Купи Броньовик для Супергероїв ЗСУ

ГО «Справа громад» та ГО «Брати по Зброї» проводять збір коштів на 11 супер-броньовиків для супергероїв ЗСУ.

Самі броньовики MLS SHEILD вже куплені і їдуть в Україну (половина оплачена із великого благодійного фонду, половина — в борг), тому вкрай необхідно зібрати якомога швидше іншу половину грошей. На сьогодні зібрано 15 млн із необхідних 45 млн грн.

ВАЖЛИВО! За донат ви можете отримати не тільки моральне задоволення, а й цікаві сувеніри:

— пікселі на картинці обраного броньовика.

— футболку «Я купив броньвик для ЗСУ».

— своє ім’я на металевій табличці всередині броньовика.

MLS SHIELD — багатоцільовий, універсальний, надійний воєнізований автомобіль з великим потенціалом для модифікацій.
6-ти циліндровий двигун з 6-ти ступеневою автоматичною коробкою передач, забезпечує передачу потужності на колеса через високий і низький діапазон швидкостей за рахунок 2-о швидкісної роздавальної коробки.

Одним з головних атрибутів броньованого автомобіля є стійкість до боєприпасів різного калібру. Броня MLS SHIELD забезпечує надійний захист від куль калібру 7,62 мм як двигуну і екіпажу, так і десанту, що розміщений всередині.

Як задонатити? Зробіть три простих кроки
1. Обери свого героя (наприклад, Deadpool).

2. Обери варіант участі (500, 5000, 25000 або довільна сума).

3. Оплати донат, купи броньовик для ЗСУ і отримай подаруки.

Слава супергероям ЗСУ!

Довідка:

Які автомобілі купляються, яка їхня якість?

Виробник — спеціалізована італійська кампанія TEKNE. Починалася як родинний невеличкий бізнес, але згодом стала партнером ASTRA IVECO SpA — виробництво важких вантажівок для роботи в екстремальних умовах нафтопереробної та гірсько-видобувної промисловості та спеціалізованої техніки, зокрема і в секторі безпеки і оборони. Напрацьований досвід дозволив TEKNE з 2012 року розробити власну лінійку бронемашин і спеціалізованої військової техніки: важкий броньований Marsos APC/MRAP 4×4 18t, легкий броньовик OKRIKAM APC 4×4 7.5t, легкий тактичний позашляховик SOV 2016 4×4 (для спеціальних операцій) і MLS SHIELD 2016 — наші героє-мобілі.

Скільки це коштує?

Щоб викупити 11 бронемобілей, нам потрібно зібрати 45 мільйонів гривень. Один елемент-піксель на картинці конкретної машини вартує 500 гривень.
Ти можеш придбати необмежену кількість елементів. І не лише зафіксувати цим своє ім’я в історії війни Добра зі Злом, а й отримати від нас сувеніри вдячності. Зокрема , на сторінці Зали Подяки твоє ім’я буде займати тим більше місця, чим більшим є твій внесок. А якщо він буде 25 тисяч гривень і більше однією проплатою, то твоє ім’я буде на металевій пластинці, що знаходитиметься в середині бронемобіля — Воїни знатимуть, хто доклався до їхньої сили.

Чому Марвел?

Бронеавтомобіль носить назву SHIELD — щит.
У всесвіті Марвел агенція, під знаком якої організувалася низка супергероїв, носить назву S.H.I.E.L.D.
Більшість причетних до Щита — люди без суперсили, але об’єднані спільною метою боротьбі зі злом.
Ми, громадяни — звичайні люди, здавалося б люди без супер сил і можливостей, але це не так. Наша сила, це вміння РАЗОМ і вчасно допомогти нашим супер-героям зі Збройних Сил України! Саме тому кожен із нас — частина того самого 12 супергероя, невід’ємної частини команди, що веде боротьбу із Імперією Зла.

Як я можу побачити яку саме частину героє-мобіля я отримав?

Ти визначаєш, яке авто тобі подобається.
Робиш внесок.
На сторінці Зали Подяки елемент або група елементів зображення машини отримує твоє ім’я або позивний, або те, що ти запропонуєш написати.

Тепер ці підписані «пікселі» персонально твої і залишиться такими на довго. Хостинг сайту ми проплатимо на 10 років наперед.
Щоб побачити себе достатньо поводити курсором мишки по елементах зображення — кожний елемент підсвічується ім’ям благодійника. Ти точно знайдеш себе серед тих імен.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Задонатив на Iron Man’а :).

Виробник — спеціалізована італійська кампанія TEKNE.

Если закупка из Италии — нужно за сегодняшним голосованием по Драги следить. Если его сегодня уволят из премьеров — тогда любые поставки оружия Украине из Италии будут приостановлены, как минимум до следующих выборов.

П.С. Если сегодня не уволят, завтра будет ещё одно голосование в «большой палате» — но там вроде проще...

1. Ліцензія вже отримана. Її не можна відкликати. 2. Майже всі броньовики вже не в Італії. 3. Драгі отримає вотум довіри :)

Драгі отримав вотум довіри :)

Можна розпочинати збирати колекцію наклейок: 1) фонд Порошенко; 2) фонд Ахметова; 3) фонд Черновецького.

Не бачив поки що наклейок «Фонд Кома». Мабуть, просто скромний?

Тільки корисніше :)

Підписатись на коментарі