Как перевести деньги из США без комиссии?
Если переводить через Paypal на долларовую карту, получается 20% комиссии, если не больше.
Paysend — та же ситуация.
next.privat24.ua/money-transfer/card ?
SWIFT?
WU?
Крипта?
Везде эта *** комиссия будет?
Если переводить через Paypal на долларовую карту, получается 20% комиссии, если не больше.
Paysend — та же ситуация.
next.privat24.ua/money-transfer/card ?
SWIFT?
WU?
Крипта?
Везде эта *** комиссия будет?
Переказ з Віза\Мастеркард через те посилання що ви привели бере 1.5%-2% комісії.
Запропоную схему без P2P — Wise-Euro-CEX.IO-USDT далі обмінник в кеш, втрати коло 3%
Також цікавить вивід. Торгую на крипто біржі за допомогою клікер бота власної розробки. Хотілося б виводити. Та ще й законно.
Є карта. Цікавить якийсь легальний маршрут.
А ще шукаю товаришів для спільної торгівлі. Є деякі ідеї. Пишіть у ЛС
Та щось дуже легко виходить.
P.S.
До речі, про бота, то скоріш моя мрія, він ще не готовий, треба здобути від біржі дозвол на використання та все таке інше...
Але алгоритм робочий. І це мене трохи непокоїть.
А про легальність: як мені взагалі оформитися як ФОП, який торгує криптовалютою?
Я не в курсі чи легалізовано у нас таке чи ні. Підшукайте КВЕД який максимально підходить, можете вибрати декілька КВЕДів при відкритті ФОП. Далі відкриваєте ФОП рахунок у банку. Далі через СВІФТ виводите гроші на корпоративний валютний рахунок вашого ФОП.
Попробовал WU. С клиента берет 16.5% со $100, 7.6% с 1000. Вывод на карту Привата в гривне по курсу покупки (36.5). При оплате надо выбрать вывод в USD (но все равно выводит в гривне)
А як ви отримували, через додаток Приват24?
Тільки що глянув, ВЮ найдешевше відправляти готівкою, там щось 8 баксів комісія. Потім через банк аккаунт 13 баксів. Маніграм дешевше наче, 5 баксів за банк аккаунт. Це з 1000.
Получил через Приват24, он только в гривнах зачисляет, но курс нормальный
Дивно, була інфа що тиждень тому на доларову закидувало без проблем, може змінили щось... Також була інфа що якщо нема доларової картки то можна просто в касі отримати, якщо там є долари.
Від привата приходять новини що вони зробили «супер сервіс» де доларові перекази Маніграм приходять в гривнях 😂
Були новини що ВестернЮніон та Маніграм не будуть брати комісію на перекази в Україну. Як зараз, треба погуглити. Далі отримуєте переказ на долларову картку Привату без додаткових комісій.
USDT -> Binance P2P -> оплата на Приват/Моно. Зараз бачу по курсу 37+ грн без проблем 5 млн грн лише на першій сторінці (10 покупців)
Скажите, лично вы переводили на валютную или гривневую карту «приват» деньги с «кошелька»? Если да то расскажите как удачно? Не вводите людей в ..оману... любой платеж на карту «привата» с любого кашелька, «приват» сразу заморозит под " фин мониторинг" .Зайдите на «Минфин» и почитайте отзывы о «привате» и подобных переводах. Люди пишут что даже с «кракен» 145 евро, что меньше 4999 гривен (по НБУ) и то «морозят».... Может у вас другой «приват», но ток который в Украине явно не на стороне граждан. И «приват» не исключение.
Еще раз вопрос, вы лично переводили, если да то какую сумму и с какого кошелька? Если нет, не надо давать советы которые могут для читателей обернуться, мягко говоря «проблемой».
в p2p нема ніякого гаманця. Є лише переказ з однієї картки Привату/Моно, на іншу картку Привату/Моно. Звичайна справа для України. Так, користувався на сумах до 10К уо
Послушайте, Для начала, вы хотите купить на этой «Площадке» крипту, вы прошли верификацию, получили как бы айди пользователя и как бы рассчетный счет (внутренний) и вот решили купить крипту, ваши действия имея на руках гривневую приват карту? Раскажите, будьте добры...
Послухайте, перечитайте ще раз питання ТС. Щодо вашого питання, то все так само. Я зі своєї картки Моно роблю переказ на іншу картку Моно, продавець релізить кріпту на біржі. І да, я так сам роблю на сумах до 10К уо
Спасибо, я асе понял! Удачи. Еще раз прошу прошения за свой глупый вопрос.
всё правильно он говорит и вы сами же вводите людей в заблуждение
minfin.com.ua/ua/2022/03/17/82202227
там прямым текстом даже написано использовать p2p
Спасибо за рекомендации, а не могли бы вы прокоментировать эту статью jurliga.ligazakon.net/...ichnye-operatsii-grazhdan и принять во внимание то что с 23 мая лимит уменшин до 50 т гр в месяц. И еще маленький момент, это Закон " ..о финмониторинге...." www.nssmc.gov.ua/...m-fnansuvannyu-terorizmu а в нем есть интнресная статья 14 рекомендую ознакомиться. Ну и самое главное, если гр Украины заводит в страну официально больше 10000 евро в год, и у него нет налогового обязательства в другой стране, то ему придеться в Украине заплатить налог по ставке 15- 17 процентов.(НДФЛ) Но тут ссылки давать не буду, я думаю сами разберетесь. С уважением Хорошего дня.
а не могли бы вы прокоментировать эту статью jurliga.ligazakon.net/...ichnye-operatsii-grazhdan и принять во внимание то что с 23 мая лимит уменшин до 50 т гр в месяц.
у п2п нема ніякого транскордонного платежу ) Ти б хоть спробував один раз ) Там єдине обмеження — за раз з картки на картку. Моно дозволяє 100К за раз, 3 рази точно давав одразу зробити
если гр Украины заводит в страну официально больше 10000 евро в год
У п2п гр України нічого не заводить
Первое! Я вам не «тыкал», правда? И второе, я знаю то что я знаю, вот только что позвонил в монобанк и вы знаете как то мне оператор озвучил то что озвучил вам. Т 0800205205. Поэтому я думаю что общение можно прекратить с двух причин — хамство ну и вторую вы сами знаете. Хорошего вечера Удачи.
Ну звичайно, якщо питати про кріптобіржі, «кошельки» та транскордонні перекази, то оператор ще й не те озвучить. І тобі не хворать
ніколи, ніколи, ніколи не кажіть банку про криптовалюти, у них істерика від того ) P2P на бінанс працює чудово, то ж спробуйте хоча б.
Від обсягів же залежить. ТС нічого не казав, тому я фільтрував хоча б по 200К грн
SWIFT — найдешевший варіант. Зазвичай комісія — від 1 до 3 USD або відсоток від суми, але дуже малий —
Якщо переводити на картку для виплат Приватбанка — комісію за зарахування банк не бере. Платіж проходить протягом декількох секунд.
Скажите, а какую сумму вы переводили на карту «привата»? Вы пожалуйста дайте ответ, а я потом назову номер постановы НБУ что бы все стало ясно.....
За вхідний свіфт приват комісію звісно не бере, а от за поповнення карти для виплат внаслідок приходу цього свіфта — 0,5%.
є обхід — прийом на карту інтернет, зарахування 0%, далі перекидаєш на карту для виплат, комісія 25 грн, зняття безкоштовно
На переказ з інтернет картки на картку для виплат завжди була комісія 0.5%, і зараз є, тільки що перевірив в Приват24.
Топ, дякую! Але якщо кидати з «Ключ до рахунку» то виходить 0.7% з неї + 0.5% на «для виплат». Вигідніше з «ключа» на універсальну на для виплат, якщо більше 5 тис.
я кидаю на моно, пумб з фоп рахунку безкоштовно, а звідти назад на приват скільки треба )
1000usd*29.25(нбу "домовився з пейпалом)->29250/36.5(чи скільки там в приваті по карткам) = 801 бакс на цій не складній процедурі
Так и деньги ж не в соседний город переводятся, так ведь? Так вроде ж 20 в посте? Или «или даже больше» = 30?
Смотря как считать. За перевод денег из США PayPal берет около 3% А за получение этих денег в моей Украине: 38/29.25 = 30% Суммарно треть от суммы.
А вот новости, про эти «сервисы»:
У грудні 2016 року за день до визнання ПриватБанку неплатоспроможним колишні керівники виплатили коштом банку близько 223 млн грн.
15 липня повідомлено про зміну підозр вже встановленим учасникам розкрадання коштів ПриватБанку колишнім:
голові правління ПАТ КБ «ПриватБанк» Олександру Дубілету;
першому заступнику голови правління Володимиру Яценку;
керівниці департаменту фінансового менеджменту ПАТ КБ «ПриватБанк»;
керівниці департаменту міжбанківських операцій ПАТ КБ «ПриватБанк».
Про какие? Только через Приват можно получить деньги? Какая связь между стоимостью услуг и процитированной новостью?
Из своего личного опыта — только через «Trust Wallet» а дальше, по схеме, в Киеве реально ( центр (Васильковская район стадиона) три конторы по обмену ( от 7%) и не надо никакого «гемороя» с нашими банками....
я спробував один доллар — зайшло 80 центів (з пейпала на діджитал долларову картку привата
можете будь ласка підказати, що зробив не так?
І що, Ощад видає доллари з картки? Чи як завжди «валюти нема, можемо по курсу нбу видати»?!
Спасибо, попробуем. Интересная у нас страна. 2 государственных банка — один грабит клиентов на 20% от суммы, другой нет.
На сайте банка курс обмена для карты 29.2549. Доллары вряд ли снимешь. Не вариант.
Вот у Монобанка 34.4, пробовал кто Пейпал на Монобанк валютную выводить?
в ощаді я знімав долари і євро. в моно по їх курсу зайде і вийде на 15% в мінус
Интересно, какой вариант выгоднее — с Payoneer на валютную карту ощада и потом в гривну или c PayPal на валютную карту ощадбанка?
64 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів