Порадьте хороший та якісний інтернет-провайдер в Україні
Вітаю!
Зараз я намагаюся знайти хорошого якісного провайдера, і через те що я не можу знайти взагалі ніякої інфи і рекомендацій в інтернеті, я вважаю що в мене є нагода почати досить холіварний топік — які є хороші провайдери в Україні, і чи існують вони взагалі?
Критерії якості провайдера:
1. Гігабітний інтернет.
2. Стабільність — відсутність перебоїв з інтернетом, за виключенням реально рідкісних критичних проблем типу «був шторм, перебило лінію», не частіше ніж раз на пів-року.
3. Хороша швидкість інтернету, яка реально відповідає швидкості яка визначена в тарифі.
4. Адекватні ціни.
5. Адекватна політика. Відсутність маніпулятивних тактик і шахрайства. Ніхто тобе не примушує підключати телевізор який тобі не потрібен. І коли ти розриваєш контракт твій аккаунт реально закривають, а не переводять на безкоштовний тариф на півроку а потім починають потроху списувати гроші.
Я давно не мешкав в Києві, зараз переїхав, і шукаю собі хороший інет. В інтернеті немає взагалі ніякої інформації, крім того шо не існує ні одного провайдера оцінка якого піднімаєтья вище 2-3ьох зірок, та на кожного провайдера є однаково величезні купи негативних вигуків.
Все що я знаю зі свого досвіду це те що:
— В дитинстві у нас був ipnet і він працював (точніше було б сказати «не працював») абсолютно жахливо, зв’язок пропадав кожні кілька годин, і треба було йти перезавантажувати роутер, що теж не завжди допомагало.
І роутери міняли, і техніків викликали.
Вирішили ми це тільки коли просто протягнули кожний собі по LAN-кабелю і сиділи з ними, тобто єдиний спосіб зробити собі нормальний вай-фай — перестати користуватись вай-фаем. хД
— На Волю в інтернеті купа історій, з який створюється враження що Воля це в першу чергу компанія яка займається шахрайством і витягуванням грошей з абонентів які думали що вони закрили свої аккаунти 10 років тому, а вже в другу чергу — інтернет-провайдер.
Коротше так, порекомендуйте провайдера в Києві будь-ласка.
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів