Чи можна зняти готівку в банкоматах Німеччини з карти Монобанк?

Доброго дня всім!

Зараз тимчасово знаходжуся в Німеччині. Маю на телефоні електронну карту Монобанку. Теоретично можна зняти готівку в банкоматі, що підтримує NFC.

Знайшов один банкомат від Sparkasse з такою функцією, але він написав, що карта не підтримується.

Питання: чи є тут хтось, хто мав схожий, але позитивний досвід? якщо так, то порадьте правильний напрямок дій, будь ласка.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Михайло,чи вирішив своє питання.Бо,теж не можу зняти готівку через NFC?

Нажаль, ні. Єдина мережа банків, що має NFC в Німеччині — Sparkasse, але вони не підтримують наші картки. Прийшлося замовляти пластикову карту в Монобанку з доставкою закордон поштою

Вы заказали свою личную карту моно или фоп?

Можна спробувати зняти в супермаркеті. Потрібно сказати продавцю що хочете зняти готівку і він збільшить суму покупки на цю суму, максимум 200 євро. Покупка має бути мінімум на 10 євро, якщо не помиляюсь

Я спробував одного разу, сказали що розраховуватись я можу, а щоб зняти кошти потрібна тільки пластикова карта. Нажаль зняти гроші через систему NFS в Німеччині не вийде.

Тут виникла ідея. Чи може ІТ-фоп перевести кошти зі свого валютного рахунку на рахунок іншого ІТ-фоп, ну наприклад за консультування з питань інформатизації?
Ті кошти — які перекидаєш іншому фоп-у рахуються як прибуток, за них податок потрібно сплачувати?

за консультування

чому це має не оподатковуватися?

маю на увазі на iban монобанку, який уже закордоном. Ну і щоб перекидати в валюті.

Як ви собі уявляєте, що 2 українських ФОПи проводять розрахунок у валюті? Тільки гривня і відповідні податки.

Підписатись на коментарі