Ринок Note Taking software
Цікавить чи ще є місце для нових продуктів в цій ніші?
Розмір ринку більше мільярда доларів.
Схожа тема:
Цікавить чи ще є місце для нових продуктів в цій ніші?
Розмір ринку більше мільярда доларів.
Схожа тема:
В ході обговорення я дійшов висновку, що більшість потреб користувачів на цьому ринку закрита і ще один клон нічого не змінить.
Але в мене є свої задумки, які я постараюся реалізувати. Своє бачення. Звісно воно буде базуватися на вже існуючих продуктах, але будуть і нові фічі.
Тож треба вам почекати
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
-
«Всегда выбирайте самый трудный путь — там вы не встретите конкурентов.» — Шарль де Голль
«Если бы я делал только то, что хотят от меня люди, они бы до сих пор ездили на каретах.» — Генри Форд
Питання в тому чи є клієнти на шляху де не має конкурентів.
Тут всі пишуть,що в нішах без конкурентів порожньо і голодно.
Я напишу софт і буду ним користуватися тільки сам в підсумку виходить, чи коштує стільки ресурсів положити на це, я не знаю.
Бо ще ж хочеться щось і заробити, а просто пиляти роками безкоштовно, ну таке.
Зачем записную книжку и менеджер паролей
просто пиляти роками
Написал и забыл. Времени точно меньше займет чем две темы на доу.
Можно уже было написать оба проекта.
Ok. Если у тебя есть $500 (пожертвую ЗСУ) готов осуществить твою мечту и выкатить менеджер паролей через 2 часа. В ТЗ три скрина, логинка, список паролей (добавление/удаление/редактирование). Сами пароли шифруются DES в конфиге.
Готов ?
Стесняюсь спросить, а ты что хотел нейросеть и многоуровневое гео кеширование с кафкай и сервис бас в менеджер паролей встроить ?
Ты выбрал проект который можно за 2 часа написать, по крайней мере функциональную бету.
Так в чем проблема ?
Проблема в тому, що ти мислиш на рівні записної книжки, да ще і у веб варіанті.
А я пропоную створити систему де будуть зберігатися майже всі приватні дані. З синхронізацією під всі девайси(десктоп та мобільні додатки), під всі ОС, де дані будуть зберігатися на кожному клієнті, синхронізація тільки через свої сервери. Це не веб-сервіс, веб можна додати як приємну опцію потім. Ну звичайно шифрування.
Візуалізація не на рівні плоскої таблички звісно, а щось більш людське.
Потім можна буде додати ще і версію для ентерпрайз рівня, з доступами, ролями і всім цім.
Какойто набор сумбурных противаречещих требований. Синхронизацию хочу, веб не хочу. Юай хочу, таблички не хочу. Хочу приватность, но все буду хранить на общем сервере, доверьте мне свои пароли. Хочу чтоб нв всех мобильных, вин, веб платформах было мое приложение ...
Вообщем, пишите.
Технічне Завдання, документ який дає уяву технічним працівникам, що саме потрібно зробити. Це як креслення для будинку, не завжди точне, але по ньому можна зрозуміти що саме планують будувати.
Не уверен, качественные продукты под это дело есть только под айос(айпад), андроид рынок для планшетов мертв, кроссплатформенные сервисы все ± одинаковые.
Notability, Noteshelf, GoodNotes
вообще в целом это касается не только ноут тейкинг приложений, просто аудитория более платежеспособная и смысла делать андроид\вин\линукс варианты нет.
Зроблено акцент на записи від руки, непогано.
Але цього замало.
Наприклад там не має синхронізації через власний сервер.
это надо примерно никому, те пара гиков будут юзать свои опенсорсные проги с синхронизацией через дропбокс или собственный сервер, с них денег вы не поимеете
Ви не забувайте про корпоративних клієнтів.
Для багатьох клієнтів приватність і безпека на першому місці, як раз для них це нормальна опція.
Але цей софт треба доробити під корпоративного клієнта.
потому и продукт хороший, для примера тот же ноушн не умеет в работу с пером, хотя мне он нравится и я его использую иногда, но тому же нотабилити и близко конкурентов нет ни на одной платформе
Ринок є, і досить таки порожній. Але яка висота порогу входу в цей ринок? І чи має цей ринок стільки прибутку, скільки вартує його освоєння.
Можу переформулювати: а чи існує невелика фокус-група, де зможеш перевірити ідею та отримати хоча б невеличкий прибуток?
А якщо подивитися в конкурентів які в них є клієнти і зв’язатися з цими компаніями та людьми і дати їм демо версію свого продукту і хай вони дадуть фідбек розгорнутий, що сподобалось, чого не вистачає і так далі.
Створи краще нову релігію тим самим методом. Поріг входу значно нижчий і клієнтська база не мамонт, не вимре.
Це не для мене, мені це не приносить задоволення.
Бажаю створювати щось практичне і корисне в технічному плані.
В першу чергу для себе, закрити свою проблему
Чи реально одному розробнику припустимо написати програму і потім її вдало продати в наш час?
Чи без маркетингу нічого не вийде?
Мені здається що написати буде простіше чим потім знайти клієнтів.
37 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів