Flipper Zero продолжает продажи в рф

Flipper Zero — «тамагочи для хакеров», который «кормится» радиосигналами взломанных устройств. Два года назад на производство собрали почти $5 млн на Kickstarter. Flipper Devices Inc. основана Павлом Жовнером, большая часть команды находится в РФ и Украине.

После начала войны и подлого вторжения РФ, в твиттере компании появилось следующее заявление:

Regarding the armed conflict between Russia and Ukraine. Our team consists of both Ukrainians and Russians. And all of us have friends and relatives on both sides. We are all very worried about the ongoing events and consider it necessary to speak out.

3 Августа в телеграм канале CEO компании было объявлено о том, что компания намерена продавать Flipper Zero в России.

Ниже я обратился к Анне (Communication manager) и Павлу по поводу комментариев относительно позиции компании и почему компания продолжает продажи в РФ:

P.S. Описал ситуацию без эмоциональных оценок и суждений. В комментариях можем обсудить как можно повлиять на компанию зарегистрированную в США и которая продолжает продажи в РФ -> налоги идут в бюджет -> на войну.

UPD: PayPal has blocked $1.3M of Flipper Zero account.

twitter.com/...​tatus/1567194641610465281

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сьогодні отримав свій Фліпер, котрий замовив ще у 2020 на Кікстартері.

Дуже змішані почуття, доволі довго чекав на цю «іграшку», але тепер вона не приносить геть ніякої радості.

Самое смешное, что Жовнер украинец. Из Одессы вроде. Году в 2012 переехал в Рашку. Нужно в Твиттере на английском написать об этом.

А ще в них є розробник з України який влаштувався в червні. Отка ***ня малята, а ми переживаємо чи морально працювати в гемблінгу

Flipper Zero — російська компанія. Павєл мешкає у Москві.
Те, що компанія зареєстрована в США — це лише тому, що Кікстартер не працює з Росією.

Здивований що в них є офіс в Україні, завжди вважав те подєліє суто рашистським проектом.
А так вони вже років 10 запускаються і не можуть щось викатити, може самі помруть.

Той випадок, коли люди з минулого намагаються щось пояснити людям з майбутнього.

Це якийсь трешак. Я можу зрозуміти позицію щодо продажу у росісі — ну грощі тобі важливіші за совість — трапляється й таке. Але ж вони як гопники розмовляють. Якого х? Ще й іронізація «суєцит» у темі про війну, де люди вмирають. Я вже не говорю про те, що у людей, що їм пишуть, теоретично й ПТСР може бути.
«что нам сделать чтоби ми не шкварілісь» — дякую що хоч тут чесно написали, що їм важливо якийсь чисто медійний закидон зробити щоб типу «не шкваритись», бо насправді їм пох.

Підписатись на коментарі