Чи модно в Україні нині платити податки та хто допомагає вам общипувати «гусака»? Проводжу опитування
В такий непростий час для країни хотів би підняти не менш важливе питання, а саме сплата податків серед ФОПів та й не тільки. Стало цікавим, чи змінилися думка IT-спільноти щодо податків та чи позиціонують вони себе «гусаками»?
Вже майже місяць, як ми вперше могли почути за спецгрепу Єдиного Податку в 2%. Хотілося б дізнатися, чи дійсно так багато людей перейшли на спецгрупу та чи не вважаєте ви, що влада досі забагато вимагає? Та чи є тут прихильники збільшення Єдиного Податку, оскільки ні для кого не секрет, що держава саме зараз потребує найбільших надходжень до її бюджету.
Буду дуже радий вашій активності під своїм першим питанням на DOU. Разом з тим, користуючись можливістю, хотів би запитати хто і яким чином обслуговує сплату ваших податків? Я додам невелике опитування, буду вам вдячний за
Опитування також доступне за посиланням!
P. S. Обрав DOU, щоб провести своє міні-дослідження — бо вірю, що спільнота, яка може накидати мільйон баксів на БПЛА є найбльш репрезентативною щодо мого питання. Слава Україні!
24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів