Як ми можемо склікувати 11,250,000 окупанских рублів щомісяця?
Зараз велика кількість IT фахівців долучились до DDOS атак проти агресора і це дуже добре. Але не всі, це погано. Долучились не всі по різним причинам, хто не має досвіду, хтось не зміг розібратись, у кого не має чаму, і так далі.
Але залишаються інструменти протидії які доступні усім.
Поки агресор не закрив Інтернет у своїй країні, та продовжує отримувати гроші від продажу своїх енергоресурсів, ми з вами можемо ці гроші косвенно списувати ))
Але як?
Є такий поісковий сайт як я-ндекс, і в ньому російські підприємці замовляють рекламу.
Потрібно відкрити браузер с увімкненим прокси (не важно якою страною) та почати робити комерційні запити, а далі клікати по цим оголошенням.
Цей я-ндекс має систему анті склікуванная, тому така інструкція з прикладом:
— відкрили сайт я-ндекс
— вели в пошукову строку запит: «экскурсии в санкт-петербурге 2022 цены»
— кликнули на усі результати пошуку
— перейшли на усі сайти які відкрилися
— проскролили сторінку до кінці, та перешли ню любий інший розділ на сайті
Орієнтовні розрахунки:
— одне оголошення коштує по різному, візьмемо середньо 25 рублів за клік
— на одній сторінці приблизно від
— ціль склікувати хоча б два рази на день (не лягайте спать поки не зробили це)))
— даже поганий пост на DOU переглядає ~2,000 / ~4,000 фахівці, візьмем 3000
25 рублів * 5 оголошень * 2 рази на день * 3000 людей * 30 днів = 22,500,000 рублів
Але в я-ндекс працює система анті скликивание, то ми розділемо нашу сумму на 2 та получемо 11,250,000 що місяця.
Чим більше ми зможемо долучити людей,тим більше мільйонів ми спишемо та швидше підприємці збідніють, та перетянуть користуватися цим я-ндексом, або інші наслідки.
Залиште в коментірі свою думку.
P.S. на жаль не всі розуміють які запити є комерційними, тому напишу декілька прикладів:
— купить холодильник в воронеже
— iPhone 12 цена
— горящие туры в египет цена
— купить таблетки от геморроя
— ...
P.S.2 Ще один флешмоб. Коли звучить серена, то уявляйте як ви стискаєте горло х.йлу.
56 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів