В каком районе Киева лучше всего арендовать квартиру/комнату?

читал что на троещине+ борщаговке недоброжелательный контингент, а на ПОХе слишком плотная застройка и нечем дышать, планирую сидеть дома за капутером и выходить в магаз, в плане чтобы было где погулять мне не особо принципиально вобщем то)

Upd. Пока взял на челябинской днепровский возле 616 садика, но сразу после подписания договора хозяйка превратилась в неадекватную массу) мб мне кажется, будем посмотреть)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

До автора: а шо в Києві і дальше «па руссскі»?

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дивно що про безпеку тут мало хто думає. бо в разі чого з правого берега набагато легше буде виїхати ніж з лівого....

Это очень здорово, что столько мнений и советов. А самое главное, что эти советы приближают понимание того что тут " ловить не чего" и лучше выбирать между Ганновером и Лейпцегом или Утрехтом и Амерсфортом или выбиоать оптимальный район в Париже.... Так что всем удачи и мирного неба!

Це у вас тільки таке поніманіє.

А як вам трикутник між Бульварно-Кудрявською і бульваром Шевченка? Чомусь багато серед тих хто виїхали і мріють повернутися в Київ, жили б тільки там.

Заклади не ставлять ціни на доставку і ніяк не впливають (якщо йдеться про агрегатори сервіси готово чи болт). Просто закладів буде більше і відстані менші, чисто математично в центрі це буде все дешевше

Район рівермоллу, ріверстоун як саме топове місце цього району.
Не розумію чого всі пишуть Оболонь, та не уточнюють, що мають на увазі район нової забудови біля набережної. Решта Оболоні це просто жах , алкоголіки-бидлота в кожному дворі, все в смітті, та стара жахлива совкова забудова

кто все? 4 положительных упоминания из 142 комментариев на текущий момент
ну так то Оболонь ван лав, много озер, зелени, инфраструктуры. Наталка топ

читал что на троещине+ борщаговке недоброжелательный контингент

. Цей контингенг вже виріс і завів дітей, або виздихав від передозу. Нема, зараз там ніякої гопоти, бидло є, але воно є всюди. Троєщина погана тим, шо зранку звідти не вибратись, ввечері туди не попасти зазвичай, і те що район з населенням 300к, взагалі немає ніякої інфраструктури, я навіть не про метро, бо це дорого і вічне крадівнитво, трамвай хочаб, він будується за 2 роки, тим паче естакада і міст готові.

Виріс на Борщазі. Бидла багато, але також дотримуюсь думки що воно є усюди. Як не дивно, найбільше бидла якраз біля відділень поліції. Ну і якщо є в планах діти, краще їх в місцеві державні школи та садочки не віддавати, відношення, контингент та якість там, м’яко кажучи, не дуже. Перевірено на мені. В плані розв’язки, вона досить зручна, трамвай + метро це ульта без кд. На КПІ їхати 15 хв, було дуже зручно в студентські часи, відчував себе гігачадом, порівнюючи себе з одногрупниками з Троєщини, яким потрібно було їхати 1.5 години. Але коли стає направлення на швидкісному трамваї, як було пару років тому, стає дуже тяжко. Звісно, через академ завжди можна кудись доїхати. Для життя є все необхідне, піци/суші поряд є дуже непогані, сільпошки і атб на кожному кроці, цілодобові аптеки. Так, може це і не дуже красивий район, та вечором трохи кріпово, бо Тищенко(aka котлета) на світлі економить напевно, але жити в ньому можна з комфортом.

Здаю 2х кімнатний хрущ на борщазі, орендарі ні на що не жаліються.
Там буваю раз в кілька років, бидла особливо не помічав.
Та і 10 років тому назад, коли там жив — вже вночі було безпечно. В 90і, початок нульових так була і гопота, і наріки, трупи по паркам зустрічалися, але вже прийшла цивілізація і на Борщагівку.

Ну ви раз на кілька років, а я там жив і виріс до війни :) Бидла там достатньо, воно вчиться з вами в школі, працює в магазинах в які ви ходите і т.д. На вулиці звісно майже неможливо сказати хто бидло, а хто ні. Сподіваюсь ситуація з роками змінилася. Місцеві поліцейські також ще ті «рєбята», не одна вже заява на них була написана. На рахунок гопоти, так вона є, але не в таких масштабах і виповзає під вечір. Роки три-чотири тому, у моїх друзів віджали телефони. Але то таке, жити тут можна нормально і комфортно, і не помічати цього всього, суспільство багато чого просто перебільшує через дурні стереотипи. Як на мене, Борщагівка норм район, краще ніж Троєщина точно.

Я там і виріс, просто з’їхав 10 років тому назад. Гопота за десь 20 років життя там особисто на мене нападала рази три чи чотири, але в кожному випадку виходило обернути так, що їм сумарно за ці рази вийшло гопнути мене аж на пакетик сухариків. Ну ще губу розбили.
Останній раз я їх бачив на борщазі рочків 16-17 тому. Аж, ностальгія накрила.
Міліція виглядала тоді(до 14 року) набагато страшніше, ніж гопота.

Тут за допомоги фільтрів можна подивитися про райони Києва — ЛУН Місто. Карта комфорту misto.lun.ua/map?l=k-l_2018

читал что на троещине+ борщаговке недоброжелательный контингент,

з 2014го на трої живу.
Звичайно, є місця, де не дуже тобі раді. Свій вклад цьому дає більш-менш стара забудова, і немає багато бажаючих тут жити через відсутність метро, що свого роду є тим, що робить цю частину міста відносно спокійною, достатньо подивитись у що перетворились інші частини міста де є метро, а значить миттєво забудова, мафи, ринки. І купа бажаючих там жити.

Де я — тут є трохи зелені, біля пустир де можна гуляти з собаками (навіть декілька, найближчий 50 метрів від будинку), між будинками є пішохідні зони (тобто дорога не кільцева і авто тільки з однієї сторони), можливо не якийсь голосіївський ліс, але якщо порівнювати з деякими іншими частинами міста — тут (у мене) набагато спокійніше, затишніше та приємніше. Якщо не потрібно їздити на роботу частіше двох разів на тиждень — ідеальне місце.

А зі спробою русні взяти місто, Троя (та і взагалі цілий берег) виявились географічно у вигідному положенні відносно «ілітного» берега, як тут пишуть.

PS хоча кілька русаків намагались на трою проїхати, померли недалеко від мене. Треба гуглити куди прешся.
PS а ще тут сирен нема і спати можна скільки влізе

Мне один раз повезло с хозяйкой, когда в 2017 в Харькове квартиру снимал. Тогда за полгода хозяйку выдел всего три раза. И чтобы она приехала забрала квартплату приходилось ей каждый день звонить и просить приехать)
В итоге договорился платить просто на карту

Оболонь... з плюсів великий парк, центр близько. Контингент більш-менш. Іноді присутні атракції у виді розстрілу російських дрг:)

Стоит, правда, упомянуть, что большинство очень красивых удобных районов и пригородов
путлеровские свиньи осквернили (начиная с Бучи/Ирпеня, и заканчивая Оболонью, которой тоже немало досталось).
Не в курсе, заметны ли эти последствия на оболони в данный момент.

На Оболони повреждения минимальны, на масштаб района можно считать что их вообще нет

Вообще, говорят на Оболони красиво.
Правый берег, река рядом, набережная.
И контингент, по словам там живущих, куда культурней троещинского.

Из того что я вижу, большинство стремится жить на правом берегу Днепра, он считается поэлитнее. А левый (там где троещина) — опять же считается, что похуже, ездить туда/оттуда сложно, вечно пробки на мостах.

И контингент, по словам там живущих, куда культурней троещинского.

кожен шкрек своє болото вихваляє.
Свіжої інформації немає, але колись ЗМІ розносили інформацію, що Деснянський район найнебезпечніший, через те, що тут найбільше злочинів зареєстровано. Стандартна схема, бачиш велику цифру — оце і є відповідь, навіщо ж перераховувати на площу району або кількість населення?

Ось табличка, яку я робив у 2016му році.
1drv.ms/...​QwAW3XTjh7WwnNBg?e=Jjy2h9
«Культурна» Оболонь 21.56 злочинів на тисячу населення, «гоп» Деснянський — 18.82

Ну не думаю что на борщаге и виноградаре контингент получше Трои)) а Оболонь скорее всего на уровне с той же русановкой/левобережкой, там тоже зелено и возле реки) странные стереотипы про левый берег, к тому же автору топика не нужно на работу на правый берег ехать каждый день

на ПОХе слишком плотная застройка

это что за район такой??
Правый... О Х
П О Х..арьковский?
сириосли не догнал

Ви мабуть недавно в Києві? Позняки осокорки харківська

да нет, с 2004 года тут живу. просто не встречал такого креативного названия для этих районов)

действительно, позняки и харьковский застроили по-идиотски. бетонные лабиринты, где то и дело рвешь шаблон об «подьезд #27 четвертая внутренняя арка».

майже уся сучасна забудова міста — це кров з очей. Може через те, що у мене стандарт це 6 соток з приватним будинком, не знаю. Подивишся на сучасну забудову — плакати хочеться, особливо на планування.

Скоріше ви недавно. Бо я з народження в Києві, і в 90-х та нульових так точно ніхто не казав. Це вже після десятих «креативні» придумали

Я в Києві жила з 1991 до 2017 і перший раз в статті побачила ПОХ, зрозуміла інтуітивно що воно таке, але так ніколи не казали в Києві.

Це вже з епохи текстових комунікацій, на зразок вайбер-груп або ще вк-пабліків. І це поганяло з’явилося, коли відповідні райони за щільністю забудови перетворилися на «Азію».

на лівому березі Комфорт Таун норм, якщо що на дрезині залізницею звалити можно

Як раз жити біля важливих об’єктів залізниці дуже небезпечно наразі

ЖК Паркові Озера.
Парк. Інфраструктура. Ціна-якість.
Із мінусів, складна ситуація з вільним паркінгом. Але вирішується. Якщо мати бажання та терпіння.

Парк до 10:30 і після 20:00 дуже класно. Як тільки здадуть і заселяться паркові озера 2 та новий автограф — можна вважати що парка нема.

Якщо рано прокидатися і пізно лягати то ніяких проблем. Тим більше, що автор планує більшість часу проводити за комп’ютером.
ЖК ПО2 вже відновили будівництво?

До автора: а шо в Києві і дальше «па руссскі»?

Киев как был русскоязычным, так и остался.

Україномовність та ліквідація усього російського під корінь — це така ж гарантія безпеки, як стратегічні бомбардувальники та авіаносці.
Поки в нас будуть російські назви, російські ідеї, російські книжки — будемо в їх фарватері, в щупальцях їх мафіозно-бандитського брехливого спруту.

Знаєте як росіяни вчинили з Кенігсбергом та Східною Прусією — вичистили звідти усе німецьке та пруське під нуль. От так само треба зробити з усім російським після 2022. Щоб духу їхнього тут не було.

Как по мне — это лишний повод упрекнуть в том, что Украина форсит языковую тему.
Свободное русскоязычное общение наряду с постами по-украински — как бы демонстрирует явно, что русскоязычные люди тут в защите путлера не нуждаются. им здесь норм.

Украина форсит языковую тему.

Ідеальний заголовок для державної політики після 2022 року. Ще додати слово «гіпер» або «прискорено».

Это вообще не гарантия, иначе бы Швеция с Финляндией не побежали в НАТО так, что аж тапки горели.
«помощь русскоязычным» это не причина нападения, а повод.

Загалом ваші коментарі — гарний привід для того щоб не працювати з вами, вашою компанією і іншими «аполітичними» компаніями.

А можно пруфы?)) Ой боюсь, их не будет 😂

проект allot, підрядники з недружніх країн

>>> Знаєте як росіяни вчинили з Кенігсбергом та Східною Прусією — вичистили звідти усе німецьке та пруське під нуль. От так само треба зробити з усім російським після 2022. Щоб духу їхнього тут не було.

«той хто перемагає чудовисько, той сам стає чудовиськом» — так пропонуєте?
Боротися проти русні це правильно і потрібно, а от цькувати співгромадян і вводити безглуздий поділ на сорти українців це не ок, нам як нації потрібно максимально згуртуватися і триматися разом, щоб вижити

Краще он дослухатися до слів Франка і разом наближати перемогу:
«Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод. Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод, Бо вам призначено скалу сесю розбить»

а от цькувати співгромадян і вводити безглуздий поділ

Колись один міністр однієї західної держави N для того, щоб провести та реалізувати потрібні суспільству реформи — особисто об’їжджав кожен приватний завод, кожну приватну фабрику, кожний профсоюз. Проводив тисячі особистих зустрічей з людьми та роз’яснював чому це важливо, для чого це робиться, чому людям важливо триматися певних правил.
Ми запізнилися десь так на 30 років. Потрібно роз’яснювати, що мова — це така сама броня як ППО, якщо всюди чужинці будуть відчувати себе в унікальному українському просторі.
Чим більше чужинці (особливо росіяни-імперці) будуть почуватися себе не як вдома, тим краще для нас.
Плюс сміливо вводимо англійську сюди, французьку для тих, хто ниє що втратимо доступ до чогось. Англійською в світі в десятки раз більше наукової, технічної та іншої літератури.

А сейчас рашковойска что здесь чувствуют себя как дома?

% «ждунів» в Луганській та Донецькій області — суттєвий. Навіть після 2014-15 років.

Населення Донецької та Луганської області (землі які були під контролем України) десь 3-3,5 млн. Припустимо 15% — це чоловіки. Тобто маємо десь 400-500 тис людей здатних чинити опір окупантам.
Все російське угрупування — десь в районі 300 тис, і воно взагалі не знає місцевість та специфіку Донбасу.
Якщо би Донбас був україномовний, якщо би люди (особливо молодь, жінки) з Донбасу регулярно їздили в Київ, у Прагу, Варшаву, Відень тощо — то вони би розуміли, що «загниваючий захід» — це лише пропаганда росіян.

Вангую, они там не от хорошей жизни. У кого-то родители лежачие, кто-то зарабатывает 3 копейки и перспектив в другом месте нет. Одно дело когда ты сам — подорвался и уехал и совсем другое, когда на тебе ответственность за всю семью.

Якщо Росія хоче врятувати росіян, то вона може забрати усіх росіян світу (а особливо з України, Латвії, Литви, Білорусі, Чехії, Франції, Іспанії, США, Німеччини) до себе в Росію.
В Росії перманентні демографічні проблеми. Тому вони зможуть «полагодити свою демографію», якщо заберуть всіх росіяни, своїх фанатів та свідків секти «російського миру» з Азії, Африки, Південної Америки в Росію, в рідну гавань.

Ми ж не захоплюємо Сахалін, Камчатку, Кубань, Краснодарський край, Урал чи Приморський край з метою захисту українців там?

Якщо німці почнуть вимагати свою колишню столицю Кенігсберг назад в рідну німецьку гавань? Яке право мали росіяни окупацію Східної Пруссії та столиці Німеччини?

Донбас — українська земля відповідно до Конституції України та міжнародного права.
А те, що там живуть росіяни з українськими паспортами — не дає законного права Росії та її союзникам красти її та привласнювати собі.

От мені подобається Кубань, Приморський край, Урал, Камчатка та Сахалін — там живе багато етнічних українців. Давайте заберемо їх в Росії та приєднаємо до України — захистимо українців, які освоювали ті землі та жили там 120-240 років?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Так уже приводили пример, как чистые украинки на чистом украинском языке говорили где-то на донбассе — когда же уже нас захватят, форумчанин это услышал.
Они любители русского мира на украинском, что с ними делать дальше как еще препарировать?

Всі, хто хочуть та люблять Росію — нехай їдуть в Росію та будують Росію. Невже це так важко усвідомити цивілізованій людині?
В Україні будують українську державу. В Чехії — чеську державу. В Польщі — польську. Якщо не хочеш будувати українську державу — не заважай.

В Росії — 17 млн км2 (це в 28 раз більше за Україну) — там є де розвернутися творчій людині для реалізації власної любові до російського міра. Що заважає?

Там в Росії роздають землі, дають паспорти та інколи навіть гроші для старту. Їдьте в Росію та любіть її максимально. Що заважає?

Т.е. на примере этих дивчин ты согласен, что язык может являться необходимым, но недостаточным атрибутом державности.

нехай їдуть в Росію та будують Росію

Не скачи впереди лошадей, может им и ехать никуда не придется

Зараз в середовищі різних мерзотників панує думка, що в світі має залишитися 5-6 мов.
Так говорять люди, які не розуміють, що таке мова і її значення. Унікальна мова (українська, татарська, чеченська, русинська) — це унікальне зерно унікального чогось, якому потрібно дати прорости. От років 500 тому нікому було діла до фінської мови. А вона проросла в ХХ столітті (+ якісна освіта + чесна, наполеглива праця фінів) і дала чудові результати.

Кожна мова, це певний унікальний код, певний унікальний будівельний матеріал для чогось нового в розвитку людської цивілізації.

Чим більше унікальних мов в світі тим, краще — бо таким чином світ стає максимально різноманітним та повним, і є шанси на відкриття / генерацію чогось нового в цьому світі.

язык может являться необходимым, но недостаточным атрибутом державности.

Для того, щоб була Українська Держава потрібні люди, які живуть Конституцією України, говорять українською мовою та будують Україну кожен на своєму місці максимально якісно та наполегливо.

От ті дівчата не керуються Конституцією України, як і росіяни, які наплювали на міжнародні угоди та право. Росія та росіяни — міжнародні злочинці.

щоб була Українська Держава

Такое впечатление, что людям государство нужно как самоцель.

Таке враження, що вам фіолетово під яким черевиком жити. Те, що росіяни називають «життям», не є нормальним життям. Так жити — самого себе не поважати.
Але кому я це кажу. З вами все зрозуміло.

Проблема в тому, що Росія вбиває будь-яке життя. Вони не є самодостатніми. Це паразитуючого типу утворення.

Тобто Росія та нео-більшовики теоретично можуть вбити усе вільне, незалежне, самобутнє. Але на цьому їм 120% кінець — бо вони самі нездатні до вільної праці. В них 17 млн км2, а вони їдуть на відпочинок в Турцію чи Чорногорію. Це ж показово.

Їм же треба десь і щось красти постійно. Вони ж самі нічого не генерують. Максимум на що здатні — це продати природні ресурси, потім купити готове західне або скопіювати.

Росія — це мертва формація. Усі хто їх підтримують де-факто теж мертві, хоча жити можуть дуже довго. Вони за 30 років нічого не розвинули. Лише крадуть, брешуть та споживають чуже.

Так. Без держави прийде той, у кого держава є, частину знищить, частину примусить працювати на себе-людожера. Тобто, доки є сусідська держава-людожер — існування власної держави є першою ціллю. Ти б, Воване, переселявся на Росію, і перетворював її на бездержавну територію. Тоді й нам держава не буде потрібна.

Я от дедушки ушёл и от бабушки ушёл и от России уйду

Ты так сильно топил за частный общественный транспорт, и что государство не нужно. А в итоге ночевал в государственном метро.
Как-то непоследовательно. Не по-пацански.

То есть, метро не бывает частным? В любом случае, пусть вычтут из того что мне должны

Даже видео было, где девченки из Лысычанска в одном видео поют на украинском в вышиванках о том, как неньку любят, а во втором переобулись в воздухе и рассказывают окупантам, как их ждали с 2014 года.

Ви знаєте, що може бути з тією дівчинкою, якщо вона буде проукраїнська в умовах окупації днр-івцями, лнр-івцями?
Якщо чоловіків змушують співати гімн Росії під дулом автомату та тортурами — то що ви хочете від дівчини?

Не судіть сильно людей, які потрапили в окупацію. Важливо, що в голові (думках) цієї людини. А туди жодний окупант доступу немає, щоб він не робив.

В Росії вистачає людей, які зневажають Путін та його злочинну банду, але відкрито сказати зараз важко та небезпечно. Влада чи окупанти можуть вас змусити сказати «слава путіну», але вас ніхто не зможе змусити так думати, а це в рази важливіше, що ви думаєте.

Тому важливо, щоб в Росії з мільйони росіян почали думати «диктатор путін геть» + «ми хочемо стати та бути частиною людської цивілізації, а не її загрозою».

Хочешь меня ликвидировать? А если выйдет наоборот?

Вас за анти-українську риторику давно вже треба позбавити громадянства України. Але не знаю чи є законодавчі механізми для цього. В будь-якому випадку тут потрібно керуватися законами та конституцією України. Українці ж не мерзотники, дикуни та варвари, на відміну від деяких інших народів світу.

В мене нема бажання вбивати чи ліквідовувати когось (якщо лише на мене не нападають з метою вбити мене, зруйнувати мій дім, мою родину, мою державу тощо), а от депортувати українофобів до їх рідних гаваней потрібно і це правильно, або ж позбавляти громадянства та забороняти впливати на політичний процес (люстрація років на 25).

Українці ж ніде не впливають на політичний процес за межами України? Ми ж не диктуємо свої українські вимоги Росії, Польщі, Туреччині, Угорщині, Румунії чи якісь іншій державі?

«У Латвії не призиватимуть до армії лояльних до Росії — міністр оборони»
news.liga.net/...​-k-rossii-ministr-oborony

Пабріксу поставили запитання, чи означає загальний військовий обов’язок, що будуть призвані також «молоді люди, які прикрашали автомобілі георгіївськими стрічками». Міністр відповів, що з усіма кандидатами на призов проводитимуться співбесіди.
«Ми не даватимемо зброю людині з негативним настроєм до країни, в якій вона живе... Якщо людина не лояльна, їй не буде місця в армії», — сказав міністр.

Владимир Кожаев
8 часов назад

Их бин больной

Я тебя укусю и заболеешь кожаевизмом

це щось нове з арсеналу ножів, кастетів і металевих труб. Куди пропав ламповий кожаєв?

а что, отстуствие русского языка спасло финов от вторжения в 39-м? или может в Афганистан в 79-м вторглись, чтобы там русскоязычных спасать?
вы такой бред несете

Вы про неузкоязычных финнов щас серьезно?
Сам Маннергейм был генералом царской армии. Свободно базарил — т.е. первый кандидат на «освобождение».

абсолютно серьезно. даже в лучшие годы русский язык родным в Финляндии считало несколько процентов населения.

Скажу больше я часто бывал в " Лапландии" (дети, олени, Новый год..) 18% имеют русскте корни (бывшие бело мигранты) и считают русский родным языком. А на пароме в Хельсинки — зоопарк надписи на трех языках — финском, английском и русском. У нас убирала котедж пенсионерка, сама русская , работала раньше переводчиком и репититором.

тут можно попытаться получить картинку в цифрах
ru.wikipedia.org/...​/Русский_язык_в_Финляндии

Ну вот видите, по ссылке указано ..около 2% а с бесед и финами и местными русскими около 20% так что тут я не буду настаивать на своих цифрах, и прошу заметить что ранее указал свой «источник» .

Ні, змінюється.
Навіть знайомі біженці з Харкова на українську переходять, а до цього ні-ні.

Є емпіричний закон, один ракетний обстріл і 0.1% переходять з російської на українську.

Харків також активно змінюється.

Вони мімікрірують. Бо до нас в місто понаїхало цих біженців, і вони себе так ведуть, буцімто вони не проти, шоб їх рашка захопила. Наша 95ка сраку рве за цих мразів, а вони такі, в масквє давольна такі ніплоха. То чо ти бляха сидиш п’єш в Житомирі, висиш на шиї у місцевих, а не піздєш в мацкву.

Ну це якісь явно маргінали, хоча може просто я на таких не натрапляв.
З тих кого бачив — всі явно проти рашки і це явно демонструють.

навіть допа вже перевзувся

С начала войны по Украине было выпущено 2600 ракет. Получается, что уже все должны были перейти.

а ты при общении с русскоязычными всегда замечания делаешь? и еще в лицо не прилетело?

Прилітає в рyzzку мордяку від мене!!! Ховайся москалику!!! :)

Тебя бы на фронт, так и ленд-лиз не понадобится

Та як же с табой встретітся, хто в здорову глузді в ольгіно поїде?

Бачив Вована на мітингу перед ВРУ рік тому, так що він існує.

Та приходьте на будь-який місцевий турнір по ножовому бою, ММА чи боксу. Покажете свої здібності в умовах конкуренції.
Всі реально круті та сміливі — вже на фронті. А то ви як Дімка Медведев.

Тю, или я не участвовал до войны. А сейчас негде

www.youtube.com/watch?v=P18TyU0Qm74
Зовсім не зрозуміло чого ви так тут випендрюєтеся

Год видишь, а полив кого был знаешь? Я борец, это были первые соревнования по боксу

А вы сами на ринге хоть раз были?) С учётом то что противник явно был выше по квалификации, человек вполне достойно отстоял свое.

Самое смешное, что это видео 2018 года. С тех пор я на боксе выступал несколько раз, но конечно уже не так.

Я — диванний експерт з чорним поясом по універсальній експертності. Який ринг. Ви що.

От Кожаєв — це еліта та взірець українського суспільства, на якого треба рівнятися. Патріотичний та щирий козак, захисник слабких та знедолених, рицар честі та совісті.

Якщо бачу впертого російськомовного в Україні після березня-квітня 2022 року, для мене зразу індикатор:
1) українофоб, ненавидить українське, але відкрито це не озвучує;
2) наглюка або мерзотник, зазвичай це якісь бандючки, мажорчики або «правоохоронці», які відчувають свою безкарність по будь-якому злочину;
3) людина з серйозними проблемами з освітою або вихованням — інколи банально примітивна та тупа людина. Ніякою іншою мовою крім російської та матюків не володіє в 90%. В професії халтурник, нереалізований професійно, творчістю не займається, інтереси креативного характеру відсутні.

Найчастіше зустрічається саме варіант 3. Найбільш небезпечні — це 1 та 2, і вони дивляться по кон’юктурі, вичікують ситуацію.

я вижу что у тебя чердак протёк окончательно. я говорю на языке своих родителей, для меня это не признак ничего и не предмет политики, а вот мовосрачи это признак даунизма и недостатка воспитания. владею укр в равной степени

Думаю десь у Франції, США чи Польщі, ти би швиденько вчив французьку, англійську та польську, та сильно не розказував нікому звідки твої батьки та якою мовою вони говорять.Інакше ти був би якимось маргіналом в суспільстві.

Це ти тут в Україні таке може качати навіть під час війни з Росією. В тебе банально відсутня повага до України та українського.

конечно бы учил, это ж не цель а средство. а 1 язык 1 держава это идеализм и даунизм. ну и разнообразие это всегда приятно

Так ми ж наче визначилася. Українська + англійська . Російську на смітник.

Буду безмежно радий та щасливий, якщо кожен українець крім української буде володіти: англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською.

для себя вызначить можешь хоть арабский или японский

А с теми кто в ЗСУ и говорит на русском, что делать будем? На смітник? А вместо єтіх мерзкіх рускоговорящіх справжнього патріота відправимо?

Перекличкою русофілів задоволений. Як одне стосується іншого? Людина яка за 31 рік не вивчила державну мову та воює проти Росії та російського світу — в мене викликає подив. Тобто тут певний баг присутній. Бо Росія радістно приймає навіть тувинців, бурятів та дагестанців — лише би ти заговорив російською та був слухачем «російської культуру, музики, серіальчиків».

Та відправляйте вже. Добровольцем з’явився у військомат. І в мене великі питання, чого мене не викликають навіть на навчання + ще знаю англійську мову, можу бути корисний в освоєнні західної техніки.

Росія та росіяни вбивають та катують українців, українське, українських воїнів, вчителів, «Мрію».
А ви тут таке пишете. Потвори, нелюди. Тут ще цікаво от хто вас лайкає. I V — innesa-vereta, яка зареєструвалась прям сьогодні. От це я розуміє «рівень».

Після лютого-березня-квітня 2022 року — має бути повна та тотальна заборона всього російського на державному рівні. Але звісно «ахметовські, фірташські та коломойські лакеї» цього робити не будуть. Мені це зрозуміло «чому» і «хто вони такі». Тому тут жодних несподіванок для мене особисто. Вони можуть лише імітувати щось, бо на щось інше, справжнє вони банально нездатні навіть маючи мільярди грошей.

расскажи ребятам на фронте про свои инициативы, сообщи потом про результат. на диване по клаве стучать все мастера

А що можна розказати людині, яка за 31 рік не вивчала державної мови в державі, громадянином якої є? А це ж вимоги базової середньої освіти.

В Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Литві — це нереальна ситуація, щоб громадянин їх держави не знав державної мови + ще просував мову ворога-окупанта, який відкрито декларує наміри знищення України, українського народу та мови.

От що можна сказати Авакову, Ахметову, Колєснікову?
31 рік живе в Україні, а державної, української мови вивчити не зміг та говорити нездатний.
От що йому сказати?

Мсье забывает о 4й категории — человек знает несколько языков и использует тот, к которому привык больше всего и не видит, почему он должен пытаться угодить ноунеймам из интернетов.

Якщо вже навіть війна з Росією на вас ніяк не вплинула — то ... . Та говоріть будь-якою мовою, якою захочете. Невже ви думаєте, що Зеленський (протеже Коломойського) та Шмигаль (протеже Ахметова) будуть топити за українську мову, вболівати за українську культура та самобутність?

Ви хоча би одне інтерв’ю Ахметова українською мовою чули за 31 рік? Ви часто чули українську мову від Коломойського? Тому почувайтесь легко та впевнено. При владі люди з клубу «Какая разница», десь такі ж самі як ви. Вони теж знають

несколько языков и использует тот, к которому привык больше всего и не видит, почему они должны пытаться угодить ....

При владі — ваші, а не мої. Тому продовжуйте у вашому ж стилі. Впевненіше та цинічніше.
Як казав колись «один з ваших» — «Вєрной дорогой ідьоте таваріщі». Але потім не жалійтесь.

А я кто? Говорю на русском, принципиально. В профессии довольно успешен. Вроде не бандит

Та ви ж «росіянин», який сидить та живе в Україні, тому що тут низькі податки та класно жити — дешевий сервіс, висока корупція, вас ніхто ні до чого не зобов’язує та ви, росіянин, себе прекрасно почуваєте навіть в умовах війни з Росією. А ще ви великий боєць, який «хворий для військомату». Наче так — якщо коротко.

Зараз під Харковом воює ціла бригада (біля 90%) російскомовних воїнів ЗСУ наших. Двох знайомих було важко поранено нещодавно.
Їм також волонтерять російскомовні українці там.
Чи ти готовий їм виказати усе це про їх «баги», чмо ?

Да не стоит обращать внимание !!! Есть две вводные, или провокатор с определенной целью, или это жизненая позиция, только вот " позиция" идет в разрез с Конституцией и У К а так все нормально....

Передай їм, що чмо з форума вважає, що доки Харків буде російськомовний та толерантний до російського — доти Російська імперія буде вважати його своїм.
Доки вони будуть голосувати за російськомовних «какая разница» Кернеса-Терехова, доти вони будуть в фарватері «русскага міра».
Тому чим скоріше Харків зацементує україномовність та український дух — тим швидше російська бандитська ...ція втратить до нього інтерес.

Я би ще запропонував змінити назву міста з Харкова на Шевельовськ.

Передай їм,

Єдине, що я їм передам — це дякую за захист України!

а тепер на питання відповідай, готовий нашим воїнам кидати прєд’яву за російську мову ?
Aле ж то не в інтернеті тіки.

кидати прєд’яву за російську мову

Таке можуть писати лише люди, які ментально в «російському мірі», бо саме він заснований на такій тюремно-бандитській термінології з серіалів «брігада», «бандітський ленінабад», «бумер» та подібне псевдо-культурне лайно з расєйської «культури».

Та он троль, от ответа на конкретные вопросы всегда съезжает и каждый его пост это жалкая попытка наброситься на русскоговорящего, которому на него пофиг, от чего его бомбит ещё сильней.
Ах да, есть ещё топик про переход на 12-ричную систему исчисления, который окончательно доказывает, что у кого-то кукуха)

чим скоріше Харків зацементує україномовність та український дух

То есть никогда?

Типа какая-то закомплексованная отрицательная величина (не то что ноль без палочки, а именно отрицательная величина), будет сидя на диване рассказывать людям в окопах на каком языке им говорить?
сюрр)))

Троещина или Старая Дарница. Спокойно, нету шума..

Если прячешься от военкомата на левой квартире, то лайфхак — если понадобится заключать/перезаключать договор на интернет в квартире, то не делай это на свое имя.

ВДНГ. Одеську трасу переріжуть в останню чергу.

пфф. в лютому майже перерізали вже. Просто із останніх сил вийшло зупинити їх на лінії Каліновка-Мотижин і потім навіть відкинути назад на північ від житомирської траси. А також вийшло відбитися від десанту в Василькові. Якщо б не вийшло трасу перерізали б в перший тиждень.

Ну так вдалося ж зупинити і відбитися, про це ж і мова.

Судячи з того що я читав від безпосередньо учасників процессу — це все було зовсім непросто, і не гарантовано, дуже м’яко кажучі.

На півдні Києва дуже багато трас, так що перерізати їх усі було неможливою задачею.

Хоча, звичайно, повної картини скласти складно. Бо, наприклад, одні сусіди розказували, ніби дрг орків були ледь не біля Міністерки, а інші повністю їм заперечують, і кажуть, що і під час бойових дій там бігали, і ніяких військових там не бачили.

Якщо дивитися з цієї позиції, то найкращий варіант Ужгород, якщо не виїжджати за кордон.

воєнком є скрізь, а ракети не скрізь

Осокорки топчик, особливо Севен та РіверСтоун. Куча інфраструктуру в радіусі 10 хв пішки (кінотеатри, фітнесс, нормальний ТЦ, фігова куча продуктових великих), Дніпро, приватний сектор, метро поруч, а види... imgur.com/a/zHlBp6G

Главное в час пик не пытаться взять штурмом мост или метро 😂

Хз, на 9 в айтішечці мало хто їздив в офіс, до корони я нормально заходив в метро вже в 9.30. Ну а в часи ремонту взагалі пофіг

Зависит от того, откуда кастомер. У меня с прошлым по зимнему времени(он из Австралии был) бывали коллы на 8 утра когда мне для проведения демо надо было в офисе находиться так как кабеля сами себя не передернут 😂

8 утра когда мне для проведения демо надо было в офисе находиться так как кабеля сами себя не передернут

Ну шо я можу сказати окрім фігово бути QA в GL, тут вже мости/метро нічого не зіпсують

Как раз наоборот: чем раньше начинается работа — тем раньше и заканчивается)) К тому же никто не заставляет идти к кастомеру в таком временном поясе. Лично я американцам предпочту кастомера в Азии или Австралии. Люблю после 6 вечера не работать.

Люблю после 6 вечера не работать.

Для цього не потрібно ні в офіс їхати, ні о 8 ранку починати роботу

У меня логистика до офиса занимает 10 минут, пробок нет никогда, в офисе любимые коллеги, даже придраться не к чему))

Рекомендую левобережный массив и «верх русановки». Сам там квартиру в 20 году взял, с видом на канал и кусок Днепра, сейчас сдаю. По ценам дороже, чем где-бы то ни было на левом берегу, но того стоит. Ухоженные набережные, есть свои пляжи на Днепре, метро 10 минут ходьбы.

При Союзе левобережный массив должен был стать типа «вторым печерском» — образцово показательным административно-жилым районом. Там построили много инфраструктуры как для жизни, так и того, что сейчас используется под офисы. Сейчас туда целенаправленно едут работать, по вечерам бывают пробки, но если живешь там же, на месте, то не замечаешь. Есть свой почтамт большой, свой театр на левом берегу, про кино и тц со жральнями и шмоточными не говорю — в избытке. Школ масса и хорошие рейтинги по ВНО.

Березняки и «низ Русановки» уже не могу порекомендовать. В нулевые, когда выпилили трамвай с моста Патона, эту часть города лишили прямого сообщения с центром по земле, метро далеко, на мосту часто пробки, сам район сейчас производит впечатление депрессивного, на мой взгляд. Хотя опять-таки задумывался как зелёный образцово-показательный спальник на берегу Днепра ещё и с озёрами как на Оболони.

Если не левый берег, могу порекомендовать улицу Старонаводницкую, что на м. Печерская. Тихое и дорогое место, много зелени, с высоких этажей вид на Днепр. Пешая доступность до парка мемориала ВОВ, до метро 5-10 минут. В районе тоже вся инфраструктура — от жральней до театров, в центр пешком. Большой плюс по-сравнению с другим «типа центром», в районе почти нет посуточной аренды. Даже в совминках-шестнадцатиэтажках в основном живут хозяева, их невыгодно сдавать из-за больших площадей, в итоге за несколько месяцев жизни будете всех знать и здороваться как в большом селе, заведёте полезные знакомства не из айти среди приличных людей. :)

Не буду спорить, но в далекие воемена акцент ставили на перпективе Виноградарь, Оболонь, Русановка. А все что было около промзон и заводов застраивали с определенным смыслом. Знаю точно, что все что находилось между «садами», " слободкой", промкой на Каховской, депо, и железной дорогой ну и сейчас " мечтой дурака" — соц городом завод " Вулкан" а ныне «Комфорт таун», как жилье не рассматривали.

Так я и не рекомендовал каховскую или что-то на месте бывших заводов/депо/жд. Жить то всё равно в городе, с аборигенами придется. И жить рядом с пролетариями на дарнице или с сотрудниками киностудии «укртелефильм» на окипной/русановке — это две большие разницы. Закрываться за забором своего новостроя и носа наружу не высовывать, как это делают в том же комфорт тауне я неприемлю, это гетто же по сути, где ты внутри, хотя чсв обитателей комфорт тауна говорит им противоположное)

Левобережный массив рекомендую не весь, а только ту часть, которая на окипной выходит, если что. Хотя и там был раньше молокозавод, на месте которого нынче Галактика, так что и там можно в каком-то количестве на пролетариат натолкнуться. Но уж точно куда меньше, чем на тех же березняках или дарнице.

Что до Березняков — его как жилье то как раз рассматривали, иначе не проложили бы трамвайную линию через мост Патона, Березняки на нижнюю Русановку, где на месте нынешнего ЖК Сильвербриз было трамвайное кольцо. Это по советским меркам даже дорогой проект, а по нынешним — подавно.

Просто куевляне девяностых-нулевых похерили это, выбрав дополнительную полосу для своих тачил на мосту, вместо комфортного трамвая, вот и всё. И сейчас район гораздо хуже, чем мог бы быть. Я там тоже был и смотрел квартиры, такое ощущение, что с березняков выбраться в центр можно только по одному мосту, где если пробка, все конец. Все платежеспособные оттуда выехали такое ощущение. Гаражи, жигули и ланосы во дворах, промзоны полузаброшенные, жд пути прямо возле Днепра...

Вопросов нет, тут нельзя не согласиться. Касаемо меня и Березняков ( особенно в районе озера с видом на железку) то я выбираю Татарку или даже нижнюю Куреневку. Просто, очнень все поменялось, благодаря приезжим у которых свои предпочьения. И по повожк трамвая, трамвай ходил еще до застройки, кажется " 27 ″ вот только не помню или от вокзала или с Бессарабки до Ленинградсой площади с заездом в дарницкое депо.... Да вспоминаю, три копейки и с центра на Дарницу...
Помню один ходил с Подола по набережной а другой через Мечникова и Староноводницкую.. Спасибо за воспоминания...

Я номеров трамваев не помню, один раз в жизни я на трамвае на левый берег съездил, году в 2001, ещё будучи п***ючком лет восьми, в свой первый приезд в Киев к родственникам. Ощущения были круче, чем от метро, в котором тоже тогда первый раз в жизни проехался. Сам из Кривого Рога, у нас там скоростной трамвай есть подземный, читай тоже самое метро, так что настоящее метро у меня никаких эмоций не вызвало (даже каким-то оно мне бедным показалось, эти станции центральные с дешевой советской плиткой, как у нас была в ванной), а вот трамвай через такую широченную реку — это прямо офигеть!

Но плёлся он, помню, как черепаха. У нас в Кривом Роге обычные трамваи в потоке машин быстрее ходили, а скоростные и подавно, пути модернизировали, сколько я себя помню, даже в девяностых. А в Киеве, столице (!!!) трамвай на выделенке плетется по прямой через мост как черепаха. А потом через 3 года его вырезали оттуда. Я узнал — охерел просто, а потом еще когда на березняках побывал через 15 лет и посмотрел к чему там всё пришло... Кажется, что выпил трамвая напрямую повлиял на судьбу этого района. Если бы трамвай оставался, там бы новых домов было больше, в инфраструктуру бы вкладывались, как это делают на левобережке/осокорках. А так район оказался никому не нужным медвежьим углом. И красиво/роскошно там живет только этот самый ЖК Сильвербриз, а остальные как лошары вынуждены трястись на богданах до метро.

А про старонаводницкую не знал, что там был трамвай даже. Наверно, с трамваем там еще круче было. Я там первый раз побывал в 2020 году, когда искал себе «совминку» в тамошних свечках, которые на Днепр смотрят. Типа по характеристикам похоже на новострой нулевых — потолки 285, 2-3 лифта, двушка 75 квадратов, виды из окон, соседи приличные, фойе у каждого дома как в гостинице! Но денег не хватило, а то что продавали в моем бюджете оказалось в доме «афганцев», кажется № 8, который единственный передали афганцам из всего комплекса тех свечек (остальные принадлежали министерствам совмина УССР). Там конечно все это великолепие находится в состоянии «девятиэтажка на воскресенке», зато самая низкая коммуналка среди всех домов))

одєссос не в курсі, що не кияни похєрили, а омєльченко, за що його матюкають й досі

А что Омельченко с неба упал? Его не куевляне выбирали? Напоминает роиссянскую риторику — «народ отдельно, власть отдельно», «я человек маленький» и т.д.

Если не левый берег, могу порекомендовать улицу Старонаводницкую, что на м. Печерская.

Да жил там когда-то, в целом согласен — что как для центра — тихо, спокойно, не чересчур запарковано и да удобно что и природа рядом и центр в пешей доступности. По большому счету весь этот участок между Арсенальной — парк ВОВ — Печерская подойдет.

Но про полезные знакомства и контингент. Куча мажориков, заводить с которыми знакомства — ну такое... Как-то раз было выхожу во двор — ходят по двору Порошенко с Луценко что-то перетирают :)

А Юля на лавочке семечки лускает, ждут Турчинова, ему с Теремком по пробкам тяжеловато.... Во, и Яценюк с Пивом подтянулся... Насмешили «Царское село» и Порошенко...нужные знакомства.... Эти квартиры по эстафете продают перед стартом с Украины....

Юля тогда в тюряге сидела, как раз где-то во время Майдана дело было.

Ну да, ну да, полезные знакомства. Печерск, хотите знакомства — снимайте котедж в Золочево на третьем шлюзе. И ходите на " европейский завтрак" в местный «Zafferano». Там действительно можно встретить интересных людей. А на Печерске в районе «барабана» рынка как то контингент уже не Совминовский, а учитывая наличие рядом КНУТД район превратился в филиал Демеевки.

Если вы думаете, что среди богатых всякого быдла меньше, чем среди бедных — то это ошибочное мнение. Я на той же старонаводницкой насмотрелся достаточно. Заводить с такими знакомства ну такое...

До речі, Яценюка в цьому ж районі на вулиці я зустрічав. А Табачника (як він був міністром) на КПІ. Ну тобто, ніхто не каже, що «властымущі» там живуть масово (вони за містом, в основному), але шанс побачити когось із них, коли живеш на Печерську, значно вищий, ніж на Троєщині, це факт.

Живу з народження на Печерську. Ні порошенка, ні яценюка ні інших не бачив. Хіба що біля урядового кварталу. Ну на борщагі то канєш, вірогідність десь 0.000001%

Летом ВДНХ, Оболонь, или Подол.
Жил на ПОХ — далеко ездить в Киев, лучше районы которые я описал. На подоле ещё движняк и ресторанчиков куча.

После недавних событий я бы на оболонь не смотрела.

Перше правило клубу Оболоні — не розповідати про клуб Оболоні...

що за клуб? той, що в " Lock, Stock and Two Smoking Barrels"?

Дачи на русановских садах
И не обстреляют

Район Берестейської непоганий. Поряд з Американським посольством. Лук’янівка, але туди прилітало вже два рази. Поділ.

Вот кстати да, ЖК Зеленый Остров хорош. Виды, квартиры классные, много зелени, приятные соседи. Но метро далеко. Но с другой стороны там по Дегтяревской можно в ту или другую сторону проехать и оказаться в центре либо через пр. Победы либо через ул. Артема, в зависимости от траффика.

Лукьяновка — большой базар.
Подол — развалины вмеремешку с убогой точечной застройкой.

Лукьяновка — большой базар.

Так это, не надо на базаре квартиру снимать. Там дальше от базара дома есть.

Но ходить к метро, ездить на машине, просто гулять, ты же все равно будешь мимо этого базара? И контингент базарный все равно в районе ощущается, если не сидеть за забором какого-нибудь мажорного «львовского квартала» постоянно. Я конечно понимаю, что многим свежепонаехам наоборот кайфово сидеть за забором, но я думаю, что надо все-таки иногда из-за забора выходить, гулять пешком, ездить на метро...

По Лукьяновке, пока не сдали полностью UNIT City, гулять некуда особо так чтоб регулярно. Там жить тихо. А прикол Лукьяновки в том, что оттуда быстро пешком до центра добраться можно. И не только пешком. И центр — это не только Крещатик, если что.

Хз, у меня лайфстайл другой. Мне в центр города не надо ходить, мне надо чтобы у меня в районе было приятно находиться 24/7, было где погулять, почилить, развлечься, детей учить. Короче без этой маятниковой миграции в центр и назад. Если есть желание жить в центре, то надо искать что-то в центре, имхо. Но сейчас там много посуточной аренды (до войны/до ковида), много случайных рыл, шум, в общем центр не очень.

Вариант с прицентральным расположением я предложил — ул. Старонаводницкая. В центр тоже можно пешком, но в районе вместо базара дорогой частный сектор и мемориал ВОВ с парком для прогулок, чуть поодаль офисы крупных галер, но тоже пешая доступность, из окна виды на днепр, станция метро не такая нагруженная, возле неё нет лабиринта мафов. Там банально приятно находиться не за забором. Для Киева — это уже очень-очень много.

какого-нибудь мажорного «львовского квартала»

Бгг, мажорный «Львовский квартал». С каких это пор он таким стал? Мне он никогда не нравился. Да и теперь не будем в суе, подразнесли его с жертвами. Я б еще согласился насчет мажорности по отношению к «Покровскому посаду», но я Глубочицкую уже Лукьяновкой особо не считаю.

Да я особо не разбираюсь в тех ЖК, кавычки забыл просто. Там все эти ЖК такие «с претензией», от быдла огороженные забором, где вся инфраструктура «типа» внутри. До войны там цены за метр до $3k доходили (типа всяких комфорт/файна таунов, но они еще дальше от центра), когда в обычной многоэтажке нулевых-десятых годов можно было взять за $1100-1500 еще и с ремонтом.

Но инфраструктура внутри далеко не вся — магазины и жральни — да, а за всем остальным идти по раздолбанным тротуарам через рынок и лабиринты мафов к метро или на тачиле стоять узкой на глубочицкой/дегтяревской, где вечерние пробки начинаются еще днем. Где там хоть одна школа, например для всей этой «элиты» зазаборной?

В нормальном районе ты просто из дома вышел за калитку и у тебя рядом школа, метро, т.е. еще с советских времен запроектировано что ты жить там будешь, а не Лукьяновка с кучей промзон бывших, которые не рекультивированы должным образом. Дома то построены, а школ на такое кол-во народу нету.

подальше от антонова, предприятий укроборонпрома, вити, и любых административных зданий, и крупных ТРЦ. Такое место есть, в Швейцарии.

Вишневое, Софиевская Борщаговка

А що собою предсталяє Вишневе, який там контингент живе?
Я маю на увазі до війни.

арендовать квартиру/комнату?

читал что на троещине+ борщаговке недоброжелательный контингент, а на ПОХе слишком плотная застройка и нечем дышать

не читайте советских газет
единственная заметная разница между условной Троещиной и ПОХ
Троещина — нет метро
ПОХ — есть метро, но рядом бортническая станция и соответствующие неприятные запахи роза ветров может доносить со стороны Харьковской

смотрите локации конкретных квартир и их окрестности, а не среднюю температуру по больнице, включая морг абстрактные отзывы об районах

под критерий

сидеть за капутером и выходить в магаз

вообще любая квартира подойдет, даже без окон, но с одной дверью

В районі Караваєвих Дач, там класний радіоринок для прогулянок справжнього гіка, різних генделиків на будь-який смак.

планирую сидеть дома за капутером и выходить в магаз, в плане чтобы было где погулять мне не особо принципиально вобщем то

Соломенка. Не Соломенский район, а именно Соломенка) По жк: Малахит, Александрия, Адамант. Магазинов рядом хоть отбавляй. Центр относительно рядом, заведений тоже дофига.

Тоже обожаю Солому — метро уже почти не нужно так как до центра можно легко за 15 минут доехать рогатым или маршруткой.
Офисы Ыпама, Глобаллоджика и Сцыклума в пешей доступности (лично от меня).
Вся инфраструктура тоже в наличии.

Голосіївський, десь від м. Голосіївська до м. ВДНГ топ.

а что про воздух, говорят, летом из-за очистных сооружений дышать нечем? брешут?)

Смотря куда ветер дует. Иногда просто невозможно дышать.

жив на осокорках і як на мене це просо кам’яні джунглі.. взагалі не знаю, де там гуляти/відпочивати
хоча за всіма іншими критеріями там теж непогано

Прожив 5 років на осокорках до 24 лютого в ЖК Патріотика. Молодий район лиш там, де побудували новобудови, це та ж Патріотика, Молодіжний і з іншої сторони(біля озера Вирлиця). все що посередині не дуже «молоде».

В теплі пори року раніше часто доносився сморід від бортницької станції і дим від сміттєспалювального заводу, тому вночі або з кондиціонером, або нюхай. А нюхати то було неможливо. Останній рік життя було якось менше, але все ж було.

На території Патріотики освітлення немає, жителі будинків самі вішають ліхтарі на будинок, щоб хоча б підʼзд було видно.

На рахунок «спокійно» все дуже відносно. В якийсь день сусіду прострелили вікно в автівці і покалічили декілька інших. Стабільно хтось пише в чаті ЖК, що щось у когось вкрали з квартири/поверху. То в когось дитину побили інші діти, то ковпачки з авто ті же діти поскручували.
З точки зору шумового забруднення, на парковці епіцентру люблять покрутити пятаки, або по Гмирі від лежачого поліцейського до наступного покрутити обертів на авто/мото без глушника. Влітку це майже кожен день.

Двори всі запарковані, авто підпирають інші авто. Парковок дуже мало на таку кількість жителів тієї частини району. Я мабуть біля півроку-року час від часу проходився по всім на предмет вільного паркомісця.

На рахунок глово згоден, через місяц-другий-третій вже нічого вибрати.

Звісно, дещо з того, що я навів, невалідне під час війни, але коли війна закінчиться, ці мінуси знову зʼявляться.

Мені здається, що по ту сторону Бажана ситуація трохи краща. Як мінімум з магазинами(рівер мол, кафешки на ахматової/григоренка), зеленню(на територіях нових жк осокорків зелені майже немає) та сморідом(він туди не доходить).

Шо було класно, це ціна за 1к квартиру і відносно швидке добирання до центру. На метро/авто 30-40 хв. Все інше те ж саме що й в інших районах(жив в соломʼяньскому і на лукʼянівці)

Центр есть Центр. И магазины, и макдональдс, и проститутки рядом и в пешей доступности, и стадион, и вообще весь тусовочный бомонд, и дорогие тачки.

планирую сидеть дома за капутером и выходить в магаз

так, повії і тусовки це саме те, що просив ТС.

...повії... дальше можно не читать! Я не знаю как сейчас, раньше «хитрый порошок» продавали в сквере от м Крещатик до 15 дома (Пассаж).... Вот и «центр» Только не киевлянин может мечтать жить в центре.

Я не знаю как сейчас, раньше «хитрый порошок» продавали

Зараз є телеграм. І цим лайном усі забори у місті розписані. Навіть не треба на Хрещатик їхати.

Я смотрю, ви гарно обізнани... Да и при чем тут это? Я жил в центре, и хорошо помню как в 2007 году за хлебом с Бессарабки надо было идти или на Владимирский или на Кловскую или на Михайловскую и хорошо помню что по понедельникам творилось в подьездах после гулянок. Так что я думаю моя позиция понятна, центр города это большая клоака.

Ну хз, все життя з народження і до дорослого віку пройшло в центрі і чесно кажучи, ніколи не хотілось жити деінде в Києві. Центр для мене — як моя квартира, де все знайоме і рідне. Колись була подруга, яка жила на Березняках, то цей район сприймався як інше місто, так само, як і весь лівий берег

Может в районе Тарасовской или Толстого или Хмельницкого или евбаза Сенного рынка я и соглашусь, но Бессарабка. , с одной стороны и центр, но с другой стороны, после 2004 года полный отстой. Но это мое мнение Из всего центра для меня больше подходит район Леонтовича, Рейтарской и ниже к Чкалова. Проблема , это тусовки выходных дней и их последствия. Заезжал к знакомому, со слезами жаловался, каждая вторая квартира или офис или публичный дом.

Так, саме на Тарасівській пройшло майже все життя)) 7 років, як у новій квартирі, а до сих пір якщо сниться дім, то тільки там. Про Бесарабку абсолютно точно. Все, що після площі Льва Толстого, дуже шумно, брудно і ну його. Ще класна вулиця Івана Франка, але не знаю, чи лишились там старожили, чи викупили всі квартири чоткі пацики.

КОНЕЧНА...Сравнили...Где Тарасовская а где Бессарабка.

Русановка/Березняки — много деревьев, кафешки, набережная, ухоженное все. Что ещё надо?

На каком районе Киева вы бы не остановились, кругом есть свои и плюшки и сухарики .Все зависит от того что вас интересует.Лично я бы и не рассматривал сам город. До войны только Ирпень, Коцюбинское, Вышгород , только не Борщаговка Ну а в самом Киеве район Сырца ближе к Шулявке или Нивки, старый район ул Тираспольская , ближе к метро Нивки. Но больше думал бы о Вышгороде — и парк на набережной и все «плюшки»...

ДВРЗ — ідеальний. Зручна транспортна розвязка, доброзичливий контингент, ліс поруч

це певно жарт якийсь? Чому не лісний одразу?

Лісовий теж гарний. Ліс, сусіди тихі на північ від району.
А взагалі звичайно іронія. Якщо людина тупо сидить в 4 стінах, то пофіг який район. Яке питання така й відповідь.

Якщо людина тупо сидить в 4 стінах

то вона з великою імовірністю ...здить. Бо насправді людина ходить у магазин, бігає/катає/спортзал, хоче в ресторан/паб так що б не через половину міста їхати на таксі і таке інше.

Та ладно, багато є задротів. Дівчини нема, спортзал для 150 кг не треба, доставки та ігри/робота 24/7
Багато хто не особо вилазить, бо боїться повістки.

Не паліть Лісовий. Поганий район, не треба туди їхати.

Левобережка, Русановка, Березняки — подойдёт для WFH. Русановка с акцентом на красивую, ухоженную набережную и погулять, включая кафе/рестораны.

мені теж здається, що цей варіант найкращий. звичайно, ще є центр, але якщо брати спальні районі, то русанівка/березняки — топ

Підписатись на коментарі