи своїми силами.

+++
Слава Захисникам України! Слава ТРО та ЗСУ!

ШАНОВНЕ DOU-COMMUNITY,
До НАС не кожного дня звертаються на ДОУ із такими проханнями. Підтримаймо тут хоча б когось із наших героїв! Хоча я вірю, що більшість з Вас, як і я, активно приймає участь у підтримці ЗСУ і ТРО поза межами ДОУ. Але давайте і в цьому топіку накидаємо хоча б 300 коментарів, як це часто буває при обговоренні важливих і не дуже тем на ДОУ.
МИ Ж СПРАВДІ КРУТІ! Чи не так?
Слава Україні! Героям Слава!

додайте ЄДРПОУ до iban

Інформація не перевірена, але пишуть, що тут можна подати заявку на протез: www.instagram.com/...​ians/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

linktr.ee/...​d1-4de2-8b45-e45eecf900f6

Дякую! передав дружині.

+++

Надо помогать нашим героям.

Підписатись на коментарі