Залочений Macbook Pro 16″ 2021. Допоможіть розібратися в чому проблема
Колеги, необхідна допомога з розлоченням Macbook Pro 16″ 2021.
Ситуація наступна: є MDM який ми використовуємо без ABM ( не буду пояснювати чому)
на початку війни співробітниця була у відпустці за межами країни, ноутбук залишився у Києві.
після початку війни керівництво вирішило залочити ноутбуки, до яких немає доступу.
але у випадку цього ноутбука чому було створено двічі команду на залочення — одна завершилась, інша залишилась невиконано, але PIN у системі зберігся останньої команди.
Через кілька місяців, коли дівчина повернулась до дому, при спробі введення неправильного коду (колеги передали те, що бачили у системі) — ноутбук повністю залочився і пропонує ввести PIN (логічно) але пропонує «Try again in 24215262 minustes» (приблизно 46 років).
Будь які спроби увійти у Recovery Mode — закінчуються одним і тим же — вікном блокуванняMDM вендора.
Apple support каже що це проблема зі сторони MDM, вендор каже що то зі сторони системи від Apple. і я не можу розібратись чому це так і як мені це вирішити.
у мене на столі дорогий ноутбук, є PIN для розлочення, але не можу нічого ввести поки не завершиться час очікування, який змінюєтьcя на більше при спробах перезавантаження.
Можливо хтось має якісь поради в яку сторону копати і як зменшити нейомірно великий час очікування чи взагалі забрати його?
Буду вдячний будь яким порадам бо ми маємо гарну цеглину за 3к$
Дякую
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів