🎧 Про FAANG у Польщі. Запис войсчату DOU Polska
Публікуємо запис войсчату про FAANG у Польщі. Google edition, поговорили з інженером, який пройшов «марафон» і отримав оффер від Google в їх польський офіс. Він проходив 02.06.2022 у телеграм-каналі DOU Polska.
Спікер:
🎙 Віктор Турський — Senior Software Engineer в компанії Google, Non-Executive Director в компанії WebbyLab
⏱ Таймкоди до войсчату про FAANG у Польщі
00:00 Вступ та вітання
03:27 В майже усіх історіях успіху на ДОУ автори розповідають, що шлях в омріяну компанію це зовсім не спринт, а навпаки — марафон. Скільки тривав процес з моменту початку підготовки до отримання оффера? Скільки було співбесід?
08:45 Як підготуватися до співбесіди у компанію мрії? Є така думка/судження, що підготуватися до алгоритмічної співбесіди в Google дуже важко. Це правда? Як до такої співбесіди готувався? Скільки часу варто муштрувати той LeetCode:)?
12:45 На що звертають увагу співбесідуючі, коли відбирають людей собі в команду/компанію? Що для них важливо?
27:48 Що варто і не варто запитати інтервьюера/рекрутера?
40:15 Чи допомагає Google з переїздом?
43:43 Що по work-life balance?
49:05 Напередодні войсчату переглядали у нас на ютуб-каналі інтерв’ю з Юрою Савка, інженером у Google і він зазначив таке: «Час від часу з’являється синдром самозванця: хто я такий, щоб бути тут, усі розумніші за мене, вони мене „вичислять“...». Чи відчуваєш щось схоже? Вдається з цим боротися? Як саме?
54:13 Чи потрібно знати якийсь конкретний стек технологій, щоб працювати в Google? Чи варто бути мультизадачним?
56:10 Прощаємося
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів