Утопічний соціалізм у національному ІТ. Чи треба платити українцям зарплату?
New Mao Zedong
Вітаю всіх хто звернув увагу на мій топік. Одразу почну з кінця, а модні комікси розкриють деталі історії.
Компанія «Реактор», вона ж «Ворк.Юа» наїжачила мене на спочатку на 33,3%, а потім ще на 10%, від обмовленої ЗП, а після того як відкрито і публічно висловив своє невдоволення — наполегливо попросили збудити в собі бажання написати заяву «за власним», щоб не нести жодної відповідальності, а також навіть не виплатили останню ЗП.
Як наслідок мій зад підірвало з такою силою, що через кілька тижнів я вже влаштувався розробником у Торонто, чого і Вам бажаю! (я інвалід з серьйзною вадою рук, тому зміг виїхати без зайвих проблем)
Починалося все досить прозаїчно (мал.1)
Умови мого оферу були викрадені хакерами з організації Amogus і опинилися у відкритому доступі (мал.2)
Так, я влаштувався на роботу перед самою війною, але ситуація повторилася і для робітників, щоб приносили компанії прибуток не один рік.
Уявіть, ще не пройшов навіть місяць, як компанія не отримує прибуток (або отримує, але менше), а лідер ринку, що ніколи не приховував половину зарплатного фонду (і не тільки) у сірих схемах вже тріщить по швах. І не те, що би це було вже такою дивиною, але після таких дій, таке словосполучення як «цінності компанії», про які не приняли тріщати на кожному міті, викликає закономірну реакцію...
Повна переписка тут:
ibb.co/3dT1XYg — ця переписка починається з того, що я дізнаюся про своє звільнення.
ibb.co/ZK7rhmr — і доводиться повчити математиці «шефа»
ibb.co/ZNFYK1b — бо він не розуміє, що навіть якщо їм здається, що вони мене нагріли і так зекономили
ibb.co/Vj1RVZ6 — то це ще не значить
ibb.co/P9yL7tX — що це не стануть найдорожчі $8к для їх галери
Надалі пропоную пану Міхно підписувати всі договори, давати інтерв’ю та обіцянки з чудової кімнати, яка вже є в офісу Ворк.Юа — i.work.ua/...er_gallery/0/1/7/1017.jpg
Не хочу Вас більше відволікати, просто запам’ятайте (особливо якщо Ви розробник початківець та і просто молода людина):
- Не вірте обіцянкам та «цінностям» таких незрілих мільйонерів як Артур (Махно) Міхно, бо він буде катати на Каймані, тримати $мільйон на кармані та $10мільонів на рахунку, а Вам розкаже, що «война, понімать нада» і за роботу не заплатить.
- Якщо вже нагухали Вас, то поборіться за чесно зароблені гроші. Гірше не буде, а досвіду наберетеся, можливо навіть заробите.
- Вірте в себе! :)
UPDATE Переписка в гарній якості
Найкращі коментарі пропустити