🐞 П’ятнична флудильня для QA-спільноти #3. Продовжіть речення. На співбесіді мене питали про...

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Привіт, друзі! 🙌

Продовжуємо зустрічатися щоп’ятниці усією спільнотою тестувальників тут, на форумі, щоб обговорити актуальні питання, ділитися досвідом та корисними лайфхами.

Тема на сьогодні: продовжіть речення. На співбесіді мене питали про... Розповідайте про складні, цікаві, курйозні питання від рекрутерів чи співбесідуючих. Ну або ж про те, що вам запам’яталося зі співбесіди. Чекаємо на ваші історії. 😊

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Питали про Юнікод, щось дуже конкретне хотіли почути — я досі не знаю що. Розказував їм і про variable width encodings, і про сурогатні пари, отже чому не можна для «розвертання» стрічки просто байти розвернути (бо власне питали як розвернути або обрізати юнікод стрічку), і тп. Але ні, щось от хотіли почути, щось я не сказав. Сказали потім «погано ти відповідав», але що саме погано — не знаю досі.

P.S. Oops, не побачив що це для QA спільноти. Співбесіда була на позицію розробника.

На єдиному де я поки був питали чому саме в якість, а не, наприклад, маркетинг чи взагалі в кулінарію (до того питали про хобі, люблю на кухні погратися з різними штуками).

По маркетингу сказав що там все в гроші впирається і розповів за свій досвід перетворення посередньої фотки на крутецьку, всього за 9 баксів :)

За кухню, ну, хобі на те й хобі, що воно не примусове.

Не взяли :)

Чому кришка каналізаційного люка кругла

Те як зважити літак

Уявіть годинник на якому 15:15, скільки градусів між стрілками (між годинниковою та хвилинною)

Здається там буде 7.5 градуси

Правильна відповідь 7,5 градусів

У місті мільйон жителів, скільки пива вони споживають в рік)

Розібрати автомобіль) Протестувати його

Була ситуація. Поспілкувались з СЕО і СТО, уже ніби маємо закінчувати розмову, а тут СЕО такий:"Скільки буде 2 поділити на 0,5″. Не розгубилась. 4.

... про те як протестувати бутилку :D

взяти москаля,і посадити))

Ні про що не питали. Не було співбесід...

Поки угараїм але скоро так і буде

Підписатись на коментарі