Перетин кордону для студента (чоловіка). Цікавлять практичні кейси
Усім добрий день!
Подав документи на магістратуру за ІТ-шною спеціальністю до одного з вишів Польші. Пройшов співбесіду, й отримав позитивний фідбек до зарахування. Зараз починаю думати над тим, як телепортуватися до Польші.
У мирний час я б просто спакував б валізи, купив білет на потяг/літак до Варшави, оформив студентську ВІЗу, й поїхав.
Зараз як я розумію чоловік після отримання студентської ВІЗи, маєш сходити до військомата, отримати дозвіл на виїзд та зіграти у лотерею з перетином кордону.
Мене цікавлять реальні практичні кейси (власний досвід) тих, хто зміг перейті кордон (з студентів — чоловіків) після початку війни?
P.S. Будь ласка давайте без «ЗРАДИ» у коментарях щодо топіка. Не всі чоловіки воїни-патріоти з великим досвідом, які рвуться на фронт. Хтось може й не служив з медичних показать, й розуміє усю свою нікчемність на фронті. Хтось у час війни є єдиним годувальником для дитини, жінки, та ще батьків з обох сторін. І просто хоче миру і робити все для своєї сім’ї.
7 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.