Чи реально отримати тимчасовий дозвіл на виїзд для збору грошей для України на IT-конференціях?
Доброго дня, потребую вашої поради.
Я отримав запрошення виступити на двох IT-конференціях (ExtractSummit у Лондоні та PyCon в Братиславі) для збору грошей на Україну. Тому потребую дозволу на тимчасовий виїзд у вересні, бо особиста присутність є обов’язковою. Але, листи і повідомлення до Мінцифри поки не дають значного результату (повна тиша).
В цифрах, з початку війни:
- Я витратив більше 140 000 персональних гривень на благодійність (Притула, НБУ, Повернись Живим, посилки з їжею/ліками). Є чеки з Монобанка.
- Я зібрав близько 70 000 євро на НБУ/публічні благодійні фонди через статті та презентації всередині компанії та в дружніх компаніях. Є підтвердження по фондам.
- Мої статті і відео про Україну отримали більш ніж 500 000 переглядів на LinkedIn/Reddit/YouTube, де також зібрав близько 3000 євро на НБУ/публічні благодійні фонди.
І було б круто продовжити і зібрати ще більше грошей на Україну, бо організатори вже почали додавати моє обличчя на рекламні матеріали. Проте, якщо Мінцифра так нічого і не відповість — я залишаюсь без варіантів і буду змушений відмовитися.
Якось так. Буду радий будь-якій думці чи пораді на тему.
37 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів