Давайте допоможемо піхоті в Сіверськодонецьку

Пост про «Повернись Живим» про дозвіл на закупівлю летальної зброї і коментарі з багатьма бажаючими підтримувати армію спонукали мене написати це звернення.

Прошу допомоги, підтримати бійців піхоти добровольчого батальйону «Свобода», що виконують зараз надважливу місію на фронті, стягують на себе і зв’язують великі сили противника в Севєродонецьку.

На мою думку, їх місія створює можливості для контрнаступу нашої армії.
Ці герої, звичайні наші цивільні хлопці, які пішли з початком війни в ТРО, а далі знайшли в собі мужність відправитись в саму гарячу точку, точно знаючи куди йдуть, не належать до партії Свобода і не мають до неї відношення.

Один з них мій друг, він працював до війни в 4aGames.
Пропоную і прошу підтримати нагальні потреби, що озвучили бійці. 

Потрібно в першу чергу:
1. Рації Motorola DP4801e, зараз йде збір коштів, зібрано близько 45% потрібно ще близько 150000грн.

2. Дрони Mavic 3 (або 2)

Зараз проводиться збір коштів на рації, офіційний пост в фейсбук, в описі відео посилання на збір коштів: https://fb.watch/dPKNVGaGY5/
Пряме посилання на збір коштів: https://helpvolunteer.com.ua/campaigns/300
👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Збір завершено, дякую всім! Зібрано 300000 грн. на рації для добробату нацгвардії «Свобода» Зараз команда працює над проектом збору пожертвувань на заході. Запрошую до дискусії всіх, хто допоміг і хто хоче допомогти. Цікавть будь яка допомога, від прикрутити прогрес бар до PayPal, до порад по юридичним і податковим питанням. Ваша допомога дуже портрібна і важлива!

Давайте зробимо це сьогодні, залишилось 800 гривнь і рації поїдуть на схід, навіть маленькі донати можуть допомогти закрити цей збір швидко!

UP! залишилось всього 800 грн! За сьогодні зібрано 10000!

Залишилось зібрати 10800 грн. щоб 10 рацій вирушили на схід

Повідомляю поки нема прогресбару, вже 96% зібрано, останніми днями щось досить слабко. Потрібна не тільки ваші гроші, а й думки і поради, як допомагати бійцям безпосередньо, працюємо з волонтерами Свободівцями. А тим часом на Донбасі кипить справжня битва, щойно завершилась трансляція від Бутусова, ситуація описана в деталях: youtu.be/LsooVZ1AZDc

Мені теж дуже цікаво обговорювати, що буде після активної фази і коли будуть пускати за кордон, але поки реальна ситуація абсолютно інша, про це зарано фантазувати, подивіться Бутусова на 30:00, а взагалі, особливо в першій половині трансляції, дуже багато важливої інсайдерської інформації 🤷‍♂️ Поки ж, навіть рації для воїнів це проблема 😢 Хоча він говорить сьогодні і про дуже хороші новини...

Досить його рекламувати, він сумнівний хлопець. Краще об’єднувати людей через армію

Та я не його рекламую, в нього і так вистачає аудиторії, просто він єдиний здається з журналістів, хто в даний час має достовірну інфу бо проїхався по передовій, зокрема був там де «мої» добробати і хто більш-менш достовірно висвітлює. Мене дуже хвилює тільки реальна допомога цим пацанам, які потребують її прямо зараз, від цього залежать їх життя. Я його наводжу посто в надії, що люди зрозуміють трагізм ситуації! Ці бійці нічого не кажуть, нічого не просять, просто роблять що можуть... 😢

Ну їм же не можна казати, то ж військова таємниця. Та ми і без слів розуміємо

Досить його рекламувати, він сумнівний хлопець. Краще об’єднувати людей через армію

Людина просто з батальйону Свободи, у воїнів якого якраз Бутусов і брав інтерв’ю. Був би там хтось менш сумнівний кидали би лінки на нього. Але чомусь більш надійні хлопці сидять за сотні км від фронту.

Я не про воїнів казав, а про журналіста.

Я не про воїнів казав, а про журналіста.

Так я якраз його і маю на увазі. Він там їздив тижня за два по самому передку і сидів у Северодонецьку з батальйоном Свободи. Це звичайно не радник Єрмака який воював у 2018-2019 під Краматорськом, але все ж.

Залишилось 14300грн до завершення збору коштів. Цікава стаття про безпеку зв’язку, читаю і думаю, чи можна якось «замаскувати» цивільні рації: bit.ly/radio_maskuvannya

Залишилось 15900
Зібрано 95%
Давайте дотиснемо цей прогрес-бар до 100%!
helpvolunteer.com.ua/campaigns/300

За пів години залишилось вже 15000 і це з 150000!
Зібрано 95% Ще трохи і 10 високотехнологічних захищених рацій поїдуть воювати!

Сьогодні вийшли деякі поради від «американського піхотинця» (Alex Saint). Українського професіонала, що працював до війни в американській армії, зараз у ЗСУ. Одним із 4х основних чинників виживання на полі бою він називає зв’язок! Окрім іншого, це також допомагає уникати дружього вогню. Що ж, збір коштів за 3 дні дуже продвинувся, залишилось трохи менше ніж на 2 рації з 10 ти, зібрано вже 83%! Слава Україні!

В коментарях у Іллєнка людина приводить посилання, де в UK така рація продається за 440 фунтів, а тут збирають по 1k usd. Цікаво, чому так.

Якщо ви хочете запропонувати допомогу, зверніться будь ласка на офіційну сторінку яка надана в першому посиланні, надайте інформацію. Ціни в Києві близько 1k usd. якщо буде можливість зекономити, призначення коштам знайдеться, ще дрони потрібні і багато чого.

Бутусов Плюс на місці розібрався і дуже детально описує події і важливість ефективної роботи на саме цій ділянці фронту: youtu.be/hxNhL8lV-sg?t=69

Друзі, уважно послухайте ці його слова — «це щоденний героїзм» і це не піар це справжній пиzдоріз 24/7.

Є ще одна рація! І ще в мене сьогодні велика радість — батальйон вийшов з під загрози оточення!

Ці люди мене вражають, дивлюсь і не можу стримати сліз. Мавр має 3 освіти, 24 го мав йти на нову роботу програмістом. Як «Мавр» не встиг піти на роботу програмістом, бо почалась війна: youtu.be/V0qD058hq38

helpvolunteer.com.ua/campaigns/300

Якщо перераховуєте з картки Привата — вказуйте суму меншу на 5 грн — там прихована комісія.

Можна без комісії на картку, офіційне посилання в описі до цього відео, тут збір коштів на дрони (: https://fb.watch/dQlQwcR6y1/

«„...ЗА ВИЯВЛЕНУ ЧЕСТЬ І ДОБЛЕСТЬ“ Бійці батальйону „СВОБОДА“ були нагороджені відзнакою Міністерства оборони України „вогнепальною зброєю“ — 9мм пістолетом Glock-19 Gen5
16-го червня Міністр оборони України Олексій Резніков нагородив бійців Олександр Мартиненко (АЛЕКС), Василь Івасько (ШАРГОРОД) та командира батальйону Петро Кузик (АПОСТОЛ) за визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, бездоганну військову службу, зразкове виконання військового обов’язку під час збройної агресії російської федерації проти України, при захисті міст Рубіжне і Сєвєродонецьк, та виявлені при цьому високий професіоналізм, честь і гідність.
Ми цінуємо довіру керівництва. І зі свого боку даємо слово, що бійці батальйону „СВОБОДА“ у складі 4-ої бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука, в/ч 3018, так само відчайдушно захищатимуть територіальну цілісність і суверенітет України, доки на нашій землі не залишиться жодного окупанта.
Слава Україні!»

Ось тут можна познайомитись з цими бійцями, нові інтерв’ю від Бутусова: youtu.be/wbrPvX3sNLM

Буквально за годину після публікації прогрес бар здвинувся на 1 %, це супер, це означає скоро буде ще 1 рація!
Починати треба з маленького та мислити стратегічно, тому доповім ще про деякі побажання, що я дізнався з розмов.
У контесті того, що «Повернись Живим» може закуповувати зброю, як думаєте, реально підтримати?
3. Протидронний захист. Ворожих дронів-наводчиків дуже багато. Повторимо «Маленьке ППО»? 

Зброя для піхотинців:
4. Великокаліберний кулемет
5. Автоматичний гранатомет типу Mk 19

Підписатись на коментарі