Центр інновацій та розвитку оборонних технологій МОУ шукає айтівців для розробки Delta. Мобілізація

Ти айтівець, офіцер запасу, офіцер оперативного резерву, досі не мобілізований і хочеш працювати на захист нашої держави? Твій зірковий час настав — Центр інновацій та розвитку оборонних технологій МОУ, який займається розробкою тієї самої системи ситуаційної обізнаності Delta, шукає спеціалістів за наступними напрямками:
▫️Backend developer (Java)
▫️QA
▫️AQA (Java, JS/TS)
▫️DevOps
▫️PM/Scrum master
▫️Business analyst
▫️UI/UX designer
▫️Android developer (Kotlin)
▫️iOS developer (Swift)
▫️DevSecOps
▫️Application security

Загальні вимоги:
▫️ офіцер запасу
▫️ згода пройти поліграф
▫️ мобілізація згідно з законом України про мобілізацію
▫️ від 3 років комерційного досвіду в ІТ

Можливості:
▫️працювати за спеціальністю під час проходження служби за мобілізацією
▫️зробити вагомий внесок у перемогу

ВАЖЛИВО: надсилайте резюме на адресу [email protected]

До речі, поспілкуватися з представниками Центру інновацій та розвитку оборонних технологій можна буде на благодійному кінопоказі до 8-річчя Аеророзвідки.

Також читайте статтю про «Аеророзвідку», де згадується і про Delta, на DOU.

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну це взагалі совковий совок, хіба не можна донести до кого треба що не існує (майже) айтіців офіцерів?

Выпускники кафедры военной подготовки получают звание младшего лейтенанта запаса, все кто проходил военную кафедру в вузах — офицеры запаса. Так что все программисты кто прошел военку в КПИ и Шевченка идеально подходят, я думаю таких тысяч 100 точно есть )

Ті хто там пройшов воєнку вже розуміють чому сардіни аквамарін найкращі до коньячку, і тримаються від військової бюрократії якнайдалі.

мабуть про щось і вірно пишеш, але зважай на те, що в українському IT за весь період існування не було стільки розробників скільки ти гадаєш

Я правильно розумію, що тут не розглядають можливості віддаленої співпраці!?

Совки такого вообще не приемлят.

офіцер запасу, офіцер оперативного резерву,

Це я так розумію дві різні речі?

мда, почитав коментарі і дивно якось на душі. соцпакети, зп, дойоби до бюрократії. таке враження, шо у нас не війна, а ми просто бавимось хочу-не хочу працювати, піду-не піду воювати. як візьмуть вас у звичайну піхоту в окопах під артою сидіти, то буде вам ***єнний соцпакет. дають можливість працювати за професією на війні, а вони ше й дойобуються

Ви теоретик, чи мали практичний досвід служби або навчання у ВВНЗ України? Схожі на теоретика, інакше уявляли б собі яку х*йню або взагалі ніх*я зазвичай продукують команди всередині МО.
Більш-менш життєздатний варік — це написання чогось подібного у приватній компанії, що по тендеру співпрацює з МО. Але навіть й в такому випадку доволі високий шанс розробляти абишо для відмивання бабла.

Для тої ж Мінцифри створили окрему компанію «Дія». Щоб працювати подалі від дурнуватих правил та бюрократії.

Доречі, це часом не та Дельта, що згадується трохи тут:
dou.ua/...​-control-system-for-army

Доречі, це часом не та Дельта, що згадується трохи тут:

Вона. Теж пригадав, що раніше на ДОУ щось про це читав

Та власне ДПшка Дія гарна ілюстрація. Це ж державне підприємство. Приблизно нульова публічна експертна звітнісь та відповідальність. Еталонна ілюстрація їх підзвітності, прозорості та якості продукту — подаровані русні персональні дані з кеша та ще бог зна чого восени 21го року. В МО (якщо там і понині включена вся типова коньячна бюрократія) можна взагалі підох*їти від масшатабів пі..пєца. Насправді приватні компанії та конкуренція чи не єдине, що здатне давати відносно якісний результат. В тому числі — і в ОПК.

Чи буде смузі по пятницям в офісі і чи можна вибирати печево)))) це ж служба, не ІТ компанія

Прикол в тому що навіть «працювати за професією» в даному випадку не гарантовано. Совкова армія, якою все ще являється і українська армія, робить максимум зусиль щоб особовий склад не мав жодної впевненості де саме і з чим вони будуть працювати навіть в найближчу годину. Ганяти солдат та офіцерів безкінечно по будь-яким справам та просто так це найпоширеніше заняття в армії. Також вас можуть передати в абсолютно іншу частину вже після заключення контракту під час служби, звісно без вашої згоди. І це не єдині проблеми у армії.

Так, це все ще краще ніж жити і окопі, але є один нюанс — контракт скоріше за все на багато років, думаю на 3 чи 5. Так принаймні було раніше — новим людям не давали заключати короткі контракти, це був привілей для тих хто вже служить. Чи хочете ви гарантовано жити в бедламі 3-5 років; або можливо (а може і ні) 1 рік, проте в гірших умовах — ось як стоїть питання.

Тут же написано, що не контракт, а мобілізація. Тож це на весь період військового стану, а це буде більше 3х років

Хлоці, я все розумію. Я тоже про то думаю, шо, швидше всього, там не будуть такі процеси і таке середовище, як в не державних і тим більше не військових компаніях. І можливо, вам таки доведеться стріляти і воювати не тільки кодом. Але є одне але: то як би війна. Я радий, шо я вижив і зараз не воюю. Але коли доведеться, то в нас немає вибору. Бюрократія, совкова армія, нестабільність, невизначеність — так, воно є, але як прийде повістка, то або ми йдем у віськомат і попадаєм куди попадаєм (і не факт шо тоді така вакансія ше лишиться і чи та совкова структура не заб‘є хер на твої побажання), або вдягаєм спідницю і біжимо через кордон. Або ше до повістки пробуємся на такі вакансії.

Напевно треба буде «змастити бюрократію» щоб взяли)

3 роки КОМЕРЦІЙНОГО — це тобі не «йолка», мабуть ще Advanced англійська і бажано німецька B2. Як бонус: тімбілдінг на першій лінії, безкоштовні сухпаї — скільки на собі унесеш.

дослужиться до джава полковника и умереть

Русня должна умереть чтобы мы жили.

))

Яценюк (Пінчук-Ахметов): " ’Якщо куля в лоб, то куля в лоб’" www.youtube.com/watch?v=lLqKeXmPOhI

Клічко (Фірташ-Могілевич): «Я, как бывший солдат, возьму автомат в руки и пойду воевать» www.youtube.com/watch?v=-5GiGf0ryDs

Наскільки все одноманітне. Сумніваюсь, що ви взагалі розумієте сенс терміну «життя».

Шось мені підказує, що їм набагато простіше шукати вже мобілізованих в режимі «куди попало» і вирішувати питання переводу до себе
1. Ті вже в курсі шо до чого і більша частина бюрократії вже вирішена
2. В них значно краща мотивація і зацікавленість

А вилка ЗП?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

-

А нахера такие требования?))
офицер, мобилизация...
Вы хотите шашечки или ехать?))

в коментах до фб посту пояснили — це обмеження закону, там може бути тільки офіцерський штат, тому це не їхня придумана хотілка

Джависты-офицеры.... капец... другая реальность))

То хай присвоять всім кому треба підполковників, подумаєш проблема

В чому проблема присвоїти відразу молодшого лейтенанта? У воєнний час для того, наскільки знаю, навіть ВО не обов’язково

все одно неточний опис

вища освіта конвертується в офіцера
через збори або срочку

А нахера такие требования?))
офицер, мобилизация...

це не вимоги, а скоріше соцпакет — в окоп не підеш

Да ну нах... Я хочу не строевой заниматься, а уничтожить как можно больше русни, пусть даже по средствам кода.

В чому потреба саме офицерів? Бюрократія?

Базовая военна подготовка

Типа... пишу код и преодолеваю полосу препятствий с полной выкладкой?))

Тип знаешь что такая строевая, иерархию в армии, знаешь что такое оружие и инженерные заграждения, имеешь базовые знания военной медицины и хим защиты, а так же знаешь международное гуманитарное право войны и понимаешь значение моральной психологической подготовки взвода

Так же умеешь ориентироватся на местности, базовые знания топографии и тактики, а так же имеешь базовую автомобильную подготовку на ЗИЛ-131

Все остальное уже твоя военная специальность.

Як той, хто пройшов військову кафедру я тебе запевняю, навіть половину того що ти тут вказав не викладають на військовій кафедрі

На кафедре военной подготовки политеха в Одессе, это все преподают каждой специальности

Київ. Різні кафедри, як я розумію

Нахера мне, джависту, знать это?)

Нахера мне это знать?

строевая, иерархию в армии, знаешь что такое оружие

да, но первые две вещи догоняются за два дня. Оружие — ну предположим, но я бы не сказал, что там какое-то особое знание, которое нельзя освоить за неделю

инженерные заграждения, имеешь базовые знания военной медицины

нет

хим защиты

эти знания ограничиваются тем что нужно напялить какую-нибудь защиту на себя. Нет, конечно на военке разбирали разные зарины/заманы и прочее подобное. Но это было буквально одно занятие — прошли и забыли

международное гуманитарное право войны

нет

моральной психологической подготовки взвода

значение этого понимает каждый с хотя бы двумя извилинами. А вот как это осуществить на военке, к сожалению не разбирается

ориентироватся на местности, базовые знания топографии

нет

тактики

да, но очень базово

имеешь базовую автомобильную подготовку на ЗИЛ-131

Нет. У нас было аккурат одни покатушки на бтрах, все.

И я не представляю как эти обрывочные знания применить в разработке софта. Смысл в том, что для замены условного бизнес-аналитика этих знаний не хватит, а общие знания для предметки нахватываются очень быстро. Офицеры запаса после военки — довольно-таки близки к нулю, особенно по прошествию пары лет

Типа... пишу код

пишеш код в розгрузках і шоломі.

так, а якщо «пройшов» армію, та отримав сержанта, то в тебе подготовки нема?

По першому лінку в статті пояснюють в коментах.

А ти коли nda підписуєш з клієнтом теж питаєш нашо це? бюрократія?

Якщо в НДА вказано що помімо того як код писати я ще вмаю вміти в’язати хрестиком — то звісно питаю

Можно сравнить с требованиями высшего образования. По идее нафиг не нужно, но некоторые требуют.

Підписатись на коментарі