Підтримка IT-стартапів Україною та іншими країнами. Перелік програм
Життя продовжується, проєкти запускаються, IT розвивається не дивлячись на військові дії в Україні. У такій важкій економічній ситуації вкрай важливо розуміти, що є підтримка, будувати бізнес можливо і потрібно! Без нових стартапів та розвитку існуючих кампаній економіка країни просто зупиниться.
Тож, вирішив зібрати перелік програм підтримки, грантів, лояльних компаній, що підтримують стартапи. Сподіваюсь ця інформація допоможе не тільки мені, а й іншим підприємцям.
Якщо ви знаєте подібні програми з фінансовою та не фінансовою допомогою, кидайте в коменти, буду додавати в перелік:
Якщо ви вже подали заявку в один з фондів/програм, цікаво прочитати зворотній зв’язок у коментах.
Програми підтримки:
- єРобота (USF). Грант від 750.000 до 8.000.000 грн. Прийом заявок ще не відкрився. Подається через портал USF. Умови.
- upSWOT. Менторська допомога та лояльні інвестори. Форма для заявки
- Google Workspace безкоштовний для українських підприємців на час військового стану (пошта, хмарне сховище, групові голосові та відео-дзвінки і т.д.)
- Amazon services. Можна отримати від 6500$ на сервіси від Амазон. Якщо у стартапа є трекшн, можна отримати більше $10000. Необхідно знання англійської для спілкування з менеджером. Можу проконсультувати як це зробити (t.me/RestaMarketing телеграм).
- Biggggidea. Велика кількість грантів, але більшість на соціальні проєкти. Можливо щось знайдете для себе.
P.S. Може хто має контакти, які будуть цікаві нам. Проєкт у ресторанній галузі, електронна книга резервів Reservble.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів