Допоможемо з купівлею пікапів для ЗСУ
Всім, привіт!
Мене звати Вікторія Опанасюк, я є організатором та співзасновником проектів Telecom Ukraine та Telecom Awards, а також комерційним директором телевізійного ОТТ сервісу youtv та регіональним керівником Інтернет провайдера Вінер Телеком. Наші сфери діяльності дуже наближені до ІТ, зокрема в сервісі youtv маємо штат розробників додатку.
Сьогодні я звертаюсь до ІТ спільноти, до кожного з вас за допомогою нашим військовим.
24 лютого 2022 року у нас була запланована чергова конференція Telecom Ukraine у Львові, і саме в цей день ми мали зустрічати учасників з усієї України для обговорення ряду важливих питань зв’язку, а прокинулись від тривожних вибухів і новин. Усвідомивши реалії, у яких ми всі опинились, наша команда в першу чергу з перших днів стала на домопогу нашим військовим, а вже в середині березня ми перетворили сайт Telecom Ukraine на благодійну платформу і разом із нашими однодумцями з телеком галузі вже зібрали і передали на фронт амуніцію, більше 100 радіостанцій Motorola, два пікапи.
Усі звіти про зібрані та витрачені кошти, а також фотозвіти розміщені на нашому сайті: https://telecom-ukraine.com.ua/
Нам довіряють Полк Кастуся Калиновського,
Якщо у вас є можливість, бажання долучитись до збору коштів, прошу допомогти, ми навіть готові окремі подяки винести, відкриті до будь-яких комунікацій, для прикладу — DOU.UA та Telecom Ukraine спільними зусиллями допомагають ЗСУ і т.д. Якщо ваш бізнес має можливість самостійно допомогти, військові частини нададуть запити і можна від себе зробити благодійний вчинок. Для мене особисто немає значення, хто задовольнить запит, має значення тільки результат, збережені життя наших військових і наша спільна перемога.
Посилання на наші соціальні мережі:
www.facebook.com/telecom.ukraine
www.instagram.com/telecom_ukraine
Моя сторінка в фб: www.facebook.com/v.opanasyuk

Буду дуже вдячна за допомогу і готова відповісти на додаткові питання!
Рухаємось разом до перемоги!
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів