Яка зарплатня у тестувальника в Німеччині?
Також людей, хто не в Німеччині, а в інших Європах (Австрія, Нідерланди, Данія) також буде цікаво почути.
Отож для систематизаціі:
Мануальный тестер — тысяч до
Уборщицы получают что-то типа «базиса» (450 евро/мес), либо почасовую ставку (с очень небольшим количеством часов).
40 конечно мало, учитывая сколько еще на налоги будет вычтено.. ВУкраине тестеры посвободнее себя чувствуют. Но думаю тут еще от матерности зависит.
от матерности зависит.
„WTF Per Minute — An Actual Measurement for Code Quality”
Про різницю в податках Ви в курсі? Одружена, заробляє більше або менше, діти...
Так, читала. Там і клас податку, і діти тощо. Ще навіть десь лінк на калькулятор на доу додавали.
я вам відкрию таємницю, але скілсет не завжди корелює з ЗП :)
виделка для того і є, бо хто як домовився. особливо, коли опціони додаються до рівняння.
проходьте співбесіди і дивіться що конкретно вам пропонують.
Так, я доречі також чула про «на скільки себе продати зможеш». Та і в нас таке є.
Да, видела статистку. Тут SAP консультантов боготворят и разработчиков.
Як я писала вище, ті сервіси мені відомі. Але найчастіше пишуть вилку наприклад 44 — 52к. Для вас власне є різниця 44к отримати чи 52? Отож і стрворила опитування щодо співвідношення скілсету, регіону та зарплатні.
Ну припустимо, Performance або Security tester-и які вузькоспеціалізовані, отримують на порядок вище ніж General tester чи взагалі Manual. Ось і скілсет. Те ж можно сказати про автоматизаторів: він (вона) просто селєніумом по елементах ходять та результати репортять, чи то будують фреймворк з нуля, розставляють пріорітети, що і чим спочатку покривати, інтегрують в CICD. Такє.
Performance або Security tester-и які вузькоспеціалізовані
Колись дивився по вакансіям де вказана вилка, то performance не набагато і більше отримував за AQA.
24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів