Як знайти посаду у військах зв’язку в ЗСУ?

Доброго дня шановна спільнота.

Можливо у когось є позитивний досвід пошуку посади у військах зв’язку або посади звязківця в рамках бригади.

Хотів поцікавитися чи взагалі можна знайти інформацію про вакантні місця без задіяння особистих зв’язків і якщо так то як це зазвичай відбувається?

Я стикаюся з армією в перше і знайомств тут не маю. Судячи з історій на ДОУ та того що прочитав про структуру нашого війська я можу зробити висновок що це рід військ найбільш наближений по діяльності до ІТ і де відповідно ІТ фахівцю, без військової спеціальності, можна бути більш корисним.

Завчасно дякую за допомогу та увагу!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В аеророзвідці є підрозділ чи щось типу того, називається «Центр інновацій та оборонних технологій», так ось туди як раз саме місце програмістам, але є проблема.. треба підходити по профілю і не бути вже мобілізованим, бо дуже важко переводитись між частинами, навіть коли є зв’язки (з особистого досвіду).. сам хотів до них потрапити після мобілізації.

Не думав, що буду рекомендувати(із особистих причин), але спробуйте промоніторити вакансії (або вийти на керівництво) відповідних підрозділів держспецзвʼязку. Там колись навіть були вакансії для цивільних.

Вийти на командира підрозділу. Але зв’язок та IT не дуже пов’язаний. Тільки якщо ви з цим стикалися

Підписатись на коментарі