🐞 П’ятнична флудильня для QA-спільноти #3. Продовжіть речення. На співбесіді мене питали про...
Привіт, друзі! 🙌
Продовжуємо зустрічатися щоп’ятниці усією спільнотою тестувальників тут, на форумі, щоб обговорити актуальні питання, ділитися досвідом та корисними лайфхами.
Тема на сьогодні: продовжіть речення. На співбесіді мене питали про... Розповідайте про складні, цікаві, курйозні питання від рекрутерів чи співбесідуючих. Ну або ж про те, що вам запам’яталося зі співбесіди. Чекаємо на ваші історії. 😊
21 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПитали про Юнікод, щось дуже конкретне хотіли почути — я досі не знаю що. Розказував їм і про variable width encodings, і про сурогатні пари, отже чому не можна для «розвертання» стрічки просто байти розвернути (бо власне питали як розвернути або обрізати юнікод стрічку), і тп. Але ні, щось от хотіли почути, щось я не сказав. Сказали потім «погано ти відповідав», але що саме погано — не знаю досі.
P.S. Oops, не побачив що це для QA спільноти. Співбесіда була на позицію розробника.
На єдиному де я поки був питали чому саме в якість, а не, наприклад, маркетинг чи взагалі в кулінарію (до того питали про хобі, люблю на кухні погратися з різними штуками).
По маркетингу сказав що там все в гроші впирається і розповів за свій досвід перетворення посередньої фотки на крутецьку, всього за 9 баксів :)
За кухню, ну, хобі на те й хобі, що воно не примусове.
Не взяли :)
Чому кришка каналізаційного люка кругла
Те як зважити літак
1200 поділити на 25
Уявіть годинник на якому 15:15, скільки градусів між стрілками (між годинниковою та хвилинною)
0 Або 360
Здається там буде 7.5 градуси
Правильна відповідь 7,5 градусів
Годинник електронний, стрілок немає )
У місті мільйон жителів, скільки пива вони споживають в рік)
... про те, де мене відкопали)
Розібрати автомобіль) Протестувати його
Була ситуація. Поспілкувались з СЕО і СТО, уже ніби маємо закінчувати розмову, а тут СЕО такий:"Скільки буде 2 поділити на 0,5″. Не розгубилась. 4.
... про те як протестувати бутилку :D
взяти москаля,і посадити))
Ні про що не питали. Не було співбесід...
Та сама хрінь
і шо будем робить пацани
Глово/Болт фуд
Поки угараїм але скоро так і буде