Чи можна зняти готівку в банкоматах Німеччини з карти Монобанк?

Доброго дня всім!

Зараз тимчасово знаходжуся в Німеччині. Маю на телефоні електронну карту Монобанку. Теоретично можна зняти готівку в банкоматі, що підтримує NFC.

Знайшов один банкомат від Sparkasse з такою функцією, але він написав, що карта не підтримується.

Питання: чи є тут хтось, хто мав схожий, але позитивний досвід? якщо так, то порадьте правильний напрямок дій, будь ласка.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Михайло,чи вирішив своє питання.Бо,теж не можу зняти готівку через NFC?

Нажаль, ні. Єдина мережа банків, що має NFC в Німеччині — Sparkasse, але вони не підтримують наші картки. Прийшлося замовляти пластикову карту в Монобанку з доставкою закордон поштою

Вы заказали свою личную карту моно или фоп?

Можна спробувати зняти в супермаркеті. Потрібно сказати продавцю що хочете зняти готівку і він збільшить суму покупки на цю суму, максимум 200 євро. Покупка має бути мінімум на 10 євро, якщо не помиляюсь

Я спробував одного разу, сказали що розраховуватись я можу, а щоб зняти кошти потрібна тільки пластикова карта. Нажаль зняти гроші через систему NFS в Німеччині не вийде.

Тут виникла ідея. Чи може ІТ-фоп перевести кошти зі свого валютного рахунку на рахунок іншого ІТ-фоп, ну наприклад за консультування з питань інформатизації?
Ті кошти — які перекидаєш іншому фоп-у рахуються як прибуток, за них податок потрібно сплачувати?

за консультування

чому це має не оподатковуватися?

моно може лише на українські IBAN перекидувати, just in case...

маю на увазі на iban монобанку, який уже закордоном. Ну і щоб перекидати в валюті.

Як ви собі уявляєте, що 2 українських ФОПи проводять розрахунок у валюті? Тільки гривня і відповідні податки.

Підписатись на коментарі