Порадьте хороший та якісний інтернет-провайдер в Україні

Вітаю!

Зараз я намагаюся знайти хорошого якісного провайдера, і через те що я не можу знайти взагалі ніякої інфи і рекомендацій в інтернеті, я вважаю що в мене є нагода почати досить холіварний топік — які є хороші провайдери в Україні, і чи існують вони взагалі?

Критерії якості провайдера:
1. Гігабітний інтернет.
2. Стабільність — відсутність перебоїв з інтернетом, за виключенням реально рідкісних критичних проблем типу «був шторм, перебило лінію», не частіше ніж раз на пів-року.
3. Хороша швидкість інтернету, яка реально відповідає швидкості яка визначена в тарифі.
4. Адекватні ціни.
5. Адекватна політика. Відсутність маніпулятивних тактик і шахрайства. Ніхто тобе не примушує підключати телевізор який тобі не потрібен. І коли ти розриваєш контракт твій аккаунт реально закривають, а не переводять на безкоштовний тариф на півроку а потім починають потроху списувати гроші.

Я давно не мешкав в Києві, зараз переїхав, і шукаю собі хороший інет. В інтернеті немає взагалі ніякої інформації, крім того шо не існує ні одного провайдера оцінка якого піднімаєтья вище 2-3ьох зірок, та на кожного провайдера є однаково величезні купи негативних вигуків.
Все що я знаю зі свого досвіду це те що:
— В дитинстві у нас був ipnet і він працював (точніше було б сказати «не працював») абсолютно жахливо, зв’язок пропадав кожні кілька годин, і треба було йти перезавантажувати роутер, що теж не завжди допомагало.
І роутери міняли, і техніків викликали.
Вирішили ми це тільки коли просто протягнули кожний собі по LAN-кабелю і сиділи з ними, тобто єдиний спосіб зробити собі нормальний вай-фай — перестати користуватись вай-фаем. хД
— На Волю в інтернеті купа історій, з який створюється враження що Воля це в першу чергу компанія яка займається шахрайством і витягуванням грошей з абонентів які думали що вони закрили свої аккаунти 10 років тому, а вже в другу чергу — інтернет-провайдер.

Коротше так, порекомендуйте провайдера в Києві будь-ласка.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ми доступні для Вас 24/7
Для підключення телефонуйте за номерами:
(093) 1-700-500
(096) 3-700-500
(066) 7-700-500
t.me/under_net_ua

В мене Мерлін-Телеком. Я цілком задоволена.

заводити 2-3 оператора до хати, і надіятись, що хоча б один з них буде працювати, коли інші вилітають...

Коли ще жив у Києві, то був ланки. Із гігабітним роутером майже завжди видавало 800-900 МБіт/с. В цілому інтернету реально не було тільки, коли світла не було або були попередження. Тільки раз щось було без попередження, але і те вирішили за декілька годин. Був час, то я користувався по акції ланетом за 150 грн на місяць. Потім було багато акцій із гігабітом за 1 гривню. Так що провайдер топ, рекомендую

В кожному місті і районі міста — свої фаворити :)

На ПОХ і саме для мене: IPnet (дорогий — 320грн 1Гбпс по міді) і Vega (трохи гірше якість, але 150 грн за 1Гбпс по оптиці і ще роутер дають безкоштовно).

«хороший та якісний інтернет-провайдер в Україні» , ну або на планеті Земля. Більше 10 коментів.... ))))))))))))))))))))))
Все, можна писати топік яку маєчку обрати на вихідні — синеньку, як слоник на PHP, чи біленьку, з чашечкою кави, як java :)

Більше ніж 10 років тому я працював у провайдері якраз. Тому можу сказати, що навіть у непоганого провайдера можуть бути проблеми у якомусь районі. Це залежить від кількості конкурентів (ріжуть кабелі, палять їх), наявності у районів бомжів та не адекватів — було таке, що кілька місяців тупо різали кабелі, поки не спіймали — і клієнтам не поясниш, що тож не провайдер, а мешканці вашого-ж району...

Буває таке, що перевантаження лінії — бо знайдеться хитрозроблений клієнт, що сре якимось торентами чи вірусняком і «вішає» світчі. може зараз сітуація краще, але було таке. Буває що з якихось причин тупо не можемо кілька місяців вийти до району додатковим каналом бо конкуренти тупо залили люки бетоном... Бізнес по українські, ага.

Тож, один і той-же провайдер може мати найкращі відгуки у одному районі, та абсолютно трешеві — у іншому. Тобто питайте перш за все у сусідів.

У мене приватний будинок і все гаразд, але є не так і далеко знайомі, що постійно мали проблеми через те, що кабель висить на вулиці біля СТО і великі машини час від часу рвуть кабелі, що висять. Ще на одній вулиці жили слабоадекватні «садоводи» з деревами під столбами що рвали кабелі... Тож. Ще раз — питайте сусідів перш за все. У мене знайомий дуже задоволений був «вега-телеком» — все робили швидко і інтернет був якісний. А сусід відмовився від них, бо кабель пошкодили і так і не спромоглися його відновити за півтора роки...

Є сенс впізнати, який провайдер забезпечує інтернет на найближчих бізнесах — заводах, ТЦ та ін. у вашому районі. Тому що саме до великих клієнтів будуть чинити канали щонайшвидше, тож і вам полагодять.

Дивний заголовок поста. В Україні? Чому відразу не на планеті Земля? У Києві Ланет без варіантів.

На Волю в інтернеті купа історій, з який створюється враження що Воля це в першу чергу компанія яка займається шахрайством і витягуванням грошей з абонентів які думали що вони закрили свої аккаунти 10 років тому, а вже в другу чергу — інтернет-провайдер.

Це дуже застріла інормація. У минулому році компаня змінила власника (Датагруп), а разом із ним і методи роботи. Тож підключайте. По більшості параметрів вам підходить.

ні, інтернет там жахливий, і названюють зі своїми «пропозиціями» кожен день

Використовував Волю 3 місяці у Львові. Вибачте, але це дупа. Інтернет ніби то є, але то ДНС «відпадає» — а в тому роутері, що вони дають тупо неможна встановити свої. На ноуті то я прописав інші, а що робити зі смартфонами, які отримують автоматично? Таке собі шаманство. Кілька разів на день може дуже короткочасно відпадати зв’язок, причому на частину сайтів, ніби-то у них проблема з роутінгом якась. Робочий впн може працювати два-три дні без проблем, може розриватись 2 рази на день. Ну, таке. Це все короткочасно, тобто, так, щоб не працювало годину й більше — не було, але дуже дратує. Особливо коли працюєш.

Доповнення: Хоча, треба визнати, швидкість за спідтестом завжди відповідала тарифу, ціна адекватна. ТВ завжди радять, але не примушують. Інженер що приходив — ввічливий та все налагодив швидко. Дівчата у офісі все теж оформили швидко, як і відключили з поверненням грошей.

А нащо одноразовий бот створює окрему тему?
якщо можна спитати сусідів або друзів

і куди дивляться модератори...

шоб в тему прийшли інші боти і порекламували ланет :)

Ти б питав краще щоб російськомовні сайти не блокуали лише за те, що вони російськомовні. Бо гігабіт тобі не допоможе, якщо ти змушений користуватися через VPN.

«Культура відміни» — вона така.

Вибач, але втрачати доступ до інформації російською мовою жоден клієнт не погоджувався. Але прецеденти блокування «від ліхтаря» зараз досягли апогею. І це навіть не блокування якихось конкретних помийок (що вже маразм), але війна «по глобусу».

Роскомнадзор — він і в Африці роскомнадзор, як би його не перезвали. Якщо я російське лайно назву «органічне смузі героям слава» — ти його їстимеш?

Ще невідомо з чиєї сторони блокування.
Багато хто досив російські сайти з домашніх айпішників, діапозони потрапили в якісь чорні списки, от і всьо. Взагалі дійшло до того, що деякі російські поштові серваки навіть пошту не приймають з не рос серваків. А взагалі нєх туди ходити))
Культура відміни — то в принципі не погано.

Культура відміни — то в принципі не погано

Але чомусь ти вимагаєш її примусово застосувати до інших. Але ж не до себе.

всьо
нєх
— і це лише один малесенький комент. А ми кажемо про доступ до всієї інформації на роки вперед. А що до гіпотези ДДОСу — вибач, як раз для нього виконавці користуються VPN.

Підписатись на коментарі