І ще раз про офіси. Опитування

Нещодавно ми обговорювали вимогу Ілона Маска повернути співробітників Tesla в офіси. В українських же реаліях зараз більшість працює з дому, проте давайте поглянемо, хто і чому відвідує офіси.

В офісі буваю, бо...

2%
1%
12%
13%
69%
3%
406 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Звичайній конторі вже не реально загнати в офіс. Ті хто платять Х2 ще можуть ставити такі умови (ФААНГи на заході), в нас я категоричну вимогу чув для вакансії 12к для дев ліда у Львові.
На поточній роботі десь чверть людей навпаки хоче ходити в офіс, в основному це менеджмент, hr/скрам мастери, сімейні люди з малими дітьми і ті кому нема з ким випити поза роботою.

уже даже многие самые неадекватные галеры сдулись, которые палками гнали в ковидную эпидемию в офис, и люди приходили с температурой, лишь бы лишний раз не брать WFH, т.к. количество WFH на месяц «лимитировано», и поняли что опенс-спейс стойла в крутых бизнец-центрах и стекляшках не нужны

За всю жизнь — ни дня работы в офисе. До свитчинга в IT работа полностью удаленная, после — тоже. Надеюсь, никогда не узнать, как это вообще — работать в офисе. А еще, там, где я живу, вообще нет и никогда не было работы для программистов. 0 вакансий на весь город.

С началом ковида полностью удаленно. Год назад бывал у офисе разнообразия ради. Сейчас категорически против офиса по соображениям безопасности. По окончанию войны скорее всего вернусь к комбинированию офиса и ремоута, но это не точно

С началом ковидо-истерии и ограничений — перешёл на полную удалёнку. И обратно в офисы — не тянет. :)

що таке «офіс»?)

До війни їздив 2-3 рази на тиждень заради атмосфери, розмов з колегами, зміни обстановки. Зараз планую відновлювати ці активності.

Навіщо туди ходити?

Чтобы офис-менеджерам было куда выгулять новые платьица, а проджект-менеджерам было где реализовывать свои «комплексы вахтёра».

Нахіба офіс в іт хтось пояснить?

Что б team velocity — була const

Не
Это когда ваш burnout, ой, я хотел сказать, burndown, chart — линейно сходится в ноль за майлстоун.

«Мы столько средств и времени вложили в наш новый офис-концепт, поэтому мы не можем позволить, чтобы офисом никто не пользовался» — это мне так ответила на этот вопрос одна из управления компании, где я работаю 😝

Уже какой год работаю из дома. Хотя до войны в офисе бывал

люблю працювати з офісу, і зручніше і побачити колег замість сидіти як сич на кухні

А ще можна пройтись, побачити день, бо зранку як засів за комп, встав, а вже вечір. Розім’яти ноги, вийти на обід, поспілкуватись.

і кава безкоштовна, і якісь ділові моменти зручніше обговорити

я лучше буду дома свой кофе пить платный на нормальном оборудовании, чем бесплатный офисный, который зачастую отвратительный с 70% робусты и льется с разболтанного неотрегулированного автомата. После свежеобжаренного кофе от офисного тянет на рвоту

согласен, мне катастрофически не хватает айтишного социума, ну и бесплатных плюшек тоже — типа сендвичей, мороженого, фруктов, печенек и пр. =)

Працюю в офісі бо там гарно, комфортно, є соціум і улюблені люди.

два монітори, кава, крісло, команда, мітинги не по зуму, зручно обговорювати якісь архітектурні рішення

Майже не виходив з дому 3 роки — вправно дотримуюся «самоiзоляцii», а зараз правила 2х стiн.
Зараз вже i компанiя зрозумiла що офiс у Харьковi — непотрiбен.

Десь під Харковом, я б теж зараз не виходив.

Здається я здогадуюсь, з кого робили меми про айтішників на початку нульових

Підписатись на коментарі