Колеги, давайте допоможемо ЗСУ
Upd: Кошти зібрано, коптер придбано. Величезна подяка!
Вітаю! Я ваш колишній колега, а тепер солдат ЗСУ.
Наш підрозділ 5 штурмового полку ЗСУ для виконання бойових завдань потребує волонтерської підтримки. На меті — придбання квадрокоптеру Mavic Air 2 або Autel Evo lite +.
Вартість такого приладу від 40000 грн.
Збір коштів вже розпочато.
Картка для перерахувань: 4441 1144 2320 8030
Гарантуємо фотозвіт та подяку від особового складу.
Надаємо необхідні документи від військової частини для організацій.
Хід збору коштів відображається тут:
Мій профайл на DOU: dou.ua/users/vitalij-dzhan
Linkedin: www.linkedin.com/in/vitalkolomiiets
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівКошти на коптер були зібрані менше, ніж за тиждень. Ви неймовірні! Дякуємо!
Кошти на квадрокоптер відправив.
В мене вдома є два робочі повербанка, готовий віддати на потреби ЗСУ:
Якщо знаєте когось із військових кому вони потрібні, дайте знати, будь ласка. Я перешлю Новою Поштою.
Будемо вдячні, якщо надішлете новою поштою, пишу в особисті
Повідомлення отримав, сьогодні відправлю
Павербанки отримали, дуже дякуємо!
Відправив повербенки Новою Поштою ✅
Дуже усім дякуємо! За 2 дні зібрали 33305 грн, що становить 75% від необхідної суми. Лишається трохи. Квадрокоптеру — бути!)
+
+
+
+
+
+
Виключно заради цікавості (військового навчання не маю): хто ставить побажання що потрібно для підрозділу? Командир підрозділу? Чи всі бійці гуртом збираються і думають що більш за всього їм самим потрібно? Чи вище керівництво спускає на низ побажання щоб самі підрозділи збирали кошти на щось?
Вниз нічого не спускають. Наш командир багато чого вирішує власними засобами. Бійці проявляють ініціативу, узгоджуючи її з командиром, та гуртом шукають свої шляхи. Багато особистих та спільних потреб вирішуються за власний кошт, до чого долучаються як солдати, так і офіцери. Принаймні у нас так.