Шукають розробників для «однієї з найважливіших бойових систем ЗСУ»

💡 Усі статті, обговорення, новини про Java — в одному місці. Приєднуйтесь до Java спільноти!

Підрозділ шукає Java (Spring), Android (Kotlin), iOS (Swift) розробників з 4+ років досвіду. Розглядають два варіанти співпраці: мобілізація або волонтерство, але не менше 30 годин на тиждень. Деталі — у дописі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

а откуда еще набирать? по знакомству? работать на компанию для внутреннего рынка всегда считалось не очень, и шли в такие не самые лучшие, если сказать мягко. Учитывая что сча все перевернулось набор «с улицы» может дать значительно больше толку

Добрый день.
В связи с отключениями света и исчезновением интернета предлагаю использовать приложения не испоьзующие интернет и построить сеть Fire chat, Briar, Bridgefy, Two way, Signal . Нет сети это не значит что мы не можем построить свою сеть блютус или вайфай из мобильников.
Я бы хотел чтобы было официальная рекомендация от наших айтишников какую глобальную сеть лучше построить у нас в стране в связи с отключением света те же самые группы по тревогам приложения которые оповещают о тревоге без интернета и без света не работают поэтому нужно делать это централизованно чтобы у всех было одно и то же приложение которая будет работать через bluetooth wi-fi которая будет получать доступ к интернету по одноранговой сети и тянуть интернет через bluetooth wi-fi соединение с у того человека у которого есть доступ к сети чтобы люди могли расшарить своё соединение и сделать больше покрытия и получать актуальную информацию о тревога хотя бы о тревогах потому что когда пропадает Интернет пропадает свет люди не знают что происходит с тревогами как минимум.

Странная у Вас логика. Я вот поставил два приложения, и сегодня получил «радость»: Google заблокировал моё устройство. И что теперь? А Вы предлагаете какие- то приложения ставить — что это?

Что у голубого зуба, что у wifi дальность устойчивой связи около 5-10 метров. В рамках квартиры или дома ты меш сетку сделаешь запросто, но во дальше будут одни проблемы.
Можешь на лоре попробовать, там чуть получше с дальностью, только программить и ембедить много придется и уговорить всех купить у тебя устройства с лорой.
В 80-90-х в мире как раз этот вопрос решали и остановились в итоге на том самом GSM — цена/качество.

Добрый день.
В связи с отключениями света и исчезновением интернета предлагаю использовать приложения не испоьзующие интернет и построить сеть Fire chat, Briar, Bridgefy, Two way, Signal . Нет сети это не значит что мы не можем построить свою сеть блютус или вайфай из мобильников.
Я бы хотел чтобы было официальная рекомендация от наших айтишников какую глобальную сеть лучше построить у нас в стране в связи с отключением света те же самые группы по тревогам приложения которые оповещают о тревоге без интернета и без света не работают поэтому нужно делать это централизованно чтобы у всех было одно и то же приложение которая будет работать через bluetooth wi-fi которая будет получать доступ к интернету по одноранговой сети и тянуть интернет через bluetooth wi-fi соединение с у того человека у которого есть доступ к сети чтобы люди могли расшарить своё соединение и сделать больше покрытия и получать актуальную информацию о тревога хотя бы о тревогах потому что когда пропадает Интернет пропадает свет люди не знают что происходит с тревогами как минимум.

Я всегда поражался бездарностью, но во время войны меня начинает плючит, пзц в зсу служат senior разных направлениях включая меня, занимаемся вообще не по профилю, но они блять ищут волонтерку.....

Це нереальний п****ць знайти посаду по профілю в зсу + перевестись. Майже неможливо. Совок наджаль з локальних баронів (комбріги/нач кадрів/ротних) що не відпускають рабів.

Люди що шукають програмістів майже святі, але перевести до себе потрібну людину...

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Thanks for sharing: to complete the picture and see both sides: www.pravda.com.ua/...​s/news/2017/06/7/7146189

О, вже є, ніби як, перелік спеціальностей для жіночої мобілізації:

• хімія, хімічні технології та інженерія, біологія;
  • телекомунікації та радіотехніка;
  • інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, інформаційні системи та технології, комп’ютерна інженерія, системний аналіз, кібербезпека, мікро- та наносистемна техніка, автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; (розробниці)
  • метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка;
  • науки про Землю, географія, фізика та астрономія;
  • харчові технології, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
  • забезпечення військ, озброєння та військова техніка, технології легкої промисловості;
  • фізична терапія, ерготерапія, медична та психологічна реабілітація, громадське здоров’я, фізична реабілітація, промислова фармація, санітарія і експертиза;
  • стоматологія, медицина, медсестринство, фармація, технології медичної діагностики та лікування;
  • біомедична інженерія, біотехнології та біоінженерія;
  • ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна;
  • облік і оподаткування, маркетинг, менеджмент, підприємництво, економіка, фінанси, банківська справа та страхування; (PM, HR, тощо)
  • видавництво та поліграфія;
  • психологія, соціальна робота, соціальне забезпечення.

Цвкаво, а як ота волонтерка усього лиш на 30 год на тиждень допоможе уникнути мобілізації, якщо таки покличуть до військкомату?

Даже не знаю что выбрать:
— 7000$ в безопасности дома с карьерным ростом на релевантном опыте
— 300$ с перспективой быть разбомбленным за совдеповским столом, отправки в окопы из-за срывов сроков и/или стать невыездным.

Раніше чи пізніше служитимуть всі молоді українці.

Я как бы 15 лет платил налоги именно для того, чтобы не «служить» в том числе. А то заплати за ремонт, а потом сам и ремонтируй.

Я как бы 15 лет платил налоги именно для того, чтобы не «служить» в том числе. А то заплати за ремонт, а потом сам и ремонтируй.

Education
Киевский Институт Бизнеса и Технологий (КИБиТ) /Kiev Institute of Business and Technology KIBiTКиевский Институт Бизнеса и Технологий (КИБиТ) /Kiev Institute of Business and Technology KIBiT Graphic
Киевский Институт Бизнеса и Технологий (КИБиТ) /Kiev Institute of Business and Technology KIBiT
-
2014 — 2019

15 років :)))))

2014 — 2019
15 років :)))))

Есть маленькая вероятность, что там может быть написано «Марсианский институт балета 2070-2085» ;)

А, т.е. в Украине налоги люди платят только во время учебы в ВУЗе, а до/после не платят? Вот это поворот.

тут прекрасно усе. І залякування шо заженуть усіх в окопи, тому встигніть пристроїтись на більш менш спокійне місце.
І відповідь на питання — що будуть платити аж до 15к грн — шо це питання не грошей.
Звісно сам рекрутер ні мобілізуватись не буде, і звичайно працює не за 15 к.

там в коментах:
>> Забув додати.
>> Заробітна плата — 12000-15000 грн, дякуємо нашому Кабміну )

Як на мене, то софт потрібно писати по субпідряду, якщо мільйони доларів на ракети є, то один мільйон доларів можна знайти на софт. Бо армія це про виконання інструкцій, а написання софту це про think out of the box і мінімальна ієрархія і няких начальник прав виконавець дурень, два різних полюси

Як на мене, то софт потрібно писати по субпідряду

Так их и так обычно по субподряду пишут. В украинских реалиях, правда, эти деньги пилят, а софт пишут в лучшем случае криворукие студенты за зачет.

то один мільйон доларів можна знайти на софт.

Тут в свое время была история, когда нашли и распилили куда побольше, чем один миллион
dou.ua/forums/topic/33020

Той самий Віталій НА$БУ Шабунін з антикорупційними шкарпетками за 373 грн пропонує працювати безкоштовно, доки він пилитиме бюджети? Герой!

Если он такой страшный коррупционер, почему до сих пор не на нарах?

Не показник що не коррупціонер.
Я не те щоб адепт зради, але давайте згадаємо того ж Татарова, він також не сидить.

Это разговор ни о чем. Если доказали вину — должен рукавицы шить, а так помелом помести — не мешочки таскать

А як довести, коли всіх хто починає братись за цю справу звільняють. Бігус дуже обширно висвітлили цю тему. Штати також весь час цим Татаровим тикають.
А ви скажете це фейк.
З такими аргументами можна закидати:
«Доведіть що 8 років не бомбити Бамбас»
«Доведіть що в Криму зелені чоловічки це росіяни, шевронів ж нема»

Не понял про Бигус, сорри. Шабунин разгоняет в фейсбуке Теему, что ГШ потратил на создание СОУ для ЗСУ 600 миллионов и деньги ушли в некуда. Там есть конкретно все. При чем здесь «докажите, что не слон»?

Я взагалі про коррупцію, а про конкретний ваш кейс треба розбиратись чи вона там є чи зраду хтось розганяє

треба розуміти що після такої роботи можеш стати невиїзним а-ля державна таємниця

и приплюсовать повышенную вероятность прилета ракеты. К гадалке не ходи, они коворкинг устроят где то в учебном центре СБУ, типа, что может пойти не так.

але пропозиція цікава )

треба розуміти що після такої роботи можеш стати невиїзним а-ля державна таємниця

В Україні хіба таке є? У мене родич працював на роботі «з таємницею», так виїзд, з дозволом, можливий. Разів 10 була відпустка і ніколи не було проблем з виїздом.

Ну фізично виїзд наче не закриють, а ось відмітку про виїзд на ПМЖ можеш й не отримати у наших, що може стати перепоною при отриманні громадянства іншого і таке інше.

ось відмітку про виїзд на ПМЖ можеш й не отримати у наших, що може стати перепоною при отриманні громадянства іншого і таке інше

Отримана ПМЖ в Німеччині, після початку війни, з цим немає проблем. Причому пояснення про виїзд вже потім були надані, бо виїзд був швидкий, На кордоні, судячи з усього, ніяких перевірок людей «з таємницею» у нас немає.

Перед отриманням штампу треба піти в військомат та знятися з обліку, там і є та людина, що перевірить твою причетність. Я знаю людей яким не дали знятися з обліку та поїхати на ПМЖ скілько там років після вишу, тому що в них на військовій кафедрі був допуск до державної таємниці. Це не значить, що ти не можеш фізично поїхати або нарішати через чергову контору. Те що в нас можуть проїбати та не перевірити взагалі, ну це особливості виконання нормативно-правових актів.

Выезжать можно, а менять гражданство нет

на собесе надо будет лбом гвозди забивать?

Микроскопом же

Макбуком! Вони ж айті-спеціаліста шукабть!

Програмісти, для вас це хороша можливість служити ефективно — вашими талантами та компетенціями.

Це звичайно чудово, але треба розуміти що якщо будуть баги, то вас можуть перевести в інший підрозділ...

Мені більше за все сподобалось
> Раніше чи пізніше служитимуть всі молоді українці.

Але не сам автор, бо без нього ж ніяк не обійдуться

Можна для тих хто принципово не користується фейсбуком чітко написати куди і як треба подаватися?

Шабуніну у приватні. Але треба фісбук :)

Я в захваті від «4+ років досвіду».

Ем? Це депутат від регіонів?

nope, it is one of the few people in Ukraininan public organisation who makes something to beat corruption

я тоже так могу выдавать результаты работы, циферки с потолка:
6,5 млн декларацій подано посадовцями. А то что у некоторых Мерседес S-класса почти новый по цене битой фиесты в этих декларациях, то такое. Детали ж совершенно не важны.

Раніше чи пізніше служитимуть всі молоді українці

Ну яка ж це державна вакансія без кнута та погроз :)

Ви волонтерите (без мобілізації) але не менше 30 годин на тиждень.

Amazing opportunity.

але в воєнкоматах особливо не прийнято оце розбиратись, що то за спеціаліст такий.

Ну почему не разбирались: узнали, что он «сильный джавист» и отправили грузить снаряды.

Там святий рандом, наприклад можуть прийти люди з якихось радіотехнічних військ і забрати усіх хто знає закон Ома, а можуть і не прийти.

приходили, але забрати не вийшло ((

Если под андроидом Самсунг С — то одинаково

Ви не повірите в окопах люди і з 13тими айфонами сидять (в мене наприклад 11), і використовувати програми для саперів чи арти в мене просто не вийде (це добре що я не сапер і не артелерист)...

Сломаешь-разобъешь-потеряешь. Лучше купить мотороллу за 5к грн, чем айфон за 35к грн.

Послухав і відпрвив додому айфон... боже яка це мєрзость той андроїд. Не для маковода точно.

Ну то на вулицях будуть мобілізовувати айфони напряму у власників щоб укомплектувати спеціальні війська айфонами останніх моделей.

Підписатись на коментарі