Что будет с IT-рынком найма в Украине?
Как вы думаете, что будет с IT-работой/вакансиями в Украине пока идет война, в ближайшие пару лет, да и вообще?
Как вы думаете, что будет с IT-работой/вакансиями в Украине пока идет война, в ближайшие пару лет, да и вообще?
Поки йде війна — деякі проекти будуть виходити з України, деяких людей будуть звільняти. Аналогічно паніці 2020, коли був лише початок пандемії ковіду.
Після нашої перемоги — новий пік як по максимальній зп, так і по кількості ІТ-спеціалістів в Україні, як було у 2021, коли всі зрозуміли, що ковід то не так страшно, а бізнес має зростати.
До того ж, багато хто захоче працювати з людьми нації, що фактично перемогла сучасний нацизм.
1.
пока идет война
— те, що і зараз. Просадка для менш досвідчених.
2.
в ближайшие пару лет
— див. пункт 1 або 3 залежно від того, як довго триватиме війна.
3.
да и вообще
— буде за*б*сь, але звісно що під прямим впливом ситуації на глобальному ринку.
Я тоже так думаю. Или некоторые рискнут нанимать здесь, но только с сильно заниженным ценником
Короткие недорогие проекты, как на upwork — e. Длительные дорогие будет слишком страшно, тут даже людей из команды нельзя к себе переместить, так как граница закрыта.
Думаю, що у досвідчених спеціалістів проблем з пошуком роботи не буде, хоча зарплати у
Ну то трохи сарказм на фоні довоєнних сеньйорських хотєлок. Бо до війни з’являлося багато обговорень на форумі і виявлялося, що через одного вже всі мають 7,8,10 тисяч баксів.
Дед на приеме у сексопатолога:
— Доктор, больше
— Дед, а лет тебе сколько?
— 85.
— Дед, ну это же превосходно!
— Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95!
— Ну так и вы говорите!
Я недавно шукав роботу, вакансій на 7к багато, вище — вже складно знайти.
12 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.