Шукаю freeRTOS / embeded linux розробника для проекта для ЗСУ
Update 2 липня 2022
Поточна стратегічна мета — зупинилися на ідеї зробити «захоплювач» Орланів, тому що це простіше ніж ракета і перспективніше (можна брати Орланів живцем, там є багато цінної електроніки і т.д). Якщо захоплювати не получиться — будемо «доставляти» орланам протипіхотни міни.
є 2 відкритих питання — як фізично «захопити Орлан» та як забезпечити керування нашим «захоплювачем» під РЕБ. По обом напрямкам є багато ідей і різні люди\команди незалежно їх пропрацьовують. Але з «керуванням захоплювачем» є проблемка — ідей багато, готових рішень теж багато (на самий різний кошельок), але у нас немає статистики по еффективності різних рішень.
Тактична мета — напрацювати рішення для модулю зв’язку, який працюватиме під РЕБ. Для цього ми плануємо створити дешевий літак розвідник та тестувати на ньому різні модулі зв’язку. Як бонус — можливо зможемо налагодити адекватну заміну цивільним дронам (бо вони взагалі не працюють під РЕБ)
Якщо вам цікаво приєднатися — напишіть мені в телеграм @zhil5 будь ласка
Приватні повідомлення на dou, skype, viber не дуже зручні для мене канали. Буду вдячний, якщо ви будете використовувати telegram — він простий та зручний. signal теж так собі, бо UI вирвіглазний.
----------------------
Шукаю спеціаліста, який допоможе зробити польотний контролер для ракети.
Якщо усе піде нормально — можемо взяти на фултайм та зарплату.
Проект розбит на 4 напрямки -
1) знаходження орланів (радари і т.д.),
2) розробка платформи доставки подарунків — в роботі літак винищувач, швидкий дрон та крилата ракета.
3) головка наведення
4) бойова частина
1,3, 4 роблять інші люди, я роблю польотний контролер для ракети щоб збивати Орлани.
У мене нажаль знання embeded програмування на рівні «можу мігати діодом в arduino. Можу сервопривод повернути. Можу з гітхаба щось скачати та підправити трохи».
Тому шукаю людину, яка допоможе з програмуванням Arduino + FreeRTOS (платформу можна змінити в принципі, якщо будуть вагомі аргументи).
Софт не дуже складний, але специфічний. На рівні теорії я чітко сформулюю, що треба зробити.
Є купа відносно невеликих задач, тому якщо є бажання та можливість витратити на це пару вихідних — пишіть в пріват.
----
UPDATE — 17/06/2022
Хейтери та усі бажаючи поговорити про те, що це не реально — пропонуйте ваші ставки та коефіціент на мою поразку, бо витрачати час на «блаблабла» я не бачу сенсу.
Для тих, у кого погано з математикою — якщо ви ставите $Х і хочете, щоб я поставив стільки ж — то ви оцінюєте мої шанси у 50%
Ставку зробимо наступним чином — відправляємо наші ставки крупному волонтерові «на зберігання». якщо до 3го жовтня я не зіб’ю жодного Орлану — гроші ваші.
Дедлайн до жовтня — бо зараз нас рятує зеленка.
---
UPDATE — 17/06/2022
Так, щось мене трохи тригернув недоречний сарказм. Супутники вони .... радять запускати, юморісти ....
Вибачаюсь, якщо когось образив, зокрема вибачаюсь перед колективом розробників Нептун — мій пассаж про «сп..ли більше 90% бюджету» був емоційним та недоречним. Давайте вважати, що сп...ли = спалили.
Я розумію, що цей проект — велика авантюра. Але я оцінюю шанси на успіх достатньо високо, щоб продовжувати роботу. Бо тупо сидіти в тилу і відкупатися грошима мене не влаштовує.
Якщо є бажання долучитися до проекту — пишіть.
---
UPDATE — 19/06/2022
Буду вдячний за будь яку конструктивну/інформативну критику.
* Коменти типу «це надто складно» — я буду ігнорувати.
* За коменти типу «це надто складно — бо ....» буду дуже вдячний
Якщо вам цікаво приєднатися — напишіть мені в телеграм @zhil5 будь ласка
Приватні повідомлення на dou, skype, viber не дуже зручні для мене канали. Буду вдячний, якщо ви будете використовувати telegram — він простий та зручний. signal теж так собі, бо UI вирвіглазний.
85 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів