🇺🇦ІТ-діаспоро, приєднуйся до мітапів Charity DOU Networking. Святкуємо День Незалежності за кордоном — разом!

Привіт, українська ІТ-діаспоро!

Ми, DOU, запускаємо Charity Networking зустрічі ІТ-спільноти у всьому світі. Пропонуємо українській ІТ-діаспорі на День Незалежності України (24 серпня) зібратися у своїх містах на нетворкінг, познайомитися одне з одним ближче, поспілкуватися з однодумцями та співвітчизниками, а найголовніше, у такий важливий день для країни — допомогти ЗСУ видворити російського окупанта.

Разом з благодійним фондом «Повернись Живим» ми будемо збирати кошти для Української Армії. Заодно побачимо, де у світі найактивніша українська ІТ-діаспора 😏

Є два варіанти, як можна долучитися до нашого марафону Charity Networking зустрічей

1. Ви можете стати організатором такої події у вашому місті (ми дамо вам інструкцію та максимально інформаційно підтримаємо, допоможемо зібрати аудиторію).
  2. Ви можете стати учасником (прийти на зустріч та стати частиною потужної української ІТ-діаспори у своєму місті, понетворкати, задонатити «Повернись Живим»).

Якщо ви за кордоном, заповніть невеличку форму та очікуйте на зворотний зв’язок від нас. А також перешліть тим, кому це може бути цікаво!

Чому це важливо

Ми хочемо, щоб усі в світі знали нас, українців, як висококваліфікованих працівників, професіоналів своєї справи, сучасних, інноваційних та прогресивних учасників світової ІТ-спільноти!

Українська ІТ-діаспора за кордоном — це бренд-амбасадори нашої країни, в яку можна і потрібно інвестувати, довіряти класні проєкти та реалізовувати неймовірні ідеї. Тільки разом ми зможемо показати світу, які ми насправді. І заробити купу грошей на українську армію та відбудову держави після Перемоги.

💪 Разом ми — сила! Слава Україні! Слава ЗСУ!

👍ПодобаєтьсяСподобалось21
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

проект Charity Networking ще актуальний? форму не бачу за посиланням

А ще можна зареєструватись? Форма недоступна вже бачу

Пропоную організувати нетворкінг у Дніпрі.
До нас переїхало дуже багато переселенців та привезли свій бізнес. Нам би було дуже в нагоді такий нетворкінг))

Вітаю, якщо у Вас це вийде, я б хотіла бути у списку запрошених, буду дуже вдячна.

Маю кейс: програміст із США, Алекс, (родом з Дніпра, але батьки вивезли ще зовсім малим), хоче допомогти Україні.

Володіє мовами: Java та англійська. Розробляє проєкт для вирішення таких задач:

— Підтримувати обізнаність Заходу про напад на Україну.
— Вносити в економіку України.
— Сприяти волонтерському туризму в Україну, надавати єдине джерело інформації про подорожі в Україну.

Шукає у США колег, що поділяють перелічені вище задачі, для участі у проєкті. Накидайте контактів та думок, будь ласка. Якщо знаєте подібні проєкти — будемо раді познайомитися.

До наступного тижня знаходиться у Вільнюсі, буде радий зустрітися і познайомитися.

Хочу передати йому цю форму, сподіваюся з гугл-транслейтом розбереться.

Доброго вечора, зробіть онлайн для тих хто не приїде!! Дніпропетровська обл.

Доброго дня, як стати учасником заходу? Форма відправлена, але відповіді ще немає. Я з України. Дякую,

Вау, ви молодці!
Сподіваюся, що скоро буде час, коли й в Україні вдасться організувати подібну ініціативу)

Організовуємо у Львові: dou.ua/...​/?from=premiumevents_7051 Приєднуйтеся!

Теоретично можу долучитися в Кракові (Польша)

Заповнюйте анкету :) організатори сконтактують з вами.

Але ж вона суха і зовсім не пахне...

Пишаюся вашими ініціативами!

Підписатись на коментарі